Здравейте момичета, най-сетне мога да вляза във форума без проблеми.
Благодаря на Каси за милата бележка, която ми прати.
Ние сме добре, децата растат неусетно.
Ходихме за няколко седмици на детски ясли, но много боледувахме и засега прекъснахме тези опити.Иначе на моите бандити много им харесаха яслите, особено на Антъни, който с радост отиваше и по цял ден прегръщал какичките/учителките/
С гърнето нещата не са много добре :
, ходим понякога, но като цяло си действаме в дайперите.Също шишето с мляко не можем да отучим да ползваме, пием сок и вода в чаша, но мляко Не
Правим бели умерено, като цяло сме кротки и си играем с безбройно многото играчки, които имаме.
Говорим на смесено българо-английски - много смешно почти нищо не ни се разбира, но се надявам да се оправи с времето.
Прочетох почти цялата тема и ми направи впечатление за това, как при хрема и кашлица си пускате кръвни, и всякакви други изследвания.Тук не знам дали е просто системата е такава, но досега не са ни пускали никакви изследвания при хрема и кашлица.Боби хвана много дълга хрема от яслите, упорита и докторката, след като и кашлицата не минаваше, ми предписа антибиотик, но каза да не давам, а само в краен случай, ако усетя влошаване,но в крайна сметка се въздържах от антибиотика, Боби си се оправи без никакви лекарства буквално.Бях я помолила за нещо за кашлицата на Боби и защото му беше пресипнал гласа, тя каза:на тази възраст няма какво да му изпиша
.чувствам се объркана понякога с тукашните лекари, особено като чета какво правите вие момичета, когато вашите дечица са болни.
Дано да няма повече болни сладури, разбира се.
Другата много радостна новина за мен е че моя приятелка с 17 год дъщеря, след 10 г. борба, безкр.брой инсеминации и 3 инв.опита, най-сетне е бременна в 6 седмица.Много, много се радвам
.Дано всичко е без проблеми докрая
Ще привършвам сега
целувки на всички
е.