да, наистина са скъпи и аз затова съм се ориентирала към Джордани. но искам да ида в магазина и пробвам да я сложа вътре баш ти както казваш - с яке и всичко и да видя изобщо възможна ли е тази работа - освен по-малките габарити на лятната количка, не съм убедена, че изобщо можеш да събереш по-голямо облеченко дете в чувалче (освен ако чувалът не е в размери), но тези, които съм гледала са все един размер.
и се чудя приложим и изобщо необходим ли ще ми е такъв чувал - то, ако е супер зверски студ, няма да сме навън, отделно че кой знае колко не се вози на количка, а и си имаме термо гащиризон с полар отвътре
(Стефи, и ние купихме, наистина са страхотни и на прилична цена - аз обаче се спрях на моделът, който е едно цяло, по-удачен ми се стори за нас по ред причини, но и двата варианта са много хубави. нашият вариант е 65лв, почват от размер 74, а вашият май от размер 80. исках и ботушките да видя, дето ги има на линка на пердето, ама не са внесени засега)
да ви разкажа малко впечатления от лондон и цените на детските неща там - ами, отвсякъде погледнато са по-евтини, по-качествени и по-хубави от тукашните. разликата в цените на тамошните и тукашния мадъркеър е просто безумна за едни и същи неща, нямам думи. гледах ги и некст, дето писа дива роза - страхотни дрешки, останаха ми очите, една идея са само по-скъпи от мадъркеър, но пак са доста по-евтини от подобни хубави дрешки тук! сравнявайки цените на конкретни марки дрехи и обувки за възрастни - къде с повече, къде с по - малко, но при нас определено е по-скъпо
същото ми направи впечатление и в хранителните магазини. егати, защо е този парадокс.