Използването на термометър за изакване е много крайна мярка и се отрича от съвременните педиатри. Аз съм описвала и преди нашия случай - 10 дена неакане и само на кърма. Има специални масажни техники и гимнастика за бебето при запек. При нас в този период се оказа, че кърмата не му е достигала - въпреки, че имах достатъчно количество, явно не е била засищаща. Беше наддал много малко за съответния период (началото на 4 месец). Увеличих храната, съответно и детето почна да наддава
Ако до седмия ден не се изка, има лекарство за бебета, което педиатъра ще ти препоръча.
Да споделя - билетите за кино са станали 9 лева
Гледахме
Светът е голям и спасение дебне отвсякъде. Заслужаваше си всеки лев и определено ми хареса повече от другия нов български
Дзифт. А и като бонус получихме земетресение в средата на прожекцията
На
Произведено в България в НДК има добър избор от детски дрешки. Купих хубави шарени чорапогашници по 3 лв (щанда е отвън пред входа), комплекти бельо - слип и потник по 4 лв за комплект (4 етаж), ватирани блузки и панталончета по 5 и 6.50 от щанда на Светли на 3 етаж, ватирана пижамка с Мечо Пух - и тя без пари. Има и богат избор на мед и пчелни продукти. Взех за Симеон прекрасен акациев мед за 5 лв (препоръчаха го, че е с най-добра поносимост за дечковци).
Бони М ще пеят на 1 декември. За първия концерт бяха свършили билетите, ама за втория успях да взема
Нямам търпение да си припомня вкуса на детството
И Щурците ще имат юбилеен концерт, ама май още няма билети за него.
Толкова с културния и пазарен обзор! Отивам да си търся работа