0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Коледа в Роман
« Отговор #60 -: Ноември 15, 2008, 10:45:38 am »
аз поемам ангажимента за лекарства.само ми кажете на кой адрес да ги изпратя.
ще преценя и ще сложа от всичко за първа необходимост.
« Последна редакция: Ноември 15, 2008, 10:48:12 am от nia72 »
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #61 -: Ноември 15, 2008, 14:11:30 pm »
Момичета, току що говорих за офертата за книгите.Не е успял да ми изпрати офертата и е на път но в понеделник най-късно ще я имам. с изключение на 3-4 книги, останалите ги има и са около 40 заглавия. Не можа да ми каже обща сума защото не ги е сметнал. Ще направи 10% отстъпка.
Съжелявам, че ви бавя.

Значи, щом посещението ще е на 21.12. може да ме имате предвид и като присъствие и като помощ с транспорт.
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #62 -: Ноември 15, 2008, 18:20:04 pm »
Момичета,
притеснявам се, че Ани явно няма възможност да чете тия дни и сега незнам какво да правя ако и утре тя не се свърже с мен. Да взимам ли материалите обратно с мен в работата или?
*
« Отговор #63 -: Ноември 15, 2008, 18:30:37 pm »
да, Ани събота и неделя не чете, ако искаш да ти дам тел. на лични и да й звъннеш да се разберете?
*

misi

• *
  • 1543
« Отговор #64 -: Ноември 15, 2008, 18:48:36 pm »
Да, Стефи, прати ми го.
Благодаря!
« Отговор #65 -: Ноември 15, 2008, 22:05:52 pm »
Момичета,
миналата година аз купих чорапите от Феникс 94 - Русе и ги закарахме у Таря. Тази година, ако сте съгласни, ще се срещна лично със собственика и ще говоря с него относно някаква отстъпка, ще обясня, че са за дарение. То и тогава обясних, но отидох в пласмента, а не съм водила някакви преговори.

Поддържам връзка с един хотел. Ще питам за бельо. Миналата година Атанасоваира се беше заела с това, но нещо не я виждам вече тук.

И още нещо:
Миси, имам стационарния телефон в Дома, но не и мобилния на Ивет Симеонова. Ако искаш, да ти го пратя, а пък ти сутринта да звъниш там.

Аз ще приготвя наши дрехи - запазени.
Освен това имаме произведени панталони (дамски са), които си седят така. Като модел не са нищо особено, но са си нови - с етикети. Тези дни тук е голям студ и ще видим кога ще успеем с малката да отидем да видя номерацията и бройките на панталоните и ще ги приготвя и тях.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

misi

• *
  • 1543
« Отговор #66 -: Ноември 15, 2008, 22:49:21 pm »
И още нещо:
Миси, имам стационарния телефон в Дома, но не и мобилния на Ивет Симеонова. Ако искаш, да ти го пратя, а пък ти сутринта да звъниш там.

Милена, Благодаря ти!
Аз говорих с Ани. Утре ще й предам материалите, а тя ще се свърже с директорката.
« Отговор #67 -: Ноември 16, 2008, 15:06:18 pm »
Имам проблем с Дядо Коледа. На актъорите им се вижда далеч :x Имали много ангажименти тогава и щяли да ги изпуснат ако ходели чак до Роман. Извинявам се че ви подведох, но единственото нещо което в момента ми идва наум е някой мъж доброволец да се преобрази.
За лакомствата и другите неща от Метро ще пиша във вторник
« Последна редакция: Ноември 16, 2008, 15:08:50 pm от Cvetelina »
*
« Отговор #68 -: Ноември 16, 2008, 17:25:38 pm »
за дядо коледа се сетих за клоуните дето им водихме, много симпатични хора, мъж и жена :)айде като си дойде Цвети ще я помоля да ги пита дали няма да се навият за дядо коледа.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #69 -: Ноември 17, 2008, 11:01:10 am »
Телефонът на директорката е изключен :(
Дано не се разминем.

