Искам да изкажа благодарност към д-р Баев и екипа на клиника "Афродита",благодарение на които си имам две близначета от 4 февруари!!! Благодарение на д-р Баев,който повече от мен беше убеден, че инвитрото ще е сполучливо-и то първото ин витро, което съм правила в живота си!! По време на цялата ми бременност,която следи д-р Баев,съм имала невероятно отношение от него,не просто на лекар към пациент,а на истински приятел,на когото звънях за всяка болка или кръвотечение и той всеки път ме успокояваше, че всичко ще е наред и ми даваше кураж ,че ще успеем заедно! За щастие имах лека бременност-в смисъл без влизане в болница за задържане,пиех си всички лекарства, които трябваше.В 38-ма седмица д.р Баев ми направи секцио на 4 февруари и се родиха моите момиченца-съответно 2700 гр. и 2300 гр. Отново искам да благодаря на д-р Баев за високия професионализъм и невероятното човешко отношение и разбиране,защото ни направи много щастливи,нещо ,което се съмнявах, че ще стане- от първи опит инвитро да забременея с близнаци!!