0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на radosttinka
« Отговор #140 -: Февруари 23, 2009, 08:11:13 am »
Правих  :bfn: е. Направо съм в голяма   :ask: вече.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #141 -: Февруари 23, 2009, 08:44:38 am »
тогава би трябвало бързо да се обадиш на доки. странно е наистина :ask: :ask: :ask:
но все пак стискам палци за  :bfp:
« Отговор #142 -: Февруари 24, 2009, 22:32:59 pm »
 radosttinka , какво става с теб? Най - добре повтори теста(може и кръвен да пуснеш).
« Отговор #143 -: Февруари 25, 2009, 06:21:46 am »
fatalwoman направо незнам какво става, днес БТ вече ме разби 37.00 8O, пак направих тест за всеки случай пак е отрицателен. Довечера отивам при док, час имам чак за петък ама ще се пробвам в края на дея на мина. Вече се притеснявам :?
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #144 -: Ноември 09, 2009, 10:51:10 am »
Денис, би ли хвърлила едно око на графиката ми.
То няма много данни още, но пък ме притеснява, че с такава ниска Т започва, уж гледам да държа термометъра поне няколко минути след сигнала, ама въпреки това...

На фона на тези изследвания правени на 3ден, дали имам шанс за О ( имам и ПКЯ :?)

ЛХ - 11.60 (фол. до 12.60)  (ов. до 95.60)  (лут. до 11.40)  (мено. до 58.50)

ФСХ - 6.84 (фол. до 12.50)  (ов. до 21.50)  (лут. до 7.70)  (мено. до 134.80)

Естрадиол - 141.00 (фол. 24.50 - 195)  (ов. 66.10-411)  (лут. 40-81)  (мено<10-39)

ДХЕАС - 3.90  (1.80-7.70)  (мено. 0.50-2.60)

Тестостерон - 0.76 ( 0.06-0.82)

Прогестерон - 2.20 (фол. 0.20-1.50)  (ов. 0.80-3.0)  (лут. 1.70-27.00)

Пролактин - 48.55  (72.00-511.00)

На 4ти ден от МЦ бях на узи, нямам кисти, яйчниците били спокойни, на 15 ден пак ще ходя, нали съм с късно О, ако го има :wink:
Притесняваме този Прогестерон, дали са проблем тези стойности?

« Отговор #145 -: Ноември 10, 2009, 09:06:06 am »
Днес мисля да си купя едни тестове за Ову.
Чудя се само кога да ги почна..., след висчките лекарства, които изпих изобщо не знам какво ще се случи с цикъла ми, а и с това ПКЯ колко ли ще са достоверни :(.

Ама ще опитам, че не ми се бездейства до другия преглед, мисля този месец да комбинирам БТ, тестовете и фоликуметрия, че май друго по-сигурно няма за мен.

Мисля да ги почна след 12 ден, ама ще видя и ЦС как върви и тогава.

« Отговор #146 -: Ноември 10, 2009, 11:04:44 am »
Желая ти от сърце успех!!! :D Невъзможни неща няма!!!Щом се трудиш - ще сполучиш!!! :D.. :goodluck: :hug2: :balk_21:
*
« Отговор #147 -: Ноември 10, 2009, 14:42:55 pm »
Миличка защо не ги почнеш от 10-тия ден за по-сигурно. Успех и дано чудото стане  :bighug:
« Отговор #148 -: Ноември 10, 2009, 15:54:13 pm »
Бебо, 10ти ден е много рано, ако имам спонтанно О, то е около и след 20я ден.
Мисля си да ги почна по-рано, защото след двете неуспешни стимулации предходните два месеца, незнам какво да очаквам :? и за всеки случай, знае ли човек може да имам О и то да е по-рано даже :wink:

*
« Отговор #149 -: Ноември 10, 2009, 16:17:59 pm »
Ти си знаеш, щом ти е късно О, виждам че на 15-ти си на преглед все пак ще видят колко е голям фоликула и ще разбереш. :goodluck: :crossfingers:
« Отговор #150 -: Ноември 11, 2009, 09:56:07 am »
БТ май върви добре, все съм си мислела, че при ПКЯ трябва да има много резки разлики в Т, а моята ми изглежда добре, дано и за напред си върви както при нормален цикъл.
Ако има доминантен фоликул на прегледа другата седмица, ще слагеме и Прегнил, за да е сигурно, че ще има О, но това по-нататък :wink:

*
« Отговор #151 -: Ноември 11, 2009, 12:39:09 pm »
 :D Стискам палци да има доминантен фоликул и този път всичко да е по-вода!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Добре е че ще използвате прегнил - така ще е по-сигурно пукането на фоликула.
Успех мила  :)
« Отговор #152 -: Ноември 12, 2009, 09:33:59 am »
Вчера се появи ЦС, още е кремообразна, но беше и доста течна.
Ако правилно съм запомнила като почне да се втечнява, почва и да се променя към белтъкообразна, нали  :ask:. Ако е така значи е време да се ориентирам към тестовете за О, или да почакам още ден два, да видя дали почва да се променя osi_10.
Как мислите?

*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #153 -: Ноември 12, 2009, 11:15:09 am »
Най-добре ще е да си започнеш с тестовете,по-добре по-рано, отколкото да разбереш,че си закъсняла. Хайде, чакаме да видим резултата,започвай от днес.  :D Успех  :crossfingers:
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #154 -: Ноември 12, 2009, 11:20:01 am »
И аз мисля, миличка, че ти е крайно време да започнеш с тестовете-нали знаеш от отрицателен до отрицателен за да си по-сигурна! Още днес пък ако ще и 2 кутии да заминат! Хайде успех-ужасно много ти стискам палци-ти го знаеш!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #155 -: Ноември 12, 2009, 11:23:22 am »
Радостинче,аз пък като чета ей това http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=800&Itemid=39 разбирам,че като вече се втечни,а не да е като лепило слузта,вече си в ову.Мисля,че ще е късно вече за тестова,поне аз така го разбрах миличка.Хайде стискай 3-4 часа без да пишкаш и иди препишкай едно тестче.Стискам палци нали знаеш.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #156 -: Ноември 12, 2009, 11:30:07 am »
И аз мисля като anizi...по-добре рано,от колкото късно да започнеш с тестовете за О...желая ти успех в ловуването този месец!!! :D... :goodluck: :00001754: :crossfingers: yahoo_17  :D
« Отговор #157 -: Ноември 12, 2009, 11:30:55 am »
Уф, то ясно, че съм пред дилема :lol:
Истината е, че не ми се дават излишни пари за тестове, тъй като достатъчно се охарчих този месец за хормони и прегледи, исках да си спестя 10 дневно тестване, а да го направя когато наистина му е времето.

А и хич, не ми се вярва да имам толкова ранно Ову, то със стимулация беше изненадващо на 13 ден, а без, изобщо не съм сигуна, че ще го има.

Но довечера вече ще направя един :)

Маринка, ей сега ще прочета това, вече сигурно незнам за кой път чета на тази тема, и все имам нужда от разясняване :lol:

П.П. Оп, прочетох :D
Значи ЦС сега е воднистта, бистра, но и разтеглива, по-скоро още е като крем, може би до ден два и това ще стане и май наистина е време да направя Ову тест :wink:. Довечера ще се отчета :)
« Последна редакция: Ноември 12, 2009, 11:37:40 am от radosttinka »

« Отговор #158 -: Ноември 13, 2009, 06:51:17 am »
Пропуснала съм едно "не" в предния постинг :oops: - ЦС не е разтеглива :wink:

Снощи направих въпросния Ову тест и е отрицателен. Да си призная често, направо си ме беше страх да го направя, заради всичко прочетено за ПКЯ и тестовете за Ову, си мислех, че ще е лъжливо +. Е има си бледа черта, ама си е бледа. Продължавам да ги правя, а ако има + същетано с фоликуметрия и Прегнил, трябва да се получи :wink:

Сигурно ще се повторя, ама ме притеснява тази по-нисичка БТ :?, в цикли, които почват с по-ниска Т нямам О :(, но този ще го видим на узи и ще стане ясно дали са ми правилни предположенията.

Пак се улях :lol:

*
« Отговор #159 -: Ноември 13, 2009, 11:36:36 am »
Браво миличка, точно така правиш от"-" до "-" и с тия 2 кутийки браво на теб!!! Ще има "+" да знаеш, силно те  :bighug: и :crossfingers: