0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Re: ИНВИТРО /ИКСИ - декември2008 - януари 2009
« Отговор #20 -: Ноември 15, 2008, 12:24:20 pm »
Чакайте да ви "урочасам" темичката, та да не се оттървете от положителни тестове. Пу-пу-пу-пу, по-успешна да е и от предишната!  :blowingdust2: :blowingdust:  На всички пожелавам много късмет, много вяра и сила за дните след трансфера и после по две тлъсти червени чертички. Пожелавам ви да ви сполети моето щастие. Да ви кажа само първият човек който видя теста ми беше едната племенница - на 15г. Гледа го, пули се и вика "Елеееее, ама те две ли са бебетата????" И ..... взе че се оказаха наистина 2. Пожелавам вюго на всички които сега започват!!!!

*
« Отговор #21 -: Ноември 15, 2008, 13:32:27 pm »
Привет на всички.Честита ни нова тема,да е положителна и радостна поне колкото предната.Ще се запиша и аз в нея,според моите изчисления,трябва да започнем стимулация януари.Ние сме при д-р Стаменов.Желая успех на всички.
« Отговор #22 -: Ноември 15, 2008, 15:26:54 pm »
Здравейте момичета.Най накрая и аз се престраших да ви пиша .Тайничко ви чета,за което се извинявам, моля се за всички момичета които пишат.Имам един неуспешен опит инвитро зад гърба си февруари тази година и сега ми предстои яниари втори при д-р Стаменов по къс протокол.Ще ми бъде приятно да си споделяме.Стискам палци ,успех и многооооооооо късмет на всички.
*
« Отговор #23 -: Ноември 15, 2008, 17:28:10 pm »
И аз да се запиша!И аз ще правя  2 опит при Стаменов,също януари :)Също по къс протокол.
Успех на вси4ки!

Ще се запиша и аз в нея,според моите изчисления,трябва да започнем стимулация януари.Ние сме при д-р Стаменов.Желая успех на всички.

и сега ми предстои януари втори при д-р Стаменов по къс протокол.Ще ми бъде приятно да си споделяме.Стискам палци ,успех и многооооооооо късмет на всички.

Момичета, в София ли ще започнете стимулацията и с какви инжекции?
Аз ще започна в Тутракан, при д-р Бойчев и около 6-ти ден от стимулацията ще отида при д-р Стаменов.
Дано Новата Година ни е на късмет!!! :blowingdust2:
*
« Отговор #24 -: Ноември 15, 2008, 21:03:13 pm »
Да,аз ще започна в София.Имам от касата Гонал,Меногон и Цитротид.С какво ще започнем незная,с каквото каже доктора,на нас ни е за пръв път.
*
« Отговор #25 -: Ноември 15, 2008, 21:10:58 pm »
Да,аз ще започна в София.Имам от касата Гонал,Меногон и Цитротид.С какво ще започнем незная,с каквото каже доктора,на нас ни е за пръв път.
И ние сме за първи път и затова незнам какви лекарства да си взема, когато отида при док. Явно трябва да си нося и от двата вида - имаме гонал и меногон от здравната каса.
Отиваш на първия ден от цикъла и започвате, нали? Ние така се разбрахме.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #26 -: Ноември 15, 2008, 23:47:36 pm »
И ние сме за първи път и затова незнам какви лекарства да си взема, когато отида при док. Явно трябва да си нося и от двата вида - имаме гонал и меногон от здравната каса.
Отиваш на първия ден от цикъла и започвате, нали? Ние така се разбрахме.
С Гоналите! :goodluck:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #27 -: Ноември 16, 2008, 16:16:04 pm »
Да,при Стаменов ще правя вси4ко!Аз мисля,4е стимулацията е най-важната 4аст от цялата процедура!Успех!
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