Наскоро наехме гараж в блока. Има една ниша, която доскоро беше заета с много кашони, но вчера я освободиха. Това е като краен вариант за складиране (сухо и топло е). Но все пак не е съвсем добър избор за пакетирането. Дано да има и други варианти.

Имам костюми за Дядо Коледа, ако не намерим артисти. Ама ще ни трябва доброволец :D

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #70 -: Ноември 17, 2008, 12:25:13 pm »
Момичета, ето офертата, която ми дадоха за книгите.
ако я одобрите, от крайната сума ще приспаднем още 50,00лв, което ще е моето дарение за децата.

Аз имам къде да съхранявам нещата, но съм във Варна:(Едната ни стая (детската) е все още свободна:)
Ако мислите, че има вариант?
« Последна редакция: Ноември 17, 2008, 12:28:20 pm от Lisko »
*
« Отговор #71 -: Ноември 17, 2008, 14:04:38 pm »
аз мисля че е добра офертата, даже ако се сетим и за още заглавия можем да си позволим да купим още 20-30 книги :D
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #72 -: Ноември 17, 2008, 14:07:18 pm »
Копирам, за да не свалят всички файла на Лиско.

Заглавие   Издателство   Цена
Тримата мускетари   Хермес   3.00
Приключенията на Лукчо   Пан   3.90
Граф Монте Кристо   Хермес   4.50
Отнесени от Вихъра 1 и 2   Емас   16.00
Капитан Блъд   Емас   5.00
Черният Корсар   Емас   5.00
Емил от Льонеберия   ПАН   4.9
Островът на съкровищата   ЕМАС   5.00
Старогръцки митове и легенди   ПАН   4.00
Роня дъщерята на разбойника   ПАН   4.50
Ян Бибиян   Хермес   4.00
Робинзон Крузо   ЕМАС   5.50
Пипи дългото чорапче   ПАН   4.9
Пинокио   ПАН   3.70
Принцът и просякът   ПАН   4.5
Мечо Пух   ПАН   4.90
Книга за джунглата   ПАН   4.50
Небивалици   ПАН   3.90
Приказки – братя Грим   ПАН   4.20
Приказки Андерсен   ПАН   4.50
Приказки от 1001 нощ   ПАН   4.50
Алиса в страната на чудесата   ПАН   4.20
Антон и Точица   ПАН   3.90
Хвърчащата класна стая   ПАН   3.90
Двойната Лотхен   ПАН   3.90
Историята на д-р Дулитъл   ХЕРМЕС   3.50
Вълшебникът от Оз   ПАН   3.70
Приказки/ромски турски арменски…/      3.90
Приключенията на Незнайко   ПАН   3.60
Маншон Полуобувка и Мъхеста брада      7.60
Мери Попинз   ПАН   4.20
Приключенията на Том Сойер   ПАН   4.60
Тайната градина   ПАН   4.50
Ма;кият принц   Д.Яков   6.00
Завещанието на инката   Емас   8.00
Конникът без глава   Емас   8.50
Белия вожд   Емас   6.50
Белия зъб   Емас   5.50
Дивото зове   Емас   4.00
Сума   Лева   194.90
Отстъпка   10%   19.49
Сума за плащане   Лева   175.41

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #73 -: Ноември 17, 2008, 14:08:53 pm »
На директорката продължава да се включва гласовата поща.
Евентуално да пратим материалите по пощата?

*
« Отговор #74 -: Ноември 17, 2008, 14:14:28 pm »
хм, ми ако имаш възможност пращай ги :?
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #75 -: Ноември 17, 2008, 15:59:22 pm »
Момичета за 4лв- от Аванти могат да се вземат доста неща!

Само не ми се смейте на имената, записвах в изключително спешни условия!

Бисквитки "Тутки"-по-голямата разфасофка 0.73 лв
Суха паста "Престиж"- 0.20 лв
Суха паста " 7 days"- 0.19 лв
Меденка "Любимка"-0.37 лв
Има и един много вкусен десерт "Идеал" около 0.60 лв е.
Шоколади с формата на Дядо Коледа- нямат, рано било още  :?
Въпреки че, казахте сок не, записах цената на NesTea 500ml- 1.27 лв.
За бонбонки имат разни, но според вас какви са подходящи...желирани или примерно-на Милка в кутийката.

