0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Коледа в Роман
« Отговор #400 -: Декември 21, 2008, 23:53:54 pm »
Петя, ужас...ще ти се обадя утре, защото сега е късно...добре, че ти няма нищо!!! Как ще се прибираш утре със смазана кола, ако се налага да останеш още в Сф, може у нас...много, много неприятно.
*
« Отговор #401 -: Декември 22, 2008, 00:03:29 am »
Лиско,разминала си се с малкия дявол.Добре,че е само ламарината.
 Цветенце,както винаги разказа ти се чете на един дъх.Толка хубаво си предала всичко.Браво и благодарим за всичко на теб,на Петя на Ултра и нейните близки.Всъщност в този камерен състав ли бяхте само :(.Жалко,че ние далеч от София не успяваме да ви помогнем с нищо в такива важни моменти.Да не звучи клиширано,но мисля така.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #402 -: Декември 22, 2008, 00:10:51 am »
Петя, ужас...ще ти се обадя утре, защото сега е късно...добре, че ти няма нищо!!! Как ще се прибираш утре със смазана кола, ако се налага да останеш още в Сф, може у нас...много, много неприятно.
:)благодаря от сърце, но колата си върви и ще използвам утре полека лека да се прибера до варна за да мина през застрахователите и да я оставя в сервиза:)
Сега мислете за идващите празници и за миналите хубави моменти:)
Лека нощ от мен момичета.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #403 -: Декември 22, 2008, 01:55:38 am »
Леле, Петенце, изтръпнах 8O
Дано наистина си добре, ще чакам да пишеш пак. Не е честно, при условие, че направи толкова много и за децата на Зачатие и за децата в Роман :(

Снежанка (Жени Зашева) и Дядо Коледа (Ивайло Корибанков) също работиха благотворително, написах им благодарствени листи, много се зарадваха, милите :D Добре, че така се организирахме, защото се оказа, че друг Дядо Коледа не се предвижда тази година.

Наташка праща специални поздрави на Мария :P

Това е Цвети, на заден план вдясно - Нели - все още очакват подаръците си и аха-аха да се разплачат от нетърпение :D

Богородица вече е на обща храна, но пие много лекарства и не е пораснала от пролетта :( Дойде при мен, гушна ме и ми каза много мили думи.
Малкият Емо ме разчувства! Милият, толкова искрено вярваше, че това е Дядо Коледа, даже песничка му изпя :D

А Нели наистина беше много тъжна :(

(най-вдясно, гушнала си е якето)
Обърнете внимание с какви обувки са децата - с тях дойдоха през прелеза от другата база, а навън валеше! Аз съм решила на моите момчета да изпратя обувки за рождените дни, личи си, че това в момента е най-необходимо...

Тук са големите и малките красавици - Нели е седнала в нашата Цвети, а Цвети е в Лиско, отстрани и Емо моли за внимание :wink:

Имаме за подаръци една прекрасна сурвакница, изработена от децата и много картички за всички, които помогнаха.

Всяко детенце искаше да бъде прегърнато, да видим точно неговата стая, да ги похвалим колко хубаво са си подредили :wink: Набързо ни разпределиха, хванаха ни от двете страни и ни развеждаха и ни се радваха истински.

Ама нали се сещате, че имаме по две ръце - може да прецените колко деца останаха ненагушкани за Коледа. Друго няма да напиша по въпроса.

Всичко им беше интересно на децата - защо ни били толкова меки косите, винаги ли слагам червен лак, какво е това медальонче на врата ми, какво работим, на какъв парфюм миришем, кой им е изпратил подаръче за рождения ден, помним ли ги от предните идвания и най-вече - кога ще отидем пак...

Прекрасни са! Всеки път ми е трудно да си тръгна, не че те ни пускат лесно :D
Хайде следващия път да идем повече хора, че да им обърнем качествено внимание! По-големите се интересуват сериозно дали това, което специализират ще им помогне да си намерят добра работа. Ходят на английски, на компютърно обучение, курсове за шивачки, за козметички и т.н.
По-малките са доволни просто да се запознаеш с тях и да видиш какви плюшени играчки имат на леглата :D
« Последна редакция: Декември 22, 2008, 02:00:57 am от ultra »

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
« Отговор #404 -: Декември 22, 2008, 08:30:36 am »
Да, следващия път...вече толкова идеи ми се въртят в главата :D
Според мен това, към което трябва да се придържаме е всяко посещение да се базира на предварително зададена задачка - за да може да ги стимулираме и мотивираме да бъдат креативни - да пишат, рисуват, четат. Може да реализираме идеята си за викторината. Или пък да помислим с какво можем да помогнем на по - големите, за да им е по-лесно излизането им след дома.
За съжаление децата не обичат да четат и пишат, това сподели директорката. Иска ми се да им покажем, че книгите са един много интересен и вълнуващ свят. Може би да определим по едно детско и юношеско романче и да зададем някаква тема по тях, така че да поискат да ги прочетат и участват в нещо като литературен конкурс.

Трябва също да разберем в кой салон практикуват масажистите, за да им станем клиенти :wink: Някъде бил до площад Журналист.
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #405 -: Декември 22, 2008, 08:53:56 am »
Цял ден чаках този разказ.....
Дори започчнах да пиша веднага след разказа на Цвети и не можах да продължа...
Цвете, Ани, Лисенце, Снежанке и Дядо Коледа- Благодаря!-
Децата имат тези прекрасни и усмихнати лица заради вас!
Не мога да си намеря място цяла нощ....чувствам се лоша и много, много тъжна!

Зеленоока Лисенце, прегръщам те!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #406 -: Декември 22, 2008, 09:05:06 am »
Не мога да си намеря място цяла нощ....чувствам се лоша и много, много тъжна!

