0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на radosttinka
« Отговор #80 -: Януари 07, 2009, 12:23:41 pm »
Благодаря ви момичета за отговорите :P  :bighug:
Тя разликата от 0.4 градуса я има, ама много е различна всеки ден Т, а предния месец не беше така. Дано да не пада повече следващите няколко дни :wink:.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #81 -: Януари 07, 2009, 16:00:50 pm »
Стискам палци...дано е станало чудото!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:късмет,мила!!! :)
« Отговор #82 -: Януари 08, 2009, 06:33:48 am »
Останаха само няколко дни, много ги мразя тези последните - трудно ми излиза от главата мисълта какво е станало. Да споделя още нещо странно - този цикъл ама хич не ме болят гърдите, докато предния беше точно обратното, то всеки си е сам за себе си, ама все има по нещо дето да човърка... :wink:. Имам да правя още едни изследвания ама да видим какво е станало и този път, та нали надеждата умира последна, все си казвам, че няма да се наложи да ги правя :wink: :)
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #83 -: Януари 08, 2009, 10:36:05 am »
здравей много си раннобудна  :wink:
графиката ти е прекрасна до сега и дано да продължи така още 8м . не обръщай внимание на разни симптоми и признаци. игнорирай ги колкото можеш , че после е много гадно като дойде пустата лелка. поне при мен е така- все се оглеждам и вглеждам във всяка една малка промяна и накрая вземе та дойде  :witch:. знам че е е лесно да се каже , но трудно се постига, ноооо наистина трябва да спрем да мислим.
 :bighug:
« Отговор #84 -: Януари 08, 2009, 10:36:54 am »
Останаха само няколко дни, много ги мразя тези последните - трудно ми излиза от главата мисълта какво е станало. Да споделя още нещо странно - този цикъл ама хич не ме болят гърдите, докато предния беше точно обратното, то всеки си е сам за себе си, ама все има по нещо дето да човърка... :wink:. Имам да правя още едни изследвания ама да видим какво е станало и този път, та нали надеждата умира последна, все си казвам, че няма да се наложи да ги правя :wink: :)
Дано не ти се наложи да правиш други изследвания... :D...дано е твоят този месец!!! :goodluck: :crossfingers: yahoo_17
*
« Отговор #85 -: Януари 08, 2009, 12:32:34 pm »
Радостинка, то почти не останало :D не се тревожи за болките в гърдите, може по-късно да се появят. Стискам ти палци мила :D :bfp: :crossfingers:
« Отговор #86 -: Януари 08, 2009, 13:23:55 pm »
И аз много си стискам палци :lol:
Този месец така се надявам, правихме контролна спермограма беше ок (последните две не бяха), и аз ходих при док и всичко беше ок - беше около седмица преди О и се видяха два фоликула и сега има О, а доста често я няма... И така много ми се иска, ама да видим...
Благодаря ви много за стиснатите палци и пожеланията :grouphug2:

« Отговор #87 -: Януари 09, 2009, 12:01:01 pm »
  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers::bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :ballons: :D
« Отговор #88 -: Януари 09, 2009, 12:04:26 pm »
 :bighug: :balk_112: :bfp:

« Отговор #89 -: Януари 09, 2009, 20:25:36 pm »
Аз да се оплача, нещо взеха да ме наболяват ячниците и то доста силно... :( Оная  :witch: вещица М взе да се обажда, май, май пак ще ме навести проклетницата :x

« Отговор #90 -: Януари 10, 2009, 08:05:19 am »
И ето днес оп - Т падна, не е много, при все че цял цикъл си играе нагоре-надолу, но все пак в края на МЦ всяко понижение по-скоро може да се тълкува като  :witch:М. Гадна работа, чакам я вече :x

« Отговор #91 -: Януари 10, 2009, 11:00:57 am »
Ииии,дано не е  :witch:...гледах в бележките ти,но не си писала за никакви ПМС...дано пък не си права и не ти дойде... :D...стискам палци!!!  :):bighug:
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #92 -: Януари 10, 2009, 11:23:12 am »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #93 -: Януари 10, 2009, 16:20:21 pm »
Вили на кратко ПМС-то при мен 5-6 дни преди М:
- подут корем - този МЦ от Овуто е така 8O, мисля, че заради многото хапване по празниците :lol:
- кисилини - и с тях като Овуто, само дето тези дни поотихнаха малко
- чувствителни и наедрели гърди - сега само наедрели, без болка
- силни и остри болки в яйчниците - снощи за първи път
Това е ПМС-то и сега си ги имам, на различията спрямо друг път гледам да не обръщам внимание, защото празнициии :lol: а съм и болна и това може да оказва някакво влияние.
Аз ще си чакам, за съжаление последните няколко дни без вашата подкрепа :(, нали няма да има форум :(

*
« Отговор #94 -: Януари 10, 2009, 16:27:25 pm »
Радост доколкото знам 14 дена след Овулация теста ще може да отчете  :D .А при теб са минали толкова  :)
Дано да е +++++  :)
« Отговор #95 -: Януари 10, 2009, 16:34:09 pm »
Знам ама отлагам, защото ЛФ при мен е 16 дни, смятам в понеделник да направя ако я няма гадината. Ама продължавам да се надявам за ++++ :P
Заяна благодаря за подкрепата. Прегръщам те силно и скоро да се оправяш :)

« Отговор #96 -: Януари 10, 2009, 16:40:03 pm »
Знам ама отлагам, защото ЛФ при мен е 16 дни и след тях си ми идва, смятам в понеделник да направя ако я няма гадината, искам просто да има поне ден закъснение. Ама продължавам да се надявам за ++++ :P

*
« Отговор #97 -: Януари 10, 2009, 16:59:42 pm »
 :D Радостинка има надежда мила нали я няма все още гадината. Дано и да не дойде :crossfingers: :bfp:
*
« Отговор #98 -: Януари 10, 2009, 18:21:06 pm »
Знам ама отлагам, защото ЛФ при мен е 16 дни и след тях си ми идва, смятам в понеделник да направя ако я няма гадината, искам просто да има поне ден закъснение. Ама продължавам да се надявам за ++++ :P
радост дано грешиш с ЛФ  :wink:
и това да си е "закъснение"
Мила надявам се скоро да спра да го мисля  :?, да го забравя едва ли!
Добре че сте вие и ви чета и се радвам с вас  :D
Много добре ми действат такива хубави графики  :D, много хубави чувства, искренно се радвам!
Аз на твое място бих направила утре сутринтта едно тестче  :D
« Отговор #99 -: Януари 10, 2009, 19:29:46 pm »
Предния МЦ беше 16, а и друг път е била по-дълга, но като видя утре БТ ще реша може да направя едно :D