Аз съм също пациентка на клиника "Афродита" и мога да кажа само хубави неща .Много съм доволна от отношението и вниманието, което ми оказаха в сравнение с други такива клиники-тази на Щерев. В клиниката на Щерев ме мотаха 1 година със изследвания и здраво пиене на хормони, за да ме подготвят за ин-витро и в крайна сметка се оказа, че нямало да ми правят,защото имали други по-спешни пациенти-забравих да кажа, че ние се самофинансираме,плащаме си всичко сами,без фонд.В последните 3 месеци пиех хормони в петорни дози,докато от клиниката на Щерев не ми казаха,че ме отлагат и интересното при тях е ,че аз сама звънях на д-р Ганева да питам какво става,никаква заинтересованост от тяхна страна!!Когато отидох в "Афродита" не съм очаквала такова отношение не просто като пациент, а като към човешко същество. При д-р Баев нещата се случиха със страшна бързина-на 05.05.2012 ми беше първия преглед при него, на 06.06.2012 ми беше инвитрото, а сега съм бременна с близнаци в пети месец!
Благодаря на д-р Баев за невероятния професионализъм и и човешко отношение!Нещата в клиника "Афродита" просто се случват! Така че, горещо препоръчвам д-р Баев и клиника "Афродита" на тези хора, които имат подобни проблеми и се колебаят къде да отидат.Просто там нещата се случват и без да чакате 1 година и половина за свободен час като в "Малинов".