« Отговор #28 -: Ноември 16, 2008, 20:05:14 pm »
Привет и от мен,дано ни е на късмет новата темичка :balk_602:
Първият ми опит,ако мога така да го нарека не започна добре,спрях на 5 ден от стимулацията.Сега съм на Дуфастон и в вторник съм на преглед ако всичко е на ред и аз ще стартирам второто начало и дано е по-успешно от първото,Аз съм на Фостимон но заради поликистоза първият път бях с малки дози а сега ще видим във вторник на прегледа.Аз съм в София в кл.Щерев
Много късмет пожелавам на всички  :bighug:
« Отговор #29 -: Ноември 16, 2008, 21:17:32 pm »
melinda76 и аз съм при Щерев.Ще ходим и ние във вторник с мъжо за SDI тест и се надявам някъде към 3-5 декември да почваме втория опит.
Пожелавам късмет и много успехи на всички!!!!  :bighug:
« Отговор #30 -: Ноември 17, 2008, 15:25:41 pm »
Успех и от мен , момичета!
« Отговор #31 -: Ноември 17, 2008, 20:49:07 pm »
stellа_k ти при кого си?Аз съм при др.Тимева и съм след обяд.Надявам се и аз да се включа в декември,писна ми от отлагане,тия кисти  :balk_150: ги имам почти всеки месец ако не пия Регулон,а сега съм на Дуфастон и не знам.Утре ще се види.
Пожелавам ти късмет за втория опит :balk_602: и на всички само ++++ резултати
« Отговор #32 -: Ноември 19, 2008, 10:36:58 am »
Да се запиша и аз в темичката и дано е успешна като предходната.На мен също ми предстои Инвитро през януари,в клиника Надежда съм.Успех момичета!

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #33 -: Ноември 19, 2008, 21:14:27 pm »
Да се запиша и аз в темичката и дано е успешна като предходната.На мен също ми предстои Инвитро през януари,в клиника Надежда съм.Успех момичета!
и аз така.  :wink:
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #34 -: Ноември 19, 2008, 21:23:52 pm »
Здравейте момичета! Исках само да се похваля(имайки предвид моята история), че резултата от цитонамазката е ОК! Много се радвам и сега с нетърпение очаквам следващия цикъл.
Сygnus, много ми е приятно да те видя! Много ми става мило! Ти винаги си насреща! И за пожелания, и за подкрепа! Невероятна си! :D Незная от къде я взимаш цялата тази позитивна енергия! Но давай все така . Стопляш ми сърцето -  не само на мен - сигурна съм!
Успех още веднъж от мен и ще пиша пак! Много се радвам за заформилата се групичка! Дано момичетата от предишната тема повлекат здраво крак за нас! И дано всички да можем да се похвалим с :bfp1:
« Отговор #35 -: Ноември 19, 2008, 22:39:03 pm »
Мелинда76 здравей миличка,аз съм при д-р Савова!И аз така като теб всеки месец кисти а сега пак тоя пуст фоликул не се е спукал от стимулацията и ще видим на 03.12 съм на преглед и май почваме ама да видим,дай боже!!!Как са нещата при теб?Дано този SDI тест стане до 3ти че казаха най-рано 2 седмици.
Пожелавам успех на всички!!!  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #36 -: Ноември 20, 2008, 00:33:26 am »
stella_k какво да ти кажа и аз с моя късмет,имам неспукаф фолекул(4см.ако съм чула добре).На този цикъл съм на Регулон и ще видим,каза ми да отида като ми останат 2-3 хапчета.За съжаление сигурно ще отида за януари,но няма как,а толкова исках да започна това чакане ме побърква но...... :balk_91:
Ще ти стискам палци всичко да е добре и да започнеш,чакането е ужасно,аз отлагам вече месеци.Дано и с теста на мъжа ти всичко да е ОК.Успех ти желая.
Ще продължавам да ви следя. :)

Много късмет на всички!!! :bighug:
*
« Отговор #37 -: Ноември 20, 2008, 12:21:56 pm »
Записвам се в темичката.След наскоро спряна стимулация  :(, надявам се декември всичко да тръгне наред пу-пу.
Пожелавам го на всички момичета на които им предстои процедура.Много, много късмет.
« Отговор #38 -: Ноември 20, 2008, 15:04:58 pm »
Хайде да орисам и аз и тая темичка  :blowingdust:

Нека бъде осеяна само с положителни тестчета  :bfp1:

И да минете предната темичка по резултати!

Много късмет, момичета, и вярвайте в това, което правите!
Вярата ви ще бъде възнаградена  :bighug:
« Отговор #39 -: Ноември 20, 2008, 15:34:45 pm »
 :crossfingers: Стискам палци на на всички Ви!  :crossfingers:
 Днес докато чаках в болницата за снимка преди мен бяха направени два трансфера  - не знаех, че става токова бързо, а после се чака толкова дълго...
Желая Ви търпение , сила и след 9 месеца здрави, малки, плачещи глезанчета! :babyflips: