Привет, мацки!
Дайте да се съберем, но освен да се видим и да си полафим, предлагам този път да свършим нещо делово.
Идеята на срещата е да съберем някоя и друга паричка дарения, кой колкото може, разбира се, важно е участието.
Инициативите са две:
- подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми -
за целта ще се проведе конкурс с жребий. Вие също можете да участвате в конкурса.
Вижте статията на началната страница на Зачатие.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=31374.60 - Коледа в Роман - става дума за Дома за деца в гр. Роман.
Събираме запазени дрехи и обувки и каквото се сетите, подходящо за деца от 7 да 20 годишна възраст. Аз ще осигуря складова площ, докато стане време да ги пратим за София.
Трябва да успеем да се срещнем до една седмица, защото след това Евия сигурно няма да може да дойде (по обясними причини)
.
Чух се с Елия, каза, че ще дойде, но няма време да чете тук, но ние си държим връзка с нея.
Остава да решим къде и кога да се видим. Аз съм малко трудна от към присъствие, но нали знаете, че не съм пропускала.
Давайте предложения.
А за повече подробности, вижте закованите теми в На кафе относно Коледните инициативи на Зачатие.
Прегръщам ви виртуално всички.