0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте момичета, чела съм отзивите, че в Стара Загора няма добри специалисти, но все пак да попитам - има ли поне надеждни лаборатории, където да правят поне МБ и ЦМ. А ако има и за цветна снимка ще е идеално. Съгласна съм, че за по-сериозни неща няма кой да търся там, но не ми се ходи ди Пловдив за една МБ.
Някой ... впечатления?
*
Re: Микробиология, ЦМ и цветна снимка в Стара Загора.
« Отговор #1 -: Ноември 04, 2008, 11:51:15 am »
 Незнам някъде другаде правят ли МБ ,освен в Зинвест ,а оттам имам една невярна .Аз лично правя там по каса ,ама много не им вярвам.За цитонамазка има много места ,аз ползвам лаб . Валжан,намира се до бившата 3та аптека,сега Ванда. ЦС не бих направила в Стара Загора.
*
« Отговор #2 -: Ноември 04, 2008, 13:49:29 pm »
Микробиология можеш да направиш в ХЕИ. Д-р Митева се казва надеждният микробиолог там. Но трябва да отидеш при гинеколог, за да ти вземе пробата и после да си я занесеш там. А цветна снимка по-добре не прави в Стара Загора. Но има един друг момент - дали доктора, при който отидеш после, ще се довери на микробиологията или ще иска нова?

*
« Отговор #3 -: Ноември 04, 2008, 15:14:52 pm »
Благодаря ви момичета, то наистина ни така ни иначе. Мен тук една док. ми каза - и да ти направя изследвания в София няма да ти ги признаят и ще ти правят пак, направо не се занимавай, а отивай там. Но, ми се искаше поне за стандартната ЦМ, която си правя всяка година да не ходя до там.
*
« Отговор #4 -: Ноември 04, 2008, 15:48:52 pm »
За цитонамазка не е нужно да ходиш до София. В лаборатория Валжан може да занесеш материала и резултата ти ще е готов след ден.

*
« Отговор #5 -: Ноември 04, 2008, 19:12:49 pm »
Ок, значи е надеждна, но аз нямам и добър лекар, която да вземе пробата, една моя предишна лекарка ми беше казала, че е много важно и кой и как ще вземе пробата, за да са реални резултатите. Уф .... извинявайте.
Какво ще кажете за д-р Пиперкова?
« Отговор #6 -: Ноември 09, 2008, 19:41:22 pm »
Едни я хвалят, други се оплакват. По-голяма чат от пишештите тук отдавна не ходим при лекари в Стара Загора.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #7 -: Ноември 10, 2008, 22:12:27 pm »
А някой правил ли е имунологични в Германо-българската?Дали може да им се вярва?
*
« Отговор #8 -: Ноември 10, 2008, 23:20:28 pm »
Едни я хвалят, други се оплакват. По-голяма чат от пишештите тук отдавна не ходим при лекари в Стара Загора.

А къде ходите?
Наистина искам много скоро да си направя поне микробиология и цитонамзка.
Като не знам никой в Пловдив ....
*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
« Отговор #9 -: Ноември 11, 2008, 07:16:15 am »

А къде ходите?
Наистина искам много скоро да си направя поне микробиология и цитонамзка.
Като не знам никой в Пловдив ....
В Пловдив ходехме при д-р Даскалов аз и мъжът ми при д-р Даскалова.
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
*
« Отговор #10 -: Ноември 11, 2008, 07:56:19 am »
А някой правил ли е имунологични в Германо-българската?Дали може да им се вярва?
Аз лично не им вярвам. Момичета, ако имате намерение да посетите клиника по стерилитет, по-добре не давайте излишни пари в градските лаборатории. Най-добре е да направите изследванията там, където ви кажат вашите лекари.

*
« Отговор #11 -: Ноември 11, 2008, 08:39:17 am »
 Ако си решила в града, по-добре направи имунологични в Университетската болница "Св Иван Рилски",ще е по-добре от Зинвест.А цените им са почти като в София ,така че незнам има ли смисъл.
*
« Отговор #12 -: Ноември 11, 2008, 10:40:46 am »
В Пловдив ходехме при д-р Даскалов аз и мъжът ми при д-р Даскалова.

Да чела съм за тях тук и явно са предпочитани, но предполагам там се чака повечко, а мога ли там да си направя ЦМ, МБ и цветна снимка?
Би ли ми дала ако пазиш техен телефон?

Благодаря предварително.
*
« Отговор #13 -: Ноември 11, 2008, 11:24:03 am »
 Това е номера на Медикус Алфа,там работи д-р Даскалов.
  032  634 463
 Можеш да си направиш тези неща там,ЦМ не съм правила там ,ама сигурно може.
 Цветната снимка се прави само с упойка.
*
« Отговор #14 -: Ноември 11, 2008, 13:19:15 pm »

Цветната снимка се прави само с упойка.
Прави се и без упойка, но д-р Даскалов прави ХСГ с упойка и аз лично бях доволна от това. Запиши си час и най-добре направи всичко там. Успех.

*
« Отговор #15 -: Ноември 11, 2008, 17:02:57 pm »
 Да имах предвид че той я прави с упойка ,и аз съм доволна ,нищо не усетих.
*
« Отговор #16 -: Ноември 11, 2008, 17:52:09 pm »
момичета , а за имунологичните в Иван Рилски къде да питам на регистратурата или в някой конкретен кабинет.И ако може да ми дадете телефон.Благодаря!
*
« Отговор #17 -: Ноември 11, 2008, 18:20:59 pm »
 ЗАвиваш наляво по коридора на първия етаж, търсиш стая с надпис каса.На врата има ценоразпис,а вътре можеш да питаш.
*
« Отговор #18 -: Ноември 12, 2008, 09:41:40 am »
Благодаря ви момичета, ще се обадя. И е хубаво, че прави с упойка, аз бях чула че е по-добре и щях да го изисквам.
Блгаодаря ви отново за отзивчивостта.