здравейте, момичета! имам мейл от директорката, с който ни уведомява следното:
- приветства идеята за книжка + лакомство за всяко детенце и ако ни останат пари, ако ще купуваме още нещо като най-подходящо посочва чорапи, дезодорант за по-големите и малка играчка за по-мъничките
- с радост ще приемат всякакви предметни дарения, така че хубаво ще е да им посъберем малко дрешки, трябва наистина да измислим къде да ги складираме. Тук отварям една скоба да припомня - ако някой има служебни контакти с хотели, може да попита за стари чаршафи и хавлии - доколкото знам ги подменят редовно през определен период. Миналата година някой се беше ангажирал, не помня кой, но не се реализира
- като дати ни предлагат 20 и 21.12., но 20ти май ще е работен ден, така че остава неделята. Като час - от 10:30 до времето им за обяд
- приветстват идеята за Дядо Коледа - Цвети, по - горе съм написала вероятната дата и час, остава само да ги коментираме
- относно лекарствата - такива за болка/глава, стомах, зъби/, температура, сироп за кашлица, лекарство за паразити, витамини. Списъкът евентуално може да бъде допълнен след консултация с медицинско лице
Относно материалите за картичките - директорката ще бъде в Сф пон или вторник - ако някой вече се е свързал с нея, може би е казала. Нямам й номера в себе си, но мисля навремето Ани ми го даде. Предполагам, че ще бъде с кола и би могла да мине, откъдето й кажем и да не се налага да си ги предавате.
Ами това е засега от мен.