0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добър ден,момичета!!!
Тихичко честито на Валерия!!!Лека бременност и здраво и послушно бебче на финала!
Ще стискам палци за Меги повече от всякога!Викс,ако я чуеш,кажи и че всички тук сме с нея,обичаме я много и вярваме,че ще успее!!!

И понеже сте ме изпреварили с пожеланията,за които много,много ви благодаря,сега да ви почерпя за моя рожден ден!
*
Вили честит рожден ден мила,желая ти цялото щастие на земята и сбъдване на най-съкровенното ти желание!
На успелите мами честито и лека бременност!
Ние с моето мило ловуваме яко пък да видим...
Сега ще отскоча малко по магазините да се разходя,нищо че е много студено тук,ама не ми се седи вкъщи.
Айде мацки лек ден от мен засега!

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Честит рожден ден,Виле,да си винаги усмихната и жезнерадостна ,и следващия си рожден ден да празнуваш с мъниче на ръце.Весел празник,мила.
Стискам палци за Мегги,дано и тя да се похвали след 2 седм.с Коледното си чудо.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Вили Честито и тук! Много Много Здраве и Щастие, то другото само ша си дойде.
Обичам те!

И честито на Валерия, леки 9 месеца и много спокойствие.

*
Стискам всички палци за Меги от сърце.Викс, кажи и на истина че всички сме с нея, и чакаме прекрасната и новина.
хрис, успех с ловуването, мила.
Роузи,  :bighug:, все още съм от хор "бодра гарга", но днес е такова пухкаво времето във Варна и слънчевко, че не може нищо да ми помрачи хубавия ден. А ти, ти накъде си мила?
Виле , паля колата към Пловдив да знаеш.Както съм гладна кат вълк!!!!!
Вили, честит рожден ден!
Здраве, щастие, любов и сбъдване на всичките ти мечти!
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

meg4o

• 256
  • Бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей!!!
Вили :happy_birthday_1:Жива,здрава и скоро мама!!!
                      Да гушнеш бебенце
                      със златно сърчице!!!
                      Да ти казва:"Обичам те ,мамо!"
                      Това е най-важно само!

Валерия и от мен мила тихичко Честито!
Стискам палцци на всички,които са преживели манипулаций и на тези,които им предстоят.
Криска още веднъж те прегръщам и ти желя да си силна,за да стигнеш до(както всички тук)заветната  мечта!

/917/dsc02479_95737_6503375.jpg[/img][/url]
*

Isidimi

• **
  • 81
  • никога не губи кураж
     ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!!! ВИЛИ, ПОЖЕЛАВАМ ТИ СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИ МЕЧТИ И ЖЕЛАНИЯ, СКОРО ДА НИ ЗАРАДВАШ С НОВИНАТА ЗА ДВЕТЕ ЧЕРТИЧКИ!! :happy_birthday_1:
     Честито на Валерия!!! Дано всичко да е наред и леко бременеене...
     На другите мацки- успех в бебеправенето и положителни чертички... :bfp: :eggsperm: 
     Криска...горе главата...една гореща прегръдка...всичко ще се оправи най- накрая...просто трябва време :oops:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Еееее, тва седмицата тръгна мнооого добре!
Валерия, честит ти положителен резултат! Сега остава само да се пазиш, а след девет месеца да гушнеш най-желания подарък!
[/b]
ВИЛИИИИИИИ, ЧЕСТИТО! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА! САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА ВИ СЕ СЛУЧВАТ ОТТУК НАТАТЪК! ДОГОДИНА С БЕБО НА РЪЦЕ ДА СИ ПОСРЕЩАШ ПРАЗНИКА! ВЕСЕЛА ВЕЧЕР!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Хей Любче, видях те че четеш - кажи как си? Ходи ли на доктор?  :lol: Как се чувстваш? Ще ни пращаш ли от онези така дълго очаквани актови снимки???  :lol: Все пак ти си автора на тази идея - "да повръщам с усмивка"  :bighug:
Момичета,още веднъж ви благодаря за пожеланията!Моля се само за едно-едничко нещо,което и вие сте ми пожелали!Дано!
*
Вили , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Пожелавам ти всичко онова ,което не може да се купи с пари и много пари , за да си купиш останалото! И НАЙ-ВЕЧЕ ПО КОЛЕДА ДА ПОЛУЧИТЕ НАЙ-ЖЕЛАНИЯ ПОДАРЪК! ПРЕГРЪЩАМ ТЕ!

