на линия съм вече.
едно предложение - да намалим малко сумата за лакомствата и евентуално да останат повече парички за чорапки и дезодорантче (че директорката подчерта, че имат нужда и желание към тези две неща), а последствие, ако останат парички, винаги можем да докупим по още нещо сладичко. И освен това знам, че разни производители на сладки неща има даряват по Коледа (надявам се и тази година няма да ги забравят)
за аниматорите - да, можем да им се обадим и да ги питаме, но също има голяма вероятност да са ангажирани (тогава ще има доста тържества по градини, у-ща и т.н.) тя даже Цвети като каза, че поема ангажимент, се изненадох, че е успяла да уговори някой - останала съм с грешното впечатление, че е уговорено вече. няма ли някой наш мъж да ни свърши тази хубава работа, костюми в Джъмбо дядо Коледа колкото искаш, и хем ще си спестим едно 100-200лв. Ето - това също може да е вид личен принос в коледната инициатива - освен финансово и организационно, важно е и присъствието при децата, нека всеки да помогне с каквото може - няма повече и по-малко важен принос.
за книгите - цените ми изглеждат добри, още повече, ако Лиско наистина може да ги донесе.
какво стана с материалите за картичките? успяхте ли да се свържете с директорката? ако не - да ги пратим с едно колетче? щом не са тежки, ще е в рамките на 6-8лв предполагам пощенските. то не знам дали и с куриер няма да е толкова, може да проверим - май повечето на сайтовете си имат калкулатори.
още нещо - за пореден път директорката ни благодари и изказва впечатления от инициативата "рожденик", мисля направо да копирам написаното от нея по въпроса в закованата тема, където може да го прочетете.