0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте,
имам нужда от съвета ви.
Не съм сигурна, че правилно съм посавила в подписа графиката си, но ако е така искам да ви попитам какво мислите.
Днес е втория ден от закъснението ми, дали кръвен тест ще покаже някакъв реален резултат?
*
Аз мисля, че и уринен тест ще ти покаже бременност ако има такава.ако действително Ову ти е била на 19.Дано видиш две чертички  :D.Дано този спад на БТ не е предстояща менструация :(
« Последна редакция: Ноември 18, 2008, 11:31:44 am от zayana »
Здравейте,
имам нужда от съвета ви.
Не съм сигурна, че правилно съм посавила в подписа графиката си, но ако е така искам да ви попитам какво мислите.
Днес е втория ден от закъснението ми, дали кръвен тест ще покаже някакъв реален резултат?

А как определи овулацията? И да- можеш да направиш дори и уринен тест.
*

meg4o

• 256
  • Бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей!!!
Здравейте,
Малко дяволче!!!Честито и от мен!Хайде ще чакаме новините от доки.Най-прекрасното бременеене ти пожелавам и най-прекрасното бебче след това!Пази се!
/917/dsc02479_95737_6503375.jpg[/img][/url]
*
Kriska,искренно съжелявам мила,знам какво ти е аз също изгубих бебчето си  преди няколко месеца.Благодарение на приятеля ми и семейството ми успях да го преодолея и сега гредам само напред.Знам ,че и ти ще успееш.Пожелавам ти всичко най-хубаво от сърце.
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Криска,  :? много съжалявам за това което се е случило!   :bighug:
Бъди силна, и ако можеш не мисли за това! Ще стане пак, но трябва да откриете причината за това, при теб май за втори път се случва.... Защо не направиш консултация с друг лекар, относно възможните причини. Те изказват ли някакви предположения?

Виксънче предположенията на моя доктор са доста несериозни! Доктора каза че най-вероятно се е получило от настинка или инфекция?! Същотото каза и на още една жена която беше с мен в стаята... Звучи малко несериозно! Бях и при друг лекар на консултация - там ми казаха че може да е чиста случайност, или да е от кървенето и отлепването което получих и плода да е спрял да се храни от него, или нещо генетично. Казаха ми да пусна 3 изследвания в майчин дом - генетични, антифосфолипдни и тромбофилия и ако там всичко е наред да не се претиснявам. Но как можеш да не се претисняваш??? Болката е ужасна, но благодарение силната обич и разбиране от страна на бъдещия ми мъж мисля да не се предавам!
Благодаря за подкрепата!
*

!!!

• 1495
Kriska,искренно съжелявам мила,знам какво ти е аз също изгубих бебчето си  преди няколко месеца.Благодарение на приятеля ми и семейството ми успях да го преодолея и сега гредам само напред.Знам ,че и ти ще успееш.Пожелавам ти всичко най-хубаво от сърце.

Hope благодаря и на теб за хубавите думи! В такъв момент най-важна е подкрепата на човека до теб! Напълно съм съгласна с теб! Колко време ти казаха да се пазите?
Криска много съжелявам :?
Бъди силна и не се предавай  :bighug:
А сватбата е едно много хубаво събитие в живота :P. Вярвам, че вълненията около нея ще ти помогнат да се справиш по-лесно с това препядствие. Аз наскоро се омъжих и смея да кажа, че всичко около подготовката беше така вълнуващо и така ме бе погълно, че всичко друго изглеждаше по-маловажно. Отдай се на тези приятни мигове и се наслади на този незабравим момент. :bighug:  и всичко ще се подреди :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Kriska - казаха ни да се пазим най-малко 3 месеца,след който започваме с нови сили и надежда да се борим да създадем нов живот.
*
Криска  :bighug: :bighug:

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Здравейте и от мен!
Криска  :bighug:
Светле специално за теб мила
И бързо да оздравяваш!
Виле, къде си бе душа?
Целувки на всичките!

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Криска, това звучи просто ужасно несериозно! Къде ходиш на доктор? Та чак сте били две в къбинета?!?!  8O Я смени доктора! Отиди на някое специализирано място, в някоя читава клиника. Нещо което се случва два пъти за последните месеци, не е случайност. Ти се оплакваше че те боли тогава, спомням си добре и че щеше да пътуваш на някаква сватба. Ако доктора е бил читав щеше още тогава да направи всичко необходимо ти и плода да сте добре. Съжалявам още веднъж за това което си преживяла, но най-важното сега е да откриеш причината. На моя позната, която успя да роди от инвитро /3-ти опит/ преди инвитрото имаше няколко неуспешни бременности, а четири месеца след като роди - забременя нормално но отново в 3-я месец изпуснаха бебчето. Чак тогава някой от многото доктори - се сети да я прати в Плевен на генетични изследвания и се установи някакъв проблем, който ако са го знаели по-рано само с по един Аспирин Протект на ден - бебчето щеше сега да и расте в корема здраво и всичко да е наред...  :? Това не е шега. Надявам се всичко при вас да се оправи и скоро след сватбата да се радвате на рожбата си!

Момичета, извинявам се за дългия пост!
*
Най-накрая се добрах до тук!!!
Честито на малкото дяволче - сега чакаме точицата!!!
Криска - съжалявам мила за болката, която си изпитала!!!Бъди силна и вярвай!И наистина опитайте се да намерите причината!!!
Приятен ден на всички!!!
*

Bagneto

• *
  • 12
  • крейзи вомън
Здравейте!

От 1 година опитваме с 5 месечно прекъсване заради ранен спонтанен аборт. Сега съм нечакаща за 25.11. Списвам по форумите от горе-долу същото време - година.
Някои от вас може и да ме познават, за другите - Приятно ми е, Багнето. :)

Тихичко честито на Дяволчето! Дано да я последваме бързо!

Криска, бързо възстановяване и скоро пак на фронта. Най-важното е, когато имаш хора около теб, които те подкрепят. Така и планини се повдигат!

Усмихнат ден на всички!
*
Здравейте, мили момичета! Нека тази седмица да  е затрупана и претъпкана от +++++++ така чакани от всички ни резултати! Успех на всички от мен!
*
И Криска искрено съжалявам за случилотото се!
*
Криска,  :bighug:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Криска,съжалявам за загубата,мила,бързо се възстановявай и дано следващия път да е до край,да си имате прекрасно бебче.Наистина послушай Vickson ,права е ,подкрепям я изцяло,определено си е безотговорно поведението на лекаря ти,как така или от настинка или от инфекция се било получило ами нали е негова работа да намери точната причина и при следващато бременност да няма проблем.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

!!!

• 1495
Виксънче аз така и не пътувах за тази сватба. През цялото време си бях тук и то предимно в леглото или в офиса пред компютъра. Имах болки и то почти през цялото време. Даже и обилно прокървях. Бременноста ми я следеше Тодоров, а ходих и при Благоева. Свързах се с клиниката в Плевен и чакам да ми отговорят. Надявам се че правилно съм се насочила?
Относно другата бременна имах впредвид че в стаята в болницата преди да ни направят кюртажа бяхме общо 5 жени - 1 аборт пожелание и останалите 4 миссед. Но на едната жена и казаха същото като на мен (тя има детенце на 13 години и това и е 2ри неуспешен опит за второ).

Целувам ви и ви прегръщам всички за подкрепата!
*
ОЧАКВАЩИ        :bfp:       

BEBE26 - 29.10
 malkoto_dqvolche- 09.11
  viki_vat - 17.11
 Marina 75 - 27.11.
 yamy - 22.11.
 kremoni - 23.11
 zayana - 24.11
 Bagneto - 25.11
 Мери Попинз - 28,11

ЛОВУВАЩИ      :bed: