Привет, момичета! Бях писала преди време в седмичните, но така ми се завъртя живота, че престанах.Отскоро подновихме опитите за бебче, но ето,че пак не става. Пиша ви от чужбина, и съм вече толкова отчаяна от борбата ми тук със системата, която уж те подпомага за това твое желание, че вече и сън не ме лови. Пиша по никое време...Мислим да се прибираме по Коледа, и реших да се обърна към нашите лекари. Може ли някоя от вас да ме посъветва за добър лекар, клиника... Четох някъде за д-р Владимиров, но имат часове за следв.година, за д-р Коларов - бил в " Св. София", ...но ми се иска да събера повече мнения, да се види, какво що. Чета ...момичетата в Бг правят едни първоначални изследвания за месец, тук това ми отне 3...И не знам, какво ще правя, съставям си диагнози възоснова на Интернет- казвам да ми правят инсеминации, знам ли, а тя лекарката ми отговаря тук-както си решите. Изобщо не знам, дали е за мене тази процедура и така... Малко объркано и дълго стана, извинявам се за което, но вече и аз не знам, какво да правя...
Бибитка, прегръдки!