0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Коледна среща в Русе
« -: Ноември 18, 2008, 14:06:49 pm »
Привет, мацки! :)
Дайте да се съберем, но освен да се видим и да си полафим, предлагам този път да свършим нещо делово. :)
Идеята на срещата е да съберем някоя и друга паричка дарения, кой колкото може, разбира се, важно е участието. 
Инициативите са две:
 - подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми -
за целта ще се проведе конкурс с жребий. Вие също можете да участвате в конкурса. :wink: Вижте статията на началната страница на Зачатие.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=31374.60

- Коледа в Роман - става дума за Дома за деца в гр. Роман.
Събираме запазени дрехи и обувки и каквото се сетите, подходящо за деца от 7 да 20 годишна възраст. Аз ще осигуря складова площ, докато стане време да ги пратим за София.

Трябва да успеем да се срещнем до една седмица, защото след това Евия сигурно няма да може да дойде (по обясними причини) :wink:.
Чух се с Елия, каза, че ще дойде, но няма време да чете тук, но ние си държим връзка с нея.

Остава да решим къде и кога да се видим. Аз съм малко трудна от към присъствие, но нали знаете, че не съм пропускала.

Давайте предложения.

А за повече подробности, вижте закованите теми в На кафе относно Коледните инициативи на Зачатие.

Прегръщам ви виртуално всички. :D

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
Re: Коледна среща в Русе
« Отговор #1 -: Ноември 18, 2008, 14:19:51 pm »
Запис веднага и да предложа:
- в петък след края на работния ден /аз съм до 16,30 ч, така че Вие кажете часа/
- в събота следобед, докато е все още светло, примерно към 14-15ч

За мястото на срещата обаче нямам идеи.
 :ask:

« Отговор #2 -: Ноември 18, 2008, 14:28:37 pm »
Ако ще е в събота - ще мога да дойда навсякъде - просто ще поверя Михаела на баща и.
14ч е идеално!
Ако ще е през седмицата, ще съм с нея, а пък до сега в заведение не съм я вкарвала, защото е задимено.
Мен ме устройва съботата.
За място - Сити? ... или ви е писнало вече?...
Френдли хаус - до Театъра?
Пристан?

друго?

*

Veselia

• 218
  • И все пак тя се върти!
« Отговор #3 -: Ноември 18, 2008, 15:40:28 pm »
Айде и аз да се разпиша. Събота - 14ч идеално. За Сити съм съгласна, на Френдли хаус не съм ходила, така че не знам как е, на Пристана е твърде пренаселено. На бистро Рила предполагам също ще е топличко.
Каквото и да решите аз съм за
*
« Отговор #4 -: Ноември 18, 2008, 16:39:10 pm »
Aйде да е около Възраждане да мога да дойда и аз .В събота  може -към 1 4аса.Ако е през  седмицата да  в 4етвъртак следобед-да може майка да я гледа.Аз ще бъда за малко ,понейе кърмя
« Отговор #5 -: Ноември 18, 2008, 16:57:27 pm »
Елия,
сещам се ресторант Фемили, срещу университета. Става ли там?
14 часа, събота - Фемили.
Ще я наречем работна коледна среща.

Може и нови попълнения. :wink:

*
« Отговор #6 -: Ноември 18, 2008, 22:27:51 pm »
Toгава аз съм за
*
« Отговор #7 -: Ноември 19, 2008, 08:02:29 am »
И аз искам да дойда, но съм на работа от понеделник до събота, като в събота раб. ми време е от 10ч до 18ч.
Приято изкарване ви пожелавам!
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
« Отговор #8 -: Ноември 19, 2008, 08:32:17 am »
На Фемили е много задимено и студено. Поне така беше преди 2-3 седмици като ходих за последно. Ако някой е ходил по-скоро да каже дали се е променило.
Иначе може на някое от заведенията около университета наистина.....

« Отговор #9 -: Ноември 19, 2008, 09:30:44 am »
Добре, Макси,
тогава? Бига? Май така се казваше барчето там на ул.Янтра (улицата, която тръгва от университета и стига до парка), ама сигурно и там ще е задимено. То през зимата навсякъде е задимено. А във Фемили съм ходила преди година, година и нещо за последно. Тогава беше топло вътре. Не знам сега как е.

Елия, ако искаш, предложи някакво място да ти е удобно. Мисля, и другите не биха били против да се съобразим с теб.

Дяволче,  :)
ти всеки път се появяваш за малко в темата, но не се появяваш на срещата. :wink:
Измисли нещо, не става ли да излезеш от работа към 14ч? Зависи. Всъщност, не зная къде - в коя част на града работиш и какво точно работиш. Така че, ти си преценяваш, но бих се радвала, ако успееш за малко да се отскубнеш.
Тържествено обещавам да те черпя, ако се появиш. :D

Мисля си, евентуално за варианта събота, 18ч. Ама нека кажат и другите как са.

Неликери, къде си?

*
« Отговор #10 -: Ноември 19, 2008, 13:06:12 pm »
Mи ако няма да обядвате има страхотна,незадимена сладкарница пак точно срещу вимес но от другата страна на улицата
*
« Отговор #11 -: Ноември 19, 2008, 15:11:06 pm »
Ако е за събота бройте ме и мен, че във вторник влизам в болницата. Аз предпочитам да има и хапване :lol:. По това време където и да отидем или ще е задимено или студено или и двете.

[/url]
*
« Отговор #12 -: Ноември 19, 2008, 16:21:26 pm »
Ми аз на Фемили ходих предния петък и не беше студено ,запушено да,но беше вечерта.Теди да няма да раждаш?
*
« Отговор #13 -: Ноември 20, 2008, 07:19:29 am »
Дяволче,  :)
ти всеки път се появяваш за малко в темата, но не се появяваш на срещата. :wink:
Измисли нещо, не става ли да излезеш от работа към 14ч? Зависи. Всъщност, не зная къде - в коя част на града работиш и какво точно работиш. Така че, ти си преценяваш, но бих се радвала, ако успееш за малко да се отскубнеш.
Тържествено обещавам да те черпя, ако се появиш. :D
Мисля си, евентуално за варианта събота, 18ч. Ама нека кажат и другите как са.

Ами работя в един магазин за дрехи, бившата сладкарница Куба и съм сама в магазина и няма как да се измъкна. Иначе страшно много ми се иска да дойда и да се запозная с всички ви :)
А ако евентуално момичетата се съгласят за 18ч ще дойда с най-голямо удоволствие!
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
« Отговор #14 -: Ноември 20, 2008, 09:13:58 am »
Няма да раждам Ели, ще ми вземат да съм под наблюдение докато дойде момента :D

[/url]
« Отговор #15 -: Ноември 20, 2008, 09:24:57 am »
Мацки, а за 18ч съгласни ли сте?
Ели, ще можеш ли?

Дяволче, честита бременност! :D
Радвам се, че има нови бременни. :D

Мисля,че си в бившата Катюша, а не Куба. :wink: :)

*
« Отговор #16 -: Ноември 20, 2008, 10:20:41 am »
Аз цяла събота съм свободна, така че ще когато и където и да е срещата съм на линия.

*
« Отговор #17 -: Ноември 20, 2008, 16:19:06 pm »
Mi 6te nakyrmq i 6te doida
« Отговор #18 -: Ноември 20, 2008, 17:27:25 pm »
Хайде, 18ч, събота, Фемили! :)
Така ли се разбираме?

*
« Отговор #19 -: Ноември 20, 2008, 17:42:30 pm »