А мойта питанка е дали може с един превод да се изпратят парите за коледа и за чл. внос, а с бележка да се уточни за кое колко. Дали трябва в самото платежно да се пише за Коледа за двойки 5 лева, за децата 3 лв и за чл.внос 2 лева?
Трябва да са описани отделно, за да се осчетоводят после.
Чета ви и си мисля, че само с форма на кандидатстване някак се губи Коледния дух. Ще ми се да направим пак нещо заедно, да влизам всеки ден, за да виждам докъде са стигнали в гласуването фаворитите ми, дори да поплаквам вечер, докато чета историите ви. Някак по-истинско ми се струва така. А време има предостатъчно - месец и половина - все ще ви дойде вдъхновението! Ако се кандидатства с формуляр, самия процес ще е някак скрит, а нали дарителите трябва също да се мотивират да помагат. Представете си колко повече постъпления ще има, ако се развълнувате от някоя съдба, отколкото ако знаете, че на някой мейл се получават молби, но за вас те са анонимни.
Няма нужда от жури, ще гласуваме както за фаворита на публиката на ДРЗ. Спечелилите двойки ще са най-малко 5, а колко повече - зависи от дарителските постъпления по сметката.
За ДРЗ дори бяхме измислили концепция за дарителските банери със стихче, което ми хрумна една нощ, а момичетата помогнаха да се доизпипа:
http://www.zachatie.org/ads/donate.swfСметката, на която може да изпращате дарения:
Банкова сметка: ПИБ - клон Витоша
IBAN - BG10 FINV 9150 10BG N0JD TK
BIC - FINVBGSFс основания:
- Коледно бебе(за подпомагане на двойки)
- Коледа в Роман(за подпомаган на децата в дома)
Пощенски адрес:
Мария Маринова Стирянова
ул. Климент Охридски 62, ап.3
6001 Стара Загора Моля да оформим
работните групи, всяка от тях ще се грижи за конкретна инициатива и ще поддържа конкретната тема.
Аз ще участвам активно в Коледно бебе и ще се грижа за банковите извлечения за двете инициативи. Ще поема отговорността за измислянето на критерии за участие в конкурса, за идеи за име може би ще имам нужда от помощ
Ще помогна за организирането на Коледната среща, на която ще се връчат ваучърите. Трябва ми човек, който да помогне с медиите, за да разгласим инициативата. Ако Цвети има свободен ден в Таласъмчета, ще е идеално да се съберем там
Идеята със жребия и медийната личност си е добра, но няма как да съвместим двете. Може да се използва на ДРЗ.
Идеята с отливки на ръчички е също хубава, сещам се, че покрай ДРЗ имаше и други. Отдавна искам да отпечатаме тениски, шапки и чанти за пазаруване с подходящо послание. Така че може да се сформира още една група, която да се погрижи за Коледните артикули - да измисли дизайн, да реши какво ще се отпечата и да даде поръчка на фирма. Тази група може да се заеме и с картичките и календарите за Нова година. Ще наречем тази група Коледни дизайнери
За Коледа в Роман трябват повече хора, за да се съгласуват нуждите на децата и самото пазаруване, организирането на транспорта, срещите по градове и т.н.
Вие сте.