Привет на всички в темичката!!!
Момичета, като ви чета колко професионално се изказвате за разните настинки, хреми и други подобни гадости и направо се плаша, че аз все още нищичко не знам по въпроса. Ема все още не е боледувала, но съм нащрек и следя за разни симптоми и признаци. Имам да уча много по въпроса...
Джам, ти си бдителна и отговорна майка, добре е, че си реагирала бързо и Марти вече е добре!!!
Перденце, хем ти съчувствам за патилата, хем ти се възхищавам как издържаш на цялото това напрежение. Дано се оправят нещата!
Фреши, аз вече рекламирах тук преди време силиконовите зърна и няма да се повтарям, но и сега кърмя с тях, не е никак трудно просто трябва да придържаш "крилцата" отстрани с пръстите. Кървенето ще отмине с времето, но ги мажи и проветрявай. В началото ще ти се струва, че си постоянно залепена за бебето и че не правиш нищо друго освен да се мъчиш с кърменето. Ами, така си е! Но ще видиш как бебето расте и се променя буквално всеки ден и ще става все по-лесно и все по-организирано и за двамата. Успех и не се отказвай от кърменето, щом имаш кърма! И аз бях в същото положение.
Мими-Лео, браво на теб! Направо си рекордьорка, което е супер за твоето бебче!
Обаче не ги изцеждай докрай гърдите защото ще произвеждат още и още. И на мен ми се струва добра идея, ако не ти е неприятно да си млечна мама и на друго бебче! Предполагам колко ти е неприятно това със ставането, защото и аз бях така в началото, а препълнените гърди си болят направо сериозно.
Лейди, ще се справиш и с това! Подсещаш ме обаче, че и за трябва да си направя догодина цитонамазка, защото имах раничка преди бременността, но джи пи-то каза, че трябва да изчакам няколко месеца, за да не се влияят резултатите от ненаместилите се хормони още.
Стефи, все се каня да ти напиша нещо още от предната тема по въпроса за "модата" да не се общува със свекървите... Чукай на дърво, че не ти се налага да си "модна" и "модерна" точно по този начин, защото нямаш идея какви емоционални кютуци има.
Ще се надяваш горещо поне една вафла да купят на детето и хич няма да ти пука, че е нездравослоно, но те ще си държат цялата кутия с вафли и ще си хрупат най-нахално пред вас и ще ви казват, че това тъкмо на тях ще стигне, а децата да се спасяват, т.е. все някой добър човек на площадката ще ги почерпи с вафла...
Мда, така стоят нещата с тази "мода"...
Ох, нямам много време за често писане тук! За голямо съжаление мое! Денят ми официално започва в 6 и завършва в 1. Но неофициално има доста междинни нощни ставания и никога не се знае. Знаете как е. Първите три седмици мъжът ми си беше взел цялата ваканция за тази година, за да свикнем с новите неща. Но отдавна се гледаме сами с Ема и денят ми е разписан по график. А и отделям време за работни, но не бебешки неща, та почти не остава време за форума, но пък ви чета, защото е по-бързо от писането. При нас няма кой знае какво ново, освен че ни сложиха първата ваксина - прословутия Пентаксим и още една ваксина против пневмония. Следващите са на 3, 4, 12 и 13 месеца, доколкото си спомням и останалите в по-голяма възраст. Плакахме малко на място, но вкъщи доста, и то всеки път, когато се сетеше за това. Усмихваме се все повече и повече, гукаме и други бебешки работи за възрастта. Не мога да се похваля, че преодоляхме изцяло заспивавето на ръце, но се стараем много, много и понякога има успехи на този фронт!
Засега толкова, ще пиша пак, когато мога! Пазете дечицата, не ги водете в това време на места, където се събират повече хора!
Вие си знаете по-добре!!!
Лека седмица на всички големи и малки сладури!!!