0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Коледа в Роман
« Отговор #120 -: Ноември 20, 2008, 13:32:44 pm »
Момичета останали още нещо за купуване?! Моя шеф реши торбичките да са от него и няма да ми вземе паричките, а аз искам да помогна с нещо лично от себе си.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #121 -: Ноември 20, 2008, 13:35:49 pm »
Момичета останали още нещо за купуване?! Моя шеф реши торбичките да са от него и няма да ми вземе паричките, а аз искам да помогна с нещо лично от себе си.

И аз така.Понеже книжките са дарение бих искала да се включа с личен принос:)
*
« Отговор #122 -: Ноември 20, 2008, 13:59:18 pm »
Говорих преди малко с директорката - значи телефоните са същите, но явно по някаква причина не сме успяли да се свържем. казах й , че ще ги пратим по пощата, а тя помоли да й кажем някакава ориентировъчна бройка за картичките - колко да й кажа?
*
« Отговор #123 -: Ноември 20, 2008, 15:44:37 pm »
За дезодорантите ще питам. Ако решите да ги вземем от Стара Загора, добре ли ще е това да стане към 10-ти декември?

*
« Отговор #124 -: Ноември 20, 2008, 15:53:28 pm »
поред на номерата :wink:
Радост и Лиско, просто преведете паричките за децата към общата сума, за да се купят другите неща, защото все пак трябва да съберем около 1300 лв.
Дани, няма проблем да се вземат на 10-ти, така или иначе няма да се опакова толкова рано, само как ще ги транспортираме до тук, незнам.
Цвети за картичките нямам идея, но може би повече от 50-на бройки няма да успеем да продадем, знам ли? нека и другите кажат...
*
« Отговор #125 -: Ноември 20, 2008, 15:59:55 pm »
ми и мен не ми се вярва. то сега май позамря традицията с изпращането и даването на хартиени картички, въпреки че аз си ги обичам по всякакви поводи и пращам.
май повече от 50 едва ли ще продадем наистина.
*
« Отговор #126 -: Ноември 20, 2008, 16:16:15 pm »
Здравейте момичета!
Аз се извинявам, че много рядко пиша, но не ми остава време за нет.
Тази темичка се опитвам да я следя и имам питане: Мислите ли, че е удачно за Коледа да изпратим материалите за мартенички /обещаните в началото на годината/ и децата да имат време 2 месеца да работят или да ги изпратя след празниците?

Чудесно е всичко, което правите, момичета. Невероятни сте!!!:D
Съжалявам, че освен с парички не мога с нищо друго да участвам.
*
« Отговор #127 -: Ноември 20, 2008, 16:36:30 pm »
Гали, ако искаш изпрати ги в началото на януари, мисля е по-добре така, защото за коледа ще имат доста неща, а е хубаво да има по малко, но повечко изненади :D
*
« Отговор #128 -: Ноември 20, 2008, 17:40:04 pm »
а е хубаво да има по малко, но повечко изненади :D

да, точно от тази гледна точка :wink:
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #129 -: Ноември 20, 2008, 22:38:14 pm »
Момичета, една майка от градинката е приготвила дрешки. Подбрани. Да вземам ли или? Имат ли нужда дечицата от такива неща?
*
« Отговор #130 -: Ноември 20, 2008, 23:19:54 pm »
имат вземай, стига да са мин. за 7г., това са най-малките :)
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #131 -: Ноември 21, 2008, 09:31:48 am »
Снощи в Пикадили обърнах внимание за захарни изделия- значи, това което ми допадна на мен са едни Коледни календари със шоколадови блокчета на фирмата Софкао- имаше два варианта- на 1,59 и на 2,19, може в някой други магазини да са на по-добри цени. Имаше и коледни фигури в пакет за около 2,50 разни шоколадови джунджурийки /топчета, дядо Коледа/, но така ще стане прекалено шоколадово.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #132 -: Ноември 21, 2008, 11:16:50 am »
За такива сладости, мога да проверя и при едни приятели които май продават.
Когато ми отговорят ще ви пиша цена.
*
« Отговор #133 -: Ноември 21, 2008, 13:49:02 pm »
Тази сутрин пратих малко парички с пощенски запис, може ли да ги разделите по равно и за двете инициативи, че не видях къде мога да пиша за какво са...

Освен това ако има среща в София ще гледам да събера дрешки за децата.

А за по малките момченца, в Джъмбо има пластмасови камиончета по 2 - 3 лева ...

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*
« Отговор #134 -: Ноември 21, 2008, 17:25:50 pm »
момичета, в софия ще има среща, нали? коментирано ли е вече? искам там да дам направо паричките, пък и членският внос тъкмо.
*
« Отговор #135 -: Ноември 21, 2008, 20:45:40 pm »
ми не е :oops:
предлагай дата и да се събираме, че и на мен ми е най-лесно така, за да не превеждам :D
*
« Отговор #136 -: Ноември 21, 2008, 20:57:33 pm »
Гали, ако искаш изпрати ги в началото на януари, мисля е по-добре така, защото за коледа ще имат доста неща, а е хубаво да има по малко, но повечко изненади :D
Ок!  :balk_602:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #137 -: Ноември 22, 2008, 15:06:20 pm »
Радост и Лиско, просто преведете паричките за децата към общата сума, за да се купят другите неща, защото все пак трябва да съберем около 1300 лв.

Та,значи!Момичета от Варна събираме парички и ги даваме на Лиско(на предстоящата среща),като тя ще ги преведе в последствие по сметката на Сдружението.С друго можем ли да помогнем?
« Отговор #138 -: Ноември 22, 2008, 15:50:40 pm »

Та,значи!Момичета от Варна събираме парички и ги даваме на Лиско(на предстоящата среща),като тя ще ги преведе в последствие по сметката на Сдружението.С друго можем ли да помогнем?
Този вариант ме устройва напълно \за съжаление ми е много трудно да излизам от работа през седмицата, за да отида до банката\, а ако има още с какво да се помогне и аз съм на среща :P
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #139 -: Ноември 22, 2008, 20:57:50 pm »
супер сте :D
на първа страница съм сложила какво и от кой ще се направи, мисля за сега сме ок :)
но преглеждайте периодично първия постинг и ако съм изпуснала нещо или се сетите вие за друго, пишете :)