0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на radosttinka
« Отговор #20 -: Ноември 23, 2008, 16:13:39 pm »
Благодаря за подкрепата Вени :D. Тези дни е Т е добре, ще видим по-нататък :D
А за този ден с по-ниската стойност си мисля, че е дето не спах добре и ставах през ноща \ имам си куче, което е като бебетата :lol: има дни посреднощ му се пие вода, почва да дращи по вратите докато някой не стане да му даде :lol: или като го взема в леглото спи малко после слиза, разхожда се и пак иска на леглото, но не може да се качи и почва да скимти и така цяла вечер горе - долу :lol: :lol: :lol: ме прави на маймуна и не мога да се наспя\
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #21 -: Ноември 23, 2008, 16:16:14 pm »
Благодаря за подкрепата Вени :D. Тези дни е Т е добре, ще видим по-нататък :D
А за този ден с по-ниската стойност си мисля, че е дето не спах добре и ставах през ноща \ имам си куче, което е като бебетата :lol: има дни посреднощ му се пие вода, почва да дращи по вратите докато някой не стане да му даде :lol: или като го взема в леглото спи малко после слиза, разхожда се и пак иска на леглото, но не може да се качи и почва да скимти и така цяла вечер горе - долу :lol: :lol: :lol: ме прави на маймуна и не мога да се наспя\
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #22 -: Ноември 23, 2008, 16:29:41 pm »
Миличка като прочетох поста ти за кученцето и ми стана много смешно, защото аз нямам кученце но имам малка дъщеря на 1г8 месеца която се държи по същия начин става пие вода разхожда се ляга при нас после си отива на леглото и затова се разсмях, пожелавам ти успех и дано скоро и ти да имаш с какво да се похвалиш.

« Отговор #23 -: Ноември 26, 2008, 06:48:49 am »
Денис би ли дала едно мнение и за моята графика. Може ли вече да се каже със сигурност, че е имало О? И другото което тази Т не трябва ли да се покачи още малко или може да такава колеблива през цялата втора фаза?

« Отговор #24 -: Ноември 27, 2008, 06:51:35 am »
Ето че днес БТ се повишш, което предполагам е добре. Но продължавам да се чудя защо един ден е висока един ден по-ниска, не трябва ли поне няколко дена да се задържи една и съща?

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #25 -: Ноември 27, 2008, 07:53:04 am »
Не - това вариране в БТ /което не трябва да е повече от 0,1-0,2 градуса, макс.0,3/- се дължи на хормоните. Прогестерона-повишава, естрогените - понижават Бт.
Спокойно - нормално е  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #26 -: Ноември 27, 2008, 08:16:12 am »
Благодаря Денис, за прогестерона може да се каже че ми е ясно, но каква е ролята на естрогените?

*
« Отговор #27 -: Ноември 27, 2008, 10:56:27 am »
Радостинке, с тебе на една дата чакаме :D. Успех!

« Отговор #28 -: Ноември 27, 2008, 10:57:53 am »
Благодаря Нинчо, ще стискам палци и за теб :D

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #29 -: Ноември 27, 2008, 14:37:46 pm »
Благодаря Денис, за прогестерона може да се каже че ми е ясно, но каква е ролята на естрогените?
Хормоните са взаимосвързани  и действат съвкупно, но най-общо и просто казано :естрогените правят жената жена   :D и наред с това стимулират растежа и развитието на млечните жлези и подготовката им за лактация.  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #30 -: Декември 01, 2008, 06:36:26 am »
Днес се вдигна още тази БТ. Никога не съм имала толкова висока 8O във втората фаза - повече от 37.2 не е ставала. Хем ми се иска да е заради  :babyflips: и хем така се тормозя, заради тези лекарства за алергията, че направо  :?, как ще издържа още три дни незнам :(

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #31 -: Декември 01, 2008, 07:19:20 am »
До тук е добре графиката ти - не се притеснявай

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #32 -: Декември 01, 2008, 07:56:06 am »
Радостинче, днеска и двете с тебе сме с 37,3 :D. Дано така си остане!!! Целувки!

« Отговор #33 -: Декември 01, 2008, 08:42:44 am »
Благодаря ви за подкрепа момичета :P
Дано да се е получило preggo
Стискам палци и на теб Нинчо :bfp:

*
« Отговор #34 -: Декември 01, 2008, 12:23:59 pm »
много хубава графика пу пу пу :D
дано да е станало  :D
« Отговор #35 -: Декември 01, 2008, 12:44:07 pm »
много хубава графика пу пу пу :D
дано да е станало  :D
Благодаря Заяна :D и аз все това си викам, досега само веднъж е била такава хубава графиката ми, но дано този път да е... :D

« Отговор #36 -: Декември 02, 2008, 10:49:48 am »
Днес се вдигна още тази БТ. Никога не съм имала толкова висока 8O във втората фаза - повече от 37.2 не е ставала. Хем ми се иска да е заради  :babyflips: и хем така се тормозя, заради тези лекарства за алергията, че направо  :?, как ще издържа още три дни незнам :(
Здравей,прочетох ,че имаш алергия и тъи като и аз имам а бебеправим много се притеснявам какво да правя,много ме е страх,защото немога да издържам повече от три дни без Атеракс,аз имам уртикария...ще се радвам да споделиш
« Отговор #37 -: Декември 02, 2008, 12:21:34 pm »
Амбур, въпреки че от няколко месеца ме тормозят тези пъпки едва миналата седимаца отидох на доктор и той установи че въпросните пъпки са от силно изразена уртикария. Изписами хапчета и инжекции ( имаги в графиката написани какви са че не им помня имената), питах го дали лекарствата пречат на опитите ни, и той каза че е хубаво през първити три месеца на бременността никакви хапчета да не се вземат даже и аналгин (което на мен ми е известно :)), а за тези въпросните, които ми е изписал в тежка форма на алергия като моята по-добре да ги пия, но ако толкова се притеснявам да се консултирам и с акушер-гинеколог.
Което ме успокои но донякаде :?, защото сега обривите ги няма, но като спра лекарствата може пак да се появят и тогава какво правим, не може постоянно да пия някакви хапчета и да се чудя пречат или непречат :? Изобщо незнам, тази алегия ме изненада, незнам какво ще правя?!

*
« Отговор #38 -: Декември 02, 2008, 12:31:15 pm »
Момичета извинявайте, че се намесвам, но се чувствам да ви споделя
Още преди да разбера ,ч е съм бременна пиех Exyzal(за успокояване на алергията)
При мен е различно де..
В деня, който разбрах, че съм бременна мн. се изплаших и веднага си взех час при алерголог, знаех си че с хапчетата до тук!!!!
Обеснението, което беше е че първите три месеца от бремеността са мн. важни, знаете!Така че най добре без никакви хапчета!
Дори и изследвания, който са необходими са на заден план.Чак като родя живот и здраве
Та сега не пия вече хапчета, а ми изписа Спрей(морска вода), която е съвсем безобиден.Като преди това алерголога се консултира с гинеколога ми  :D
Така,ч е е възможно да има за вашият случай някакъв крем за мазане примерно...знам ли.Трябва обезателно да се консултирате с лекар!
извинявайте , ако съм била досадна  :oops:
Радостинка защо си мисля, че си  :D.Дано мила!
« Последна редакция: Декември 02, 2008, 12:33:15 pm от zayana »
« Отговор #39 -: Декември 02, 2008, 12:49:00 pm »
Благодаря ви за отговорите,аз миналия месец почти намалих дозата на атеракса до минимум и така карах,докато не се убедих,че няма бебе,абе много се притеснявам...сега пак си пия по 1/2 и в понеделник другия съм на преглед първо при гинеколог,профилактично и да говорим какво ще я правим тази алергия,мойе би да ме пренасочи към специалист.Аз я имам от доста години и тъи като съм чела и слушала какво ли не,че не се лекува,не се повлиава от нищо,всичко е временно,просто си взимах хапчето през три дни за потъшаване и не чуствах нищо.Да ама от 3 месеца много,ама много се притеснявам,защото знам че неможе и хапчета и бебе.Ще пиша по нататък как се развиват нещата при мен,но....става много сложно...усещам го!