Привет и от нас! Много здрави дечица и мами!
Перденце, дано всичко е наред, че много се измъчихте с Тони.
Ние направихме един "Тюр дю Франс" тая събота и неделя, т.е. София - Пловдив - Търново - Плевен - София, и май ще ни е последното пътуване до Коледа. Окончателно ми сложиха диагноза "Placenta Previa Totalis" и ще трябва да се кротна, ако си искам жив и здрав младежа.
Ели се надявам, тая седмица към края да тръгне на ясла, но се оказа че искат васерман от единия родител и сега си чакам резултата, а на нея трябва да и бият Приорикс, но последно беше хремава. Сега от два дена не и тече носа, но пак се чува хрипане та ще видим дали ще се класираме за ваксина и ясла.
Аз почвам сериозно да се замислям да си спирам кърмата че това ставане по 2 пъти на нощ направо ме убива вече
Mimi_leo, аз и по 3 пъти съм ставала, а и сега когато не кърмя пак ставам, сега евентуално от зъби реве мойто диване по 2 пъти на нощ. А хубаво наспиване предполагам, че докато детето не стане на 2 - 3 години няма да видиш, така че кърми си детето, щом имаш кърма това е най-доброто за него. Да не говорим, че пак ще ти се буди по 2 пъти на нощ и ще трябва да правиш АМ, да миеш шишета и биберони и юе спиш още по-малко.