Здравейте, момичета,
Преди да изкажа мнението си, отбелязвам, че съм новорегострирал се участник във форума, не защото искам да правя реклама на мед. център Афродита, а защото бих искала да дам мнението си на ползвал техните услуги пациент.
След неуспешна инсеминация в друга клиника, няколко месеца умувахме със съпруга ми дали да продължим на същото място или да търсим алтернатива. Благодарение на близка моя приятелка, не се отказахме от опитите, а просто сменихме мястото. А това беше клиника Афродита.
Сега съм щастлива бременна в края на петия месец (очакваме нашето бебче да се роди през лятото) след една успешна инсеминация, професионално направена от младият, но отдаден на работата и много грижовен д-р Баев.
Консултациите са винаги много подробни, всички детайли се обясняват и на всички въпроси се отговаря.
Липсва неприятното усещане, както в други клиники, че си част от един безкраен конвейр, защото личното отношение и предостатъчното време при всички прегледи както и изчерпвателните отговори, на поставените въпроси премахват всички съмнения и предоставят нужното спокойствие, че си в добри и сигурни ръце.
Желая на всички момичета, които се борят за свое дете, независимо в коя клиника, да се изчистят от негативизма, от отрицателните емоции, да се вгледат в себе си, в чуствата си, в мъжа до себе си и заедно да преодолеят проблемите.
Успех!