Мише, не се чувствай лоша и тъжна, просто ела с нас следващия път :D
Елате всички, които нямате неотложни ангажименти точно в този ден.
Стефи го е написала съвсем точно - няма да си тръгнете смазани от някаква задушаваща болка, нищо подобно. Ще си тръгнете усмихнати, усмихнати ще оставите и децата. Пак ще искате да се върнете :D Хубаво е, наистина.
А децата с ИНПР- то голяма част от тях са всъщност на по двадесет и отгоре години момичета и момчета, но директорката прави всичко възможно да ги задържи при тях, отколкото да идат в дома за мъже и жени с умствени изоставания, понеже те са много по близки по мислене и поведение до децата, та те, ако знаете как се радват на присъствието ни! Идват, тържествено ти подават ръка, запознават се, питат "как сте?", усмихват се с онова неподправено, чисто и искрено щастие, както ние толкова все по - рядко го правим...
« Последна редакция: Декември 22, 2008, 09:06:48 am от tzvetenze »
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #407 -: Декември 22, 2008, 09:13:25 am »
Цвете, благодаря за изчераптелния разказ :D
Благодаря на всички, които допринесоха за това
щастие в очите на дечицата. Гордея се, че ви познавам!
 :youwoman: :bighug:

Лиско, ужасно съжалявам за случилото се! Кошмар!
Добре, че си жива и здрава, лек път днес!
Прегръдки!
« Последна редакция: Декември 22, 2008, 09:34:31 am от Nadyn »
*
« Отговор #408 -: Декември 22, 2008, 09:31:09 am »
Мила Пети, толкова съжалявам за преживяното, но важното е че си добре, ако е удобно и аз ще ти звънна да те чуя по-късно :)
А относно малката Нели те разбирам как се чувстваш, аз бях така първия път като отидох и видях малкото сладко момиченце Богородица. Беше толкова миниатюрна, няма да забравя никога как с краче подпираше торбичката пълна с подаръци, за да успее да разгледа какво има вътре. Повярвай, няма ден и нощ в които да не мисля за нея, да не се моля да е добре и господ да я пази. Бях сигурна че го искам това дете дори и дзверо обедих да си имаме една кака за тогава бебето Деси, но тя няма отказа за осиновяване, за съжаление, предполагам и твоите хлапенца са така :(
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #409 -: Декември 22, 2008, 09:41:04 am »
Цветенце, а защо децата са с палта и ботуши в салона - няма ли отопление там?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #410 -: Декември 22, 2008, 09:46:44 am »
Цветенце, а защо децата са с палта и ботуши в салона - няма ли отопление там?

ами мен не ми се стори да е чак студено, но сега като се замисля - ние бяхме много развълнувани и веднага свалихме якетата, помагахме за пренасянето на торбичките, гупкахме се с децата - и да е било студено, не сме разбрали, аз поне не съм.

а с ботуши май нямаше много деца. бяха с някакви маратонки, платненки, някои дори и пантофи...а навън си беше студено, още повече, че дойдоха от една съседна сграда на 5-10мин.
« Отговор #411 -: Декември 22, 2008, 09:55:34 am »
Цветенце,
благодаря ти за разказа. Много емоционален разказ.

Благодаря на всички, които направиха това посещение раелно. :youwoman:

Петеее, много съжалявам за случилото се. Дано си добре. :bighug:

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #412 -: Декември 22, 2008, 11:48:37 am »
Много хубав разказ, Цветенце благодаря!

Ще направя всичко възможно следващия път да дойда.
Не знам какво друго да кажа  :?
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #413 -: Декември 22, 2008, 11:49:48 am »
Момичета, невероятни сте!!!

Лиско, радвам се, че си добре!!!
« Отговор #414 -: Декември 22, 2008, 12:33:37 pm »
Момичета невероятни сте! :youwoman: :bighug:
Цветенце, благодаря за изчерпателния и емоционален разказ!
Ани, благодаря за снимките! Децата изгреждат много щастливи и доволни!
Петинка, това е ужасно, което ти се е случило :?, надявам се че си по-добре.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #415 -: Декември 22, 2008, 12:44:52 pm »
Ани, на снимката със Снежанка и дядо Коледа се пулих няколко минути докато проумея, че всъщност не си се изрусила  :D
браво на Жени и Ивайло
пожелаваме им винаги да са обргадени от любов
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #416 -: Декември 22, 2008, 12:55:29 pm »
Мале Пете, пу пу пу, че си жива и здрава, това е най-важното!!!!

Момичета, страхотни сте! Цвете мерси за пълния разказ, както и за допълненията на Ани, все едно се почувствах там на място :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #417 -: Декември 22, 2008, 13:09:32 pm »
Момичета невероятна работа сте свършили. Благодаря за подробното описание, наистина е било много вълнуващо. Подарили сте една незабравима Коледа и емоции на тези хубави дечица! Прегръщам ви!
Ани, Лиско, Цвети, Жени и Ивайло  :youwoman: :bighug:

Лисее, много съжалявам за неприятностите,  но важното е, че ти си добре!
*
« Отговор #418 -: Декември 22, 2008, 14:41:18 pm »
Цвети, страхотен разказ... Истински ме развълнува!

Лиско, направо ми се изправи косата! Надявам се, че си добре! Винаги си добре дошла, и ако имаш нужда от нещо не се колебай да се обадиш!
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #419 -: Декември 22, 2008, 15:28:30 pm »
Благодаря за хубавия разказ. Много се радвам, че децата са били щастливи на този ден. Благодаря на всички, които отделихте от времето си за визитата.

Лиско, радвам се, че ти си добре, дано пристигнеш благополучно вкъщи и всичко с колата да е наред скоро.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!