Габи, Мартинчо спинка в торбичка за спане от първия ден вкъщи и изглежда се чувства екстра.
А бе момичета, видях се в чудо, как е възможно да спи по цяла нощ детенце на две седмици - от 23ч до 06-07ч
после пък цял ден будува. Остава да започне да яде сутрин, обед и вечер
не е ли разбрал, Милият, че е бебе, егати режима, като на голям човек. То за мен удобно, ама се притеснявам?
Сега почвам пак здравото мрънкане с кърменето. Мими, не съм пробвала на ръка да се цедя, дето се вика не знам и как. С помпата много бавно изцеждам една доза, над час
дали на ръка ще е по-бързо? Иначе от помпата ми се наби месото там, дето притискат "листенцата"
Едното зърно нали го пазих 2 дни, мазане, цедене, това онова, и снощи му дадох да суче, ама веднага стана по-зле даже отколкото беше преди
Направо имах пулсираща болка снощи, рев, мъжът ми втора вечер ми прави беседа да взема да се откажа, и снощи и аз се навих почти
но пък ме е много яд, защото имам много кърма, след дълго ядене от едната гърда пак си има мляко в нея, да не говорим как периодично ми тече и прелива. Гледам го детето, доколкото виждам захапва цялата ареола, що така тия зърна
сцепени са сякаш по средата
Васи, ти значи си кърми, въпреки болката? Кървяха ли си зърната, докато кърмеше? Ако продължа да упорствам, мислиш ли, че проблемът ще се оправи от само себе си?
Чудя се и друг теоритичен въпрос. Бебето като суче от едната гърда, стимулира производството на мляко само от нея, или от двете? Защото Мартинчо нали суче само от дясната, а другата уж с много зор изтисквам, но изцеждането не стимулира като сученето, поне при мен. Ако река да спирам, как ли да стане, от едната криво ляво все още го храня, въпреки че и там раната се задълбочава?
И, the f*ck, няма ли някакво мазило, дето да лекува, а не само да навлажнява и не знам какво си?