Леле, Петенце, изтръпнах
Дано наистина си добре, ще чакам да пишеш пак. Не е честно, при условие, че направи толкова много и за децата на Зачатие и за децата в Роман
Снежанка (Жени Зашева) и Дядо Коледа (Ивайло Корибанков) също работиха благотворително, написах им благодарствени листи, много се зарадваха, милите
Добре, че така се организирахме, защото се оказа, че друг Дядо Коледа не се предвижда тази година.
Наташка праща специални поздрави на Мария
Това е Цвети, на заден план вдясно - Нели - все още очакват подаръците си и аха-аха да се разплачат от нетърпение
Богородица вече е на обща храна, но пие много лекарства и не е пораснала от пролетта
Дойде при мен, гушна ме и ми каза много мили думи.
Малкият Емо ме разчувства! Милият, толкова искрено вярваше, че това е Дядо Коледа, даже песничка му изпя
А Нели наистина беше много тъжна
(най-вдясно, гушнала си е якето)
Обърнете внимание с какви обувки са децата - с тях дойдоха през прелеза от другата база, а навън валеше! Аз съм решила на моите момчета да изпратя обувки за рождените дни, личи си, че това в момента е най-необходимо...
Тук са големите и малките красавици - Нели е седнала в нашата Цвети, а Цвети е в Лиско, отстрани и Емо моли за внимание
Имаме за подаръци една прекрасна сурвакница, изработена от децата и много картички за всички, които помогнаха.
Всяко детенце искаше да бъде прегърнато, да видим точно неговата стая, да ги похвалим колко хубаво са си подредили
Набързо ни разпределиха, хванаха ни от двете страни и ни развеждаха и ни се радваха истински.
Ама нали се сещате, че имаме по две ръце - може да прецените колко деца останаха ненагушкани за Коледа. Друго няма да напиша по въпроса.
Всичко им беше интересно на децата - защо ни били толкова меки косите, винаги ли слагам червен лак, какво е това медальонче на врата ми, какво работим, на какъв парфюм миришем, кой им е изпратил подаръче за рождения ден, помним ли ги от предните идвания и най-вече - кога ще отидем пак...
Прекрасни са! Всеки път ми е трудно да си тръгна, не че те ни пускат лесно
Хайде следващия път да идем повече хора, че да им обърнем качествено внимание! По-големите се интересуват сериозно дали това, което специализират ще им помогне да си намерят добра работа. Ходят на английски, на компютърно обучение, курсове за шивачки, за козметички и т.н.
По-малките са доволни просто да се запознаеш с тях и да видиш какви плюшени играчки имат на леглата