0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

teoivo

• **
  • 69
  • Само преживените неща са истински разбрани ....
моля ви,погледнете ми графиката...
« -: Ноември 13, 2008, 17:39:17 pm »
За първи път пиша в този форум,и информацията която прочетох ми беше много полезна.И все пак не мога да разбера защо при мен не се получава,като док. каза че всичко ми е наред,но вече 4 месеца няма резултат.От този месец си меря Т ( вагинално-защото док. каза че там било най-добре)всяка сутрин по едно и също време и пак не мога да разбера кога ми е О.Моля ви дайте ми съвет,защото със сигурност сте по опитни от мен.Благодаря ви предварително.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: моля ви,погледнете ми графиката...
« Отговор #1 -: Ноември 13, 2008, 19:45:29 pm »
Рано е още да се притесняваш. :D
Нека да мине поне една година и ако до тогава не стане - отиваш на лекар /ако не си на повече от 27-30 год. /
Шанса да се получи от първият път дори и двамата да сте здрави е доста малък /не е 100%, а 25% ако не се лъжа, за всеки МЦ/, така че не се притеснявай.
Ако все пак искаш да разбереш дали имаш О. и дали всичко е наред с нея и въпреки това не ти се ходи още на лекар - мериш БТ и правиш тестове за О.
Пожелавам ти скоро да се похвалиш с добра новина

За - графиката ти - не съм сигурна дали е имало О.
Спазваш ли всички правила при измерването? С какъв терм-р мериш и колко го държиш?

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

teoivo

• **
  • 69
« Отговор #2 -: Ноември 14, 2008, 19:21:44 pm »
Меря я с дигитален термометър,всяка сутри точно в шест,без да закъснявам.На док. избързах и отидох преди 1 месец,и сега пия дуфастон и фолиева киселина,но честно казано и аз не знам защо,защото док. нищо не каза.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3 -: Ноември 14, 2008, 19:44:01 pm »
Дигиталният терм-р се държи 2-3-4 мин след сигнала.

Трябва да знаеш защо ти е изписан Дуфастона, ако е просто ей-така, посъветвай се с друг лекар.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #4 -: Ноември 18, 2008, 09:06:08 am »
Честито тихичко от мен, миличка! Пожелавам ти лека бременност и здраво и сладко бебче след нея! :bighug:

*
« Отговор #5 -: Ноември 18, 2008, 09:20:14 am »
И от мен тихичко честито! Дано всичко бъде наред, стискаме палци! yahoo_17 :balk_600:

*

teoivo

• **
  • 69
« Отговор #6 -: Ноември 18, 2008, 17:56:08 pm »
Благодаря  ви много.Пожелавам го на всички от сърце.Чувството което изпитах когато видях двета чертички сутринта направо е неописуемо.Цял ден съм на седмото небе.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #7 -: Ноември 18, 2008, 18:28:46 pm »
Тихичко Честито и от мен  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #8 -: Ноември 19, 2008, 17:42:33 pm »
Миличка честито и от мен, пожелавам ти лека бременност и най хубавото и здраво бебе на финала.
Консултирай се с лекар да видиш дали не трябва да пиеш нещо освен Фолиева киселина, заради тази непостоянна БТ нещо ми се струва че може да има липса на прогестерон или нещо друго не искам да те плаша просто попитай доктора си за всеки случай.

*
« Отговор #9 -: Ноември 23, 2008, 10:45:04 am »
Здравей миличка! Знам, че не е хубаво да се сравняват графики, но и в моята има такива непостоянни температури. Не знам дали си питала твоя док за това, както те е посъветвала Вени, ако си го питала, ще ми споделиш ли какво ти е казал, защото ми се струва, че все пак има общо между моята и твоята графика.

*

teoivo

• **
  • 69
« Отговор #10 -: Ноември 25, 2008, 06:16:32 am »
Здравей миличка! Знам, че не е хубаво да се сравняват графики, но и в моята има такива непостоянни температури. Не знам дали си питала твоя док за това, както те е посъветвала Вени, ако си го питала, ще ми споделиш ли какво ти е казал, защото ми се струва, че все пак има общо между моята и твоята графика.
   В Четвъртък съм на док и ще питам и за температурата.
*
« Отговор #11 -: Ноември 26, 2008, 16:37:52 pm »
Здравей отново! Как вървят нещата при теб?

*

teoivo

• **
  • 69
« Отговор #12 -: Ноември 27, 2008, 18:27:29 pm »
Ми май зле,утре ще разбера със сигурност.Съжелявам но имах проблеми при док. и направо забравих за температурата,извини ме.
« Отговор #13 -: Ноември 27, 2008, 18:47:58 pm »
Надявам се не е нещо сериозно Теоиво и бързо да се оправят нещата.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #14 -: Ноември 27, 2008, 20:55:35 pm »
Миличка, силно се надявам утрешния ден да е много по-добър от днешния! Гледай само заедно с доктора да направите възможно най-доброто, забрави за тая пуста температура, искам ти да си добре! Стискам ти палци, а утре пиши какво се случва с теб! Успех!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

teoivo

• **
  • 69
« Отговор #15 -: Ноември 28, 2008, 13:42:20 pm »
За сеган всичко е наред.В Четвъртък ще ходя да видя резултатите от изследванията как са,и така.Благодаря ви много за подкрепата.
*

teoivo

• **
  • 69
« Отговор #16 -: Декември 05, 2008, 21:56:12 pm »
Загубих си бебчето:balk_146 и сега не знам какво ще правя.Много боли и мъката е неописуема. Моля ви помогнете ми...как да се справя като боли толкова много,какво да правя ..... аз вече не знам,просто нищо не знам............
*

teoivo

• **
  • 69
« Отговор #17 -: Декември 06, 2008, 05:35:53 am »
Полудявам,след малко ще ходя да изчистят квово е останало от бебчо....защото можело да се получи инфекция.... ама то май е по добре и мен да ме няма вече..........
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #18 -: Декември 06, 2008, 07:21:01 am »
Здравей скъпа TEOIVO :(много съжалявам за това,което си преживяла,но не се отчайвай знам колко боли преживяла съм го два пъти,наплачи си се хубаво, а после вдигни глава и продължавай борбата.Ще видиш,че другия път всичко ще завърши успешно ето ти нещо за късмет през новата годна yahoo_17
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #19 -: Декември 06, 2008, 07:22:15 am »
Ох,миличка..
Незнам какво да ти кажа освен,че много много съжалявам за случилото се...
Опитай се да вдигнеш глава и да вярваш, че с;едващия път, който ще е много скоро-всичко ще е наред...
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.