« Последна редакция: Ноември 19, 2008, 19:49:28 pm от rossy * »
Вили,честит рожден ден и от мен.Да си жива и здрава и скоро най-щастливата мама  :bighug: :happy_birthday_1: На всички успели мами-едно огромнооооооооооооооооооооооооооооо ЧЕСТИТО и много да се пазите.Любче,пиши как си, че постоянно мисля за теб. Гушкам ви всички и ви желая лека вечер
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
Вили,честит рожден ден и от мен.Да си жива и здрава и скоро да станеш мама!

Малко дяволче, честито тихичко и от мен! Лека бременност и сладко бебче на финала!

Честито и на другите бременни момичета!

ОЧАКВАЩИ               

BEBE26 - 29.10
 malkoto_dqvolche- 09.11
  viki_vat - 17.11
 Marina 75 - 27.11.
 yamy - 22.11.
 kremoni - 23.11
 zayana - 24.11
 Bagneto - 25.11
 Мери Попинз - 28,11

ЛОВУВАЩИ               

djina76
   tangra
   rositka13
   disi
   viviq
   Smile_baby
   lora20
   jasmin_veni
   Isidimi
   mira_m66
   radosttinka
   hriska
   koleva01
   rashi
   bibica
   ВиЛиЛи
   power

слагам се към ловуващи и дано имам късмет този месец!
07.10.2009
Вили, честит рожден ден! От сърце ти желая да преодолееш препятствията по пътя към заветната мечта! Бъди здрава и дано дядо Боже ви дари с едно лъчезарно като теб детенце!

Привет, момичета! Бях писала преди време в седмичните, но така ми се завъртя живота, че престанах.Отскоро подновихме опитите за бебче, но ето,че пак не става. Пиша ви от чужбина, и съм вече толкова отчаяна от борбата ми тук със системата, която уж те подпомага за това твое желание, че вече и сън не ме лови. Пиша по никое време...Мислим да се прибираме  по Коледа, и реших да се обърна към нашите лекари. Може ли някоя от вас да ме посъветва за добър лекар, клиника... Четох някъде за д-р Владимиров, но имат часове за следв.година, за д-р Коларов - бил в " Св. София", ...но ми се иска да събера повече мнения, да се види, какво що. Чета ...момичетата в Бг правят едни първоначални изследвания за месец, тук това ми отне 3...И не знам, какво ще правя, съставям си диагнози възоснова на Интернет- казвам да ми правят инсеминации, знам ли, а тя лекарката ми отговаря тук-както си решите. Изобщо не знам, дали е за мене тази процедура и така... Малко объркано и дълго стана, извинявам се за което, но вече и аз не знам, какво да правя...
Бибитка, прегръдки!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро  утро,желая прекрасен,усмихнат и пълен само с хубави преживявания ден.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Добро утро и от мен! Весел и спокоен ден!
Ето нещо, което да ви накара да се  усмихнете още от сутринта  :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

radosttinka , обожавам котенцата! Много са сладички.
 Лек ден на всички и от мен. Аз отивам на работа.... :balk_153:
 И много положителни тестове днес!
*
Добро утро и от мен!
Вили Честит рожден ден с малко закъснеие! Да си жива и здрава и много обичана! Пожелавам ти от все сърце на следващия рожден ден да си минимум с едно бебче на ръце! ПУ ПУ ПУ
Радостинка, вземам светлото писенце :)
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...