мише, ръкавичките се разтягат, излишно ми се струва чак такива сметки според крачето да правим
отделно че аз трябва да поискам от г-жа Симеонова актуализация на този списък с номерацията обувки/дрешки, щото тя не стои константна
и разни други неща по списъците искам да коригирам, и да допълнят информацията за всяко дете с още по подробни детайли - иска ми се да има повече за хобитата им, интересите, дали учат езици и какви, за да можем максимално и още повече да допренесем догодина с подаръците за рождените дни, ама още не съм успяла да заделя време и затова, но по празниците вече се ангажирам да го приключа.
нинче, дано да дарят малко играчки, ще е супер. не знам как би могло да се оформи, стефи да каже - ама предполагам както и при другите дарители досега - с договор за дарение, а после пък от дома правят такъв договор за нас.
онзи ден гледах в една от големите книжарници на Графа някакви речници намалени - английския беше 5лв, немския 2лв, нови, ама явно стари залежали издания, да вземем да купим някой речник...
мъжът ми ми обяснява, че било хубаво да подпечатаме всичката литература дето ще носим сега с някакъв печат на Зачатие и изобщо всичко що даряваме - предната година помня, че компютъра го надписа с перманенетен маркер. то не, че който иска да отнесе нещо, един печат ще го спре...