0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на radosttinka
« Отговор #120 -: Февруари 03, 2009, 20:13:39 pm »
5ja напълно те разбирам. Ужасно е да не знаеш кога да чакаш МЦ. И при мен последните изследвания бяха добре, но въпреки това никога не знам кога ще е МЦ или дали ще има О. Но ето днес за моя голяма изненада след толкова ---- ову тестчета, теста +. Така, че и ти продължавай с тестовете, ако ще я има все ще я засекат. Имала съм О и на 33 ден 8O, ненормално но...
С тия нашите цикли, като не ходим на док всеки месец поне това можем да правим :wink:, дано и при теб да има ову този месец :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #121 -: Февруари 06, 2009, 12:10:19 pm »
как си,мила?Последните дни се губиш... :)По бележките ти в календара видях,че си на преглед днес?Дано новините са хубави!!! :D
« Отговор #122 -: Февруари 06, 2009, 13:46:08 pm »
Добре съм, въпреки всичко :D
За съжаление новините не са добри :?.
Ето какво установи прегледа днес:
Маточна лигавица - 7мм - като след Ову;
ЦС - като овулаторна;
Течност в Дъгласа - което значи О е минала;
Десен яйчник - фоликул 14мм;
и ето тук идва НО има всички признаци за Ову, но няма жълто тяло :?. Което според мен обяснява защо имах + Ову тест, но Т не се вдига - няма го жълтото тяло да произвежда прогестерон :x . И за да не чакам МЦ не известно до кога ( да напомня че при мен мах е 58 дни) минавам на Дуфастон за да я предизвикаме. И след това контролни изследвания на хорнимони на 3-ти ден от МЦ. И пак на преглед, мисля другия месец да направим и фоликуметрия... Док не беше много щастлива от видяното, определено по физиономията останах с това впечатление, но това е което успях да разбера. Леле че дълго стана, май трябва да си направя едно дневниче вече, където да описвам всичко :wink: :P
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #123 -: Февруари 07, 2009, 09:45:55 am »
А няма ли вероятност този фоликул 14мм да си е жълто тяло, защото не може да има О., а спуканият фоликул просто да изчезне?!
Разликата /когато те гледат на УЗ/ фоликул-ЖТ е само по очертанията на фоликула /най-просто казано/

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #124 -: Февруари 07, 2009, 10:06:00 am »
Денис да ти кажа незнам. Много съм доволна от моята лекарка - незнам дали може да се объркала нещо, досега никога не се е случвало. По думите и останх с впечатление, че по всичко прилича да е имало О \ но не каза, че със сигурност е имало\, но пък е странно да е имало О, а да няма ЖТ :? и тя се колебаеше сякаш. Определено не и хареса това, което видя, но не мисля, че може да е объркала ЖТ с нарастващ фоликул.

« Отговор #125 -: Февруари 07, 2009, 10:50:17 am »
Днес имаш повишаване на Т... :)...а,дано утре е и още по-висока и се задържи такава!!!Дано твоята док се е объркала,а Денис излезе права!!! :D... :bighug:
*
« Отговор #126 -: Февруари 07, 2009, 12:52:30 pm »
 :D Радостинка  аз също мисля като Вилито, ето виж днес температурата се е повишила, дано и утре и по-нататък да е висока  :crossfingers:
« Отговор #127 -: Февруари 07, 2009, 13:34:39 pm »
Благодаря ви момичета :D
Досега не съм имала повод да се съмнявам в компетентността на моята лекарка и въпреки че сега съм малко се чудя какво същност се случило този месец, продължвам да мисля,че тя е добър специалист.
Колкото до Т не съм сигурна как да я тълкувам, защото първо я измерих час и половина по-късно, второ през това време бях будна, просто термометъра беше далеч от леглото  и чаках милото да се събуди да ми го донесе. Така че въртенето през това време сигурно е оказало влияние на Т. Ще видим утре :wink:.
Иначе още не съм почнала да пия Дуфастона, който може да се каже, че направо си го изпросих, защото се притеснявам, че ако все пак не е имало О МЦ пак ще е много дълъг и исках да пия нещо за да не чакам още месец да ми дойде, а да действам с изследванията на хормоните.
« Последна редакция: Февруари 07, 2009, 13:36:54 pm от radosttinka »

