0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на radosttinka
« Отговор #40 -: Декември 02, 2008, 13:26:11 pm »
Оф, занм, че не трябват хапчета :?, ето снощи като бях при доктора ми изписа още една инжекция и съответно да продължавам с диетата, ама кажете ми как да отида да ми я бият тази :needleani:, нарочно не си я купих снощи, ще изчакам още ден два и ако ми дойде или БТ падне, или да направя тестче и тогава :?, а се притеснявам да не объркам нещо с това леко самолечение и пак да ми изблязат пъпките :? Ужас направо, на никой не му пожелавам да му идва на главата.

Радостинка защо си мисля, че си  :D.Дано мила!
Заяна дано да си права, ама колкото и да се надявам, толкова и да си кажа честно все ме човърка нещо, че и този път ----. Понякога съм голяма песимистка :BangHead:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #41 -: Декември 04, 2008, 15:36:45 pm »
Радостинче, как се чувстваш мила? Не остана време, а? :D
Графиката ти върви чудесно! :D Стискам ти палци да е станало :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #42 -: Декември 05, 2008, 06:33:50 am »
Благодаря Нинчо и твоята върви много хубаво :babyflips: :babyflips: :babyflips:
Едва стискам зъбки вече, не смея да направя тест, да не вземе да свърши съня, и отново да се разочаровам :?
Оф незнам и днес как ще издържа, ти как се справяш?! Хем трябва спокойствие, хем не смея да направя тест...
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #43 -: Декември 05, 2008, 06:36:53 am »
Денис, ти как смяташ от кой ден може да се говори за закъснение, аз все си мисля че трябва да са поне 16-17 дни след О, защото може да е малко по-дълга ЛФ и след това вече може да е закъснението \поне имам графики в които М идва на 16-17 ден\

« Отговор #44 -: Декември 05, 2008, 07:21:25 am »
Лелеееее,ма много хубава графиката.Дано дано!!!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #45 -: Декември 05, 2008, 08:13:46 am »
Днес ти е 16 ден след О. Прави тест , стискам палци и чакам с нетърпение за новини.
Графиката ти е супер  :D

ПП.
Да вярно е, че трябва да се изчака поне 14 дни и след това е закъснението, но не е изключено, ако ЛФ обикновенно е 14 дни, да има случай понякога да е и 15 дни.
Приема се, че ако ЛФ е средно 14 дни - когато станат 16 може да се предполага, че има бременност, а когато станат 20 дни - вече е сигурно, че е станало.
Разбира се, ако БТ се е задържала висока. :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #46 -: Декември 05, 2008, 13:56:13 pm »
Страхотна графика! :D
Как си издържала до сега да не направи6 тест?! :o Браво на теб!
Дано е твоят месец  :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #47 -: Декември 05, 2008, 14:23:03 pm »
Радостинка,стискам палци,май това ще е твоят месец :crossfingers:.
« Отговор #48 -: Декември 05, 2008, 14:38:26 pm »
кьсмет  и от мен,дано теста да е положителен!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #49 -: Декември 05, 2008, 14:39:23 pm »
Благодаря ви за подкрепата момичета, ох дано, така се надявам preggo

*
« Отговор #50 -: Декември 05, 2008, 14:42:38 pm »
Радостинке, с теб съм и стискам  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:!
Наистина графиката ти е супер, така че няма какво да се колебаеш, ами утре сутрин направи теста и ни зарадвай :D
Чакаме хубави новини! :D
« Последна редакция: Декември 05, 2008, 14:44:22 pm от nincho »

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #51 -: Декември 05, 2008, 18:11:37 pm »
И аз съм на същото мнение няма за кога да чакаш много хубава графика имаш хайде зарадвай ни.

*
« Отговор #52 -: Декември 05, 2008, 21:50:29 pm »
Утре сутрин ще сме в очакване :D!

« Отговор #53 -: Декември 06, 2008, 09:13:05 am »
Днес, за съжаление, не само че БТ падна, не само че и теста беше :bfn:, но за капак и М дойде :(, и то току що. Направо се чувствам ужасно, толкова много исках и се надявах, че този път е станало, но не е :balk_145:. Толкова ми е гадно...за първи път и мъжа ми беше участник във всичко, сутрин чакаше с мен, какво ще покаже термометъра, гледаше графиката, а последните дни не спираше да говори колко иска да съм бременна, колко е щастлив, и днес сутринта, направо ми скъса сърцето, такава тъжна физиономия имаше...и ми вика - толкова хубаво беше да си мисля, че ще имаме бебе, дори и за няколко дни... :balk_144: :balk_145:

*
« Отговор #54 -: Декември 06, 2008, 09:37:57 am »
Радост  :bighug:
Не се отчайвай мила, ще дойде и вашият месец и много бързо ще забравиш тези с гадината  :x, повярвай ми   :P!
« Отговор #55 -: Декември 06, 2008, 11:28:56 am »
Не се отчайвай,мила Радостинка!Не знаем какво ни предстои да се случи до края на най-xубавият месец през годината,а именно декември е месец на чудесата,кьдето и най-мьчните желания стават реалност:)Не позволявай на болката и тьгата да наделеят,а точно те ни дадьт сила,с която да се борим с още по-голямо желание за  :babyflips:...заедно ще успеем!!! :bighug:
*
« Отговор #56 -: Декември 06, 2008, 12:38:33 pm »
Горе главата Радост! Знам колко е от4айва6то, но нов МЦ озна4ава и нов 6анс и нова надежда  :D!
Но violeta1974 е права: предстои ни най-въл6ебният месец през годината, в който се слу4ват много 4удеса. От сърце ти пожелавам (както и на вси4ки останали моми4ета) да се сбъдне най-съкровеното ти желание  :D!

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #57 -: Декември 06, 2008, 14:52:52 pm »
Горе главата и напред, не се поддавай на отчаяние.

ПП. Трябва да обърнеш внимание на това, че твоята ЛФ може да е повече от 14 дни, води си бележки за това.
Според мен този МЦ са били 16 дни ЛФ

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #58 -: Декември 06, 2008, 21:11:51 pm »
В края на деня вече съм по-спокойна, а до утре ще ми мине и с нови сили пак продължавам :P
Денис права си, аз и затова попитах кога може да се говори за закъснение, защото и друг път ЛФ ми е била по-дълга и това ме човъркаше, това е другата причина заради която исках да изчакам с тестчето, ама както и да е радвам се поне, че имам О, защото преди месеци спрях Бромокриптина на своя глава :bonk: и мислех че може Пролактина да се е вдигнал и да я няма. Хубавото е че този месец имах О, и дано и другия да е така :).
Момичета благодаря ви за подкрепата  :bighug:

« Отговор #59 -: Декември 18, 2008, 09:05:00 am »
Денисче, благодаря ти за отговора (на лични), но тая Т все си остава такава ниска, а вечер не ми е студено, даже напротив. Никак не ми харесва - имам няколко графики, които започват така и накрая не може да се каже, че е имало О. Утре обаче съм на док и ще разбера поне дали има фоликулчета :wink: и колко са пораснали :D