0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на radosttinka
« Отговор #100 -: Януари 11, 2009, 10:56:44 am »
Как си мила днес?Не си нанесла още данни в календара...дано новините са хубави...ако правиш тестче,стискам палци да е  :D :bfp: :D
« Отговор #101 -: Януари 13, 2009, 11:02:18 am »
Радостинке,къде се спотайваш :)...какво става с теб?Тестче направи ли?Хайде,дано новините да са :bfp:  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #102 -: Януари 13, 2009, 11:07:38 am »
Не стигнах до тестче :( Снощи гадината ме посети и сега ще я търпя 4-5 дни.
Стискам палци на всички ви :P
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #103 -: Януари 13, 2009, 12:37:43 pm »
Радостинка съжалявам мила, но другият месец може да е твоят. Няма отказване мила тази година ще е нашата. Вярвам го! :D
« Отговор #104 -: Януари 13, 2009, 15:30:01 pm »
И от мен една топла и голяма  :bighug:...дано следващият месец е твоят!!! :)
« Отговор #105 -: Януари 14, 2009, 06:58:41 am »
Благодаря момичета. Една голяма  :bighug:
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #106 -: Януари 21, 2009, 14:16:14 pm »
Денис, сега като мина вече предходния цикъл и графиката е пълна, какъв коментар би направила по нея. Аз през цялото време все се притеснявах, че нещо не е наред, но може би напразно все пак :P Въпроса, който си задавам сега, като я гледам завършена, е за Т през фтората фаза. От Овуто до края на МЦ изглежда, че се образува връх, или поне на мен така ми се струва. Правали съм?! И ако се е така как се тълкува това? Или за да се говори за връх, трябва да е по-ясно изразен?!
Ще съм благодарна да чуя мнението ти! :D

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #107 -: Януари 22, 2009, 08:29:33 am »
Да, образувал се е връх
Изводите:
- Имало е О., но нивата на прогестерона са били ниски /проблем с ЖТ/
- Не е сигурно дали е имало О.
Ако пак се повтори - добре е да се провери дали всичко е наред с О.
Рано е още да се притесняваш, защото може да е нещо инцидентно.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #108 -: Януари 22, 2009, 12:29:01 pm »
Денис, благодаря за отговора. Ще видим този месец как ще е графиката, а и на лекар смятам да ходя. Док каза нещо предния път, което ме притесни, но не разбрах добре за кое точно се отнася, защото това бяха реплики между док и сестрата докато бях зад завесата да се облека. Та коментара беше - Прлича на поликизтоза, ама не точно такова?! Дали може да има нещо общо 8O? Този път ще трябва да слушам по-внимателно и ще питам. Дано да не се повтори такава графиката и този месец  :?:wink:

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #109 -: Януари 23, 2009, 09:24:31 am »
Наистина е добре да се провери какво става.
Аз ти пожелавам да няма никакъв проблем, но само да допуснем, че има такъв - чакането само е в твоя вреда, защото освен, че няма как да стане, ако нещо не е наред, но и всеки МЦ ще чакаш с нетърпение и ще се надяваш... и накрая сълзи и мъки след поредното разочарование.
 Колкото и да ти се иска да стане, ако има проблем това е невъзможно.
Понякога /дори при СПКЯ/ лечение само 1-2 месеца дават страхотни резултати и докато се усетиш чудото ще стане
Дано ме разбираш правилно  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #110 -: Януари 23, 2009, 13:12:57 pm »
Денис, благодаря!
Напълно си права за всичко :D. Исками се да може по-бързо да направим всички изследния, прегледи и т.н. ама трябват и $$$$$ за всичко :D  :wink:и става бавно... Но малко по-малко :wink: все пак сме ги докарали до някъде.

« Отговор #111 -: Януари 23, 2009, 13:34:39 pm »
Благодаря ти, за споделения опит. С моя док правихме фуликулметрия на 07.01.2009 и след няколко дни пак, за да види той че фуликула се е спукал и о. е имало и след 5 дни ми дойде.:(
Той ми каза че това е неправилно маточно кървене а не нормална менструация трябва да се изчака нормалната за да се пуснат изследвания. И така сега си чакам :(

От сърце ти стискам палци всичко да е наред с изследванията и скоро да видиш  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #112 -: Януари 24, 2009, 03:04:15 am »
   Здравей, radosttinka !
  Имам (тъп) въпрос към теб  :oops:   Работата е там,че и аз съм с доста , своенравен цикъл и от скоро се наблюдавам по-старателно. Та,при положение , че цикълът ми идва на средно 45 дни, от кой ден би следвало да почна да правя тестове за О. ????  Смятам при следващия си цикъл да пусна полови хормони на 3ти ден, че отдавна не съм се изследвала. Докторката при , която ходя ми каза, че нищо ми няма,в смисъл ,кисти и др. подобни, които се виждат при преглед (магаре и вагинален видеозон) и, когато и казах,че цикълът ми е толкова дълъг и винаги е бил така, каза, че не е проблем, но като реша да правя бебета да й се обадя..Хм. аз тогава още не бях се решила,пък и да реша не знам кога и дали овулирам. За това искам да пробвам тестове за О. но на кой ден от всички 45 да ги правя?? Струва ми се, че звуча тъпо, дано само да ми се струва  :oops:
  Поздрави и успех този цикъл ! Ще се радвам, ако ми отговориш
You can't report your own post to the moderator, that doesn't make sense!

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #113 -: Януари 24, 2009, 08:22:59 am »
Изчисли си  за най-късият МЦ и тогава започни с тестовете, защото ако започнеш в ден ,който е за 45 дневен МЦ, може да изпуснеш О.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #114 -: Януари 24, 2009, 08:46:53 am »
anita_ff по точен и изчерпателен отговор от този на Денис не бих могла да дам :wink: :D
А колкото до това, че док ти е казала, че щом всеки път цикъла ти е толкова дълъг няма проблем, и да и се обадиш когато решите да имате бебче ми е малко странно и несериозно. Ако дъгия цикъл се дължи на нещо, трябва ли да чакаш да решите да правите опити и чак тогава да и се обадиш и те първа да търсите причината. Със сигурност трябва да пуснеш хормони. Не искам да те притеснявам излишно, но когато аз отидох при лекар за първи път като се решихме да действаме :D притеснението ми беше точно дългия МЦ и "докторката" ми каза, че всичко е ОК. И така си изгубих повече от година чакане напразно \в последствие излече, че имам хормонален проблем, но това го установихме като посетих специалист\. Дълго стана...ама не разбирам лекари, които може би имат съмнение за проблем, а смятат да го лекуват когато двойката реши да има дете, а не веднага, че в последствие нещата да са ОК Дано всичко е наред при теб :P
« Последна редакция: Януари 24, 2009, 08:49:08 am от radosttinka »

« Отговор #115 -: Януари 24, 2009, 10:35:33 am »
denis ,radosttinka , благодаря ви много !  :D 
 Да, radosttinka  права си, че звучи,несериозно за това ще правя хормонални изследвания и дано всичко е наред .
  Благодаря ви още веднъж, пак ще се "обаждам"  :wink:
    Хубав ден !
You can't report your own post to the moderator, that doesn't make sense!

« Отговор #116 -: Февруари 03, 2009, 06:58:17 am »
Какво ще кажете за графикта ми, този месец е ужасна :? Досега няма признак за О, а вече е 22 ден на МЦ. Направих 7 теста за О, първите 6 баха с две черти, за + не ги броя, защото бяха с ама съвсем, съвсем малко по-бледа чертичка от контролната, но все пак твърде видима, но не и толкова наситена колкото нея. А вчерашния вече беше с многоооо бледа. Май няма да има О, но аз все пак ще направя още няколко теста и после само ще меря Т. Много мразя да чакам и да не знам кога ще дойде МЦ :( Пффф. Май трябва да отида на док другата седмица, да разбера защо е така :?

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #117 -: Февруари 03, 2009, 07:46:41 am »
До тук графиката ти не показва да е имало О.
Провери за всеки случай терм-ра.
Наистина е добре да отидеш на лекар.
С нетърпение ще чакам да разкажеш как е минало
Успех

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #118 -: Февруари 03, 2009, 08:15:22 am »
Благодаря за отговора Денис. Както винаги бърз, точен и ясен отговор :wink: Супер си :D
За съжаление проблема не е в термометъра, просто явно няма да има О, още днес ще си запазя час за преглед. Иначе другата седмица в петък ще ходя до Плевен за имунологичните и се надявам скоро да имам по-голяма яснота за случващото се :wink: и ще пиша  :P

*
« Отговор #119 -: Февруари 03, 2009, 19:27:21 pm »
здр!!
и аз съм ненормален МЦ от 29 до 45 дни 8O 8O
никога незнам кога ще ми е ову.
правя тестове, меря темп.
правих си изследвания всичко е в граници и .....
вече съм на 23 -ти ден но ову няма  :x :x :x
дано при теб всичко да е наред. :D :D :D