*

kremoni

• 244
  • и аз искам бебе
« Отговор #128 -: Февруари 08, 2009, 09:09:55 am »
Ей, що така тая графика?Прочетох,че я мериш вагинално,а там стойностите са по-ниски  osi_10 Защо не опиташ в д...И аз като теб все ми струваше,че няма да успея,даже в началото на месеца,мерих вагинално,ама после разбрах,че може някоя инфекция да си докарам и с малко тренировки и май успях :oops:Тъй си мисля де :oops:Айде пробвай утре и да видим какво ще покаже.
« Отговор #129 -: Февруари 08, 2009, 09:13:38 am »
Кремони и аз така си посилих, но днес мерих и на двете места :lol: за по-сигурно, но и на двете места показа едно и също. Май му хванах цаката на  :cul2:. Но явно си е имало проблем с Овуто този месец, но поне ще усъвършенствам меренето в дупето и от другия МЦ ще меря там :wink:

*

kremoni

• 244
  • и аз искам бебе
« Отговор #130 -: Февруари 08, 2009, 10:21:52 am »
Ти внимавай ,да не пипнещ инфекция като ги местиш :D .А твоя живачен или дегитален е?Аз меря с дегитален и днес за първи път ми показа 37 градуса
« Отговор #131 -: Февруари 08, 2009, 10:31:34 am »
Ти внимавай ,да не пипнещ инфекция като ги местиш :D .А твоя живачен или дегитален е?Аз меря с дегитален и днес за първи път ми показа 37 градуса
Не ги местя :wink: Имам дигитален и живачен, досега мерех с живачния, но от два дни ги тествам дали показват едно и също \ живачния след 10мин, а дигиталния 4мин след сигнала\ и тъй като проверката установи :lol:, че показват едно и също днес мерих с живачния вагинално \ както обикновено\, а с дигиталния анално. Какво изследване направих само :lol:. Мисля вече да меря само с дигиталния в дупето :wink:

*

kremoni

• 244
  • и аз искам бебе
« Отговор #132 -: Февруари 08, 2009, 11:06:59 am »
Ами аз спирам да меря след сигнала.Той така или иначе си е отчел най-високата температура,колкото и след това да стоиш,все едно и също ще покаже.Не смятам ,че ще се променят градусите :D
« Отговор #133 -: Февруари 16, 2009, 06:42:14 am »
Денис би ли погледнала графикта ми?! Възможно ли е от пет дни Дуфастон 3*1 БТ да се вдигне толкова? Аз така или иначе от днес спирам да ги пия и чакам МЦ и ще видим каква е ще утре Т, но честно казано днес доста се изненадах от тази висока сравнително висока стойност?!

« Отговор #134 -: Февруари 23, 2009, 06:46:04 am »
Денис, би ли погледнала пак графиката ми!
Вече взех да се притеснявам, че има някакъв проблем и се чудя дали да не отида на лекар?
Ти какво ще кажеш, някакви предположения?

« Отговор #135 -: Февруари 23, 2009, 06:49:23 am »
 Правила ли си тест за бременност?
« Отговор #136 -: Февруари 23, 2009, 06:54:17 am »
Правих за всеки случай, но е отрицателен.

« Отговор #137 -: Февруари 23, 2009, 06:57:09 am »
Правих за всеки случай, но е отрицателен.
На кой ден го прави? Да не би да е било рано за тест?
 Питам , защото наистина изглежда странно графиката , при условие , че няма бременност.
« Отговор #138 -: Февруари 23, 2009, 07:01:32 am »
Вчера сутринта. Незнам дали може да има бременност изобщо. Там има положителни ову тестове, но след плеглед на узи не се разбра дали наистина е имало О \ липсваше ЖТ \ 8O, после пих дуфастон за предизвикване на МЦ, но вече е 8 ден откакто го спрях и нищо, а и Т започна да се вдига 8O?

« Отговор #139 -: Февруари 23, 2009, 07:43:52 am »
radosttinka а тестче направи ли. дано не идва М защото има preggo
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: