0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Момичета простете, че любопитствам обаче живо ме интересува как така някой от вас ще правят инвитро/икси за първи път, а вече имат лекарства от касата. Как се процедира-първо през касата ли, кой определя какви лекарства да ви се изпишат-простете за многото въпроси обаче не съм наясно
Имам един конкретен въпрос-какви документи се приготвят за касата, откъде се вземат и къде се подават. :)на всички
Здрвейте,днес жена ми беше на лекар,за нашето 1-во инвитро.Лекарката изписа диферелин 0,1 и мерионал.Кажете за какво действат тези лекарства?
Цитат на: dakatabg в Ноември 24, 2008, 21:52:13 pmЗдрвейте,днес жена ми беше на лекар,за нашето 1-во инвитро.Лекарката изписа диферелин 0,1 и мерионал.Кажете за какво действат тези лекарства? Кога започвате?Къде ще е опита? Това са лекарствата за стимулацията. Май ще си партниране и в тази тема! Успех!
здравейте момичета,днес ми е втори ден от трансфера и имам болки ниско долу,доста съм притеснена,и това чакане доста ме изнервя ,тези оставащи дни ми се струват години,чак на 8 .12. ще разбера резултата,а има и друго нещо,коремчето ми каркори доста,дори и да не съм гладна,надявам се поне едно ембрионче да се е захванало.Успех на всички ни
Здравейте,инвитрото ще е в клиника Щерев,при доктор Андреева,започваме от другия месец с диферелин 0,1 и мерионал.Успех на всички,дано има само