Здравейте момичета!
Да, desita_r , когато си ми писала сме били на изследването!
Но при нас нещата стояха коренно различно, а именно - в 9.28 ч. нямаше НИКОЙ в коридора. Там в кабинета бяха само една преподавателка и милото момиче. Тя ни заведе в един друг кабинет, където имаше и кушетка (аз предния ден се обадих да попитам дали има кушетка заради мъжа ми, който има фобия от игли и остри предмети). Дадох зеления талон, тя си го изчете и започна да ни задава разни въпроси относно бременностите и абортите. След това ни взе кръв по всички правила и ни даде да си запишем номерата на протоколите, с които след това да си получим изследванията. Аз съм супер доволна от момичето. Иглите, които използват са най-тънките и почти не се усеща, като взема кръвта, а в други лаборатории е било по-болезнено. И така - пари не ни взеха (защото това си е Катедра Медицинска Генетика), а резултатите ще са готови след около месец-месец и нещо (първо ще се обадим по телефона) и после ще отида да си взема писменото становище. Ако има отклонения ще ни обяснят много подробно за какво точно става въпрос. Между другото в другите лаборатории времето за изготвяне на изследването е също 3-4 седмици, просто това си е технологичното време. Но аз пък нямам нищо против да изчакам това време, защото не сами излишни 220, които трябваше да дам в някоя друга генетична лаборатория.