Давайте идей още какво и ще проверя пак, че като гледам на 5 неща съм записаала цените.... :oops:срам...

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #76 -: Ноември 18, 2008, 18:42:17 pm »
на линия съм вече.

едно предложение - да намалим малко сумата за лакомствата и евентуално да останат повече парички за чорапки и дезодорантче (че директорката подчерта, че имат нужда и желание към тези две неща), а последствие, ако останат парички, винаги можем да докупим по още нещо сладичко. И освен това знам, че разни производители на сладки неща има даряват по Коледа (надявам се и тази година няма да ги забравят)

за аниматорите - да, можем да им се обадим и да ги питаме, но също има голяма вероятност да са ангажирани (тогава ще има доста тържества по градини, у-ща и т.н.) тя даже Цвети като каза, че поема ангажимент, се изненадох, че е успяла да уговори някой - останала съм с грешното впечатление, че е уговорено вече. няма ли някой наш мъж да ни свърши тази хубава работа, костюми в Джъмбо дядо Коледа колкото искаш, и хем ще си спестим едно 100-200лв. Ето - това също може да е вид личен принос в коледната инициатива - освен финансово и организационно, важно е и присъствието при децата, нека всеки да помогне с каквото може - няма повече и по-малко важен принос.

за книгите - цените ми изглеждат добри, още повече, ако Лиско наистина може да ги донесе.

какво стана с материалите за картичките? успяхте ли да се свържете с директорката? ако не - да ги пратим с едно колетче? щом не са тежки, ще е в рамките на 6-8лв предполагам пощенските. то не знам дали и с куриер няма да е толкова, може да проверим - май повечето на сайтовете си имат калкулатори.

още нещо - за пореден път директорката ни благодари и изказва впечатления от инициативата "рожденик", мисля направо да копирам написаното от нея по въпроса в закованата тема, където може да го прочетете.
« Последна редакция: Ноември 18, 2008, 18:44:35 pm от tzvetenze »
*
« Отговор #77 -: Ноември 18, 2008, 21:53:48 pm »
Момичета, не знам дали обсъдихте покупка на чорапи, но до утре има акция на този артикул със следните цени:

От 20.11.08 пък стартира акция със сравнително голямо намаление на детски играчки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=309643
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #78 -: Ноември 18, 2008, 22:08:05 pm »
Имам в Младост място за складиране, мъжът ми ще помогне когато е свободен с транспортиране на неща. Аз ще се включа със сума. С друго не знам дали ще мога, поради лични обстоятелства.
*

misi

• *
  • 1543
« Отговор #79 -: Ноември 18, 2008, 23:05:01 pm »

Обобщавам дотук:
за посещението в дома в Роман на 21.12.2008г.
Може да направиме списък с тези, които ще могат да присъстват.
За съжаление ако остане тази дата - аз няма да мога.

Подаръци:

1. Училищни пособия - дарение от работодателя на Миси - ще има подаръци за всяко дете, като ще бъдат разнообразни (тетрадки, бележнижци, моливи, пастели, флумастри, острилки, боички и др.), тия дни имаме много работа и не остава време да изчистя нещата, но като имам окончателния списък ще пиша. Аз имам грижата за това, въпросните ученически материали са доста обемни и ще ги придвижа където се разбереме - може и у нас. Където после ще се събереме и ще опаковаме окончателните подаръци.
2. Книги - офертата на Лиско – само трябва да избереме заглавия и бройки.
3. Чорапки – Аничка е пуснала оферта. Може би е добре да видим някъде в магазин на едро и да се говори за отстъпка.
4. Торбички – Радостинка има оферта
5. Дезодоранти
6. Паста и четка за зъбки
7. Лакомства
8. Дядо Коледа – трябва ни доброволец, ако не измислим друго - Ани писа, че има костюм.
За последните 4 точки нямаме оферти, някой ако може да помогне?

Материалите за картичките аз предадох на Ани, незнам дали тя е успяла да се свърже с директорката.