за хер бебе ще се изкажа по - подготвена края на другат седмица, когато изкараме едно цяло седмично меню. иначе за депозита - 10лв е, толкова ми взеха.
удобство е, че я носят рано - най-късно в 09ч, топла е, предполагам трябва да се готви рано сутрин. и после не си ангажиран с чакане да ти я донесат. записването става само по телефона, не искат бележки, плащаш направо на доставчика. аз записах седмично 6дневно меню - 25лв с доставката. с бурканчета е, ама в крайна сметка по-добре в стъклен буркан, отколкото пластамасова кутия. бурканчетата са ок - не са захабени, с нови капачки.
за трите дена, които сме на кухня - ами средна работа, бива. ще видими другата седмица как ще е. сравнение мога да направя само с частната варненска кухня, където храната беше по-вкусна (не в смисъл, че я соляха), беше разделена в групи и от там имаше разлика в консистенцията (тук е еднаква за всички), и ми харесваше много, че всеки ден имаше етикетче в колко е произведена, до кога да се консумира и съдържащите се продукти, в сайта си даваха и менюто за седмица напред - изобщо имаха добра организация и подходи, на които ние държим
абе засега - продължаваме на изпитателен срок в хер бебе, пък ще видим.