0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Re: Моля да коментирате моя наистина странен случей :
« Отговор #20 -: Ноември 12, 2008, 10:49:47 am »
Вчера сутринта бях на преглед - трябва да сме към края на 8-ма седмица, а ембриона показва края на 6-та. Док не видя пулсации и е категоричен за мисед  :( Записаха ме за петък в Тина Киркова, но това което се чудя е дали да не отида и при друг лекар за консултация??
пс. преди 3 седмици прокървях заради отлепване,пих утрогестан и папаверин и кървенето спря. От 1 седмица не съм имала нито кървене нито нищо...
*

Stela74

• **
  • 139
  • не ми трябва огън,а малка свещица...
« Отговор #21 -: Ноември 12, 2008, 12:13:40 pm »
Криска,консултирай се и с друг лекар.Дано има някаква грешка и всичко при теб да се оправи.Успех. :bighug:
« Отговор #22 -: Ноември 12, 2008, 14:00:57 pm »
Преди години и аз имах същият случай с извън маточна. Не ме оперираха, но в системите ми бяха сложили едно лекарство след, което трябваше да чакам доста преди да забременявам. Около година. Докато се изчисти организама ми от лекарството. Иначе никакви последствия след извън маточната нямаше.
« Отговор #23 -: Ноември 12, 2008, 19:45:17 pm »
........Kato se spyka trabata,bolkite za dalgo li ostavat adski,i ako koremnata ti kyhina se napalni s krav~boli li,kak se razbira?Izvinqvam se moje da sam banalna,no nali znaete,kogato na 4ovek ne6o ne my e nared vse ima vaprosi dokato se yspokoi napalno,osobeno  pak i az e tez doktori tyk.Badete 6astlivi vsi4ki,i dano na nikoi da ne my se sly4vat takiva ne6a.

Ако беше станало нещо подобно станало нямяше да можеш да седиш от болки и сама щеше да отидеш да потърсиш помощ в болницата.

Вчера сутринта бях на преглед - трябва да сме към края на 8-ма седмица, а ембриона показва края на 6-та. Док не видя пулсации и е категоричен за мисед  :( Записаха ме за петък в Тина Киркова, но това което се чудя е дали да не отида и при друг лекар за консултация??
пс. преди 3 седмици прокървях заради отлепване,пих утрогестан и папаверин и кървенето спря. От 1 седмица не съм имала нито кървене нито нищо...

Не бързай щом и ако можеш изчакай и се консултирай с още някого за всеки случей.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*

!!!

• 1495
« Отговор #24 -: Ноември 13, 2008, 13:14:49 pm »
Консултирах се. Потвърдиха липсата на пулсации и спрялия ръстеж :( Утре сутринта кюртаж, няколко месеца почивка и после пак на ново старата песен
« Отговор #25 -: Ноември 13, 2008, 14:45:54 pm »
Съжалявам!
Матей - 1.04.2006 г
*

Stela74

• **
  • 139
« Отговор #26 -: Ноември 13, 2008, 16:47:47 pm »
Много съжалявам Криска!!!Пожелавам ти скоро пак да видиш 2-те чертички. :bighug:
« Отговор #27 -: Ноември 14, 2008, 08:30:35 am »
Криска, бъди силна, ще се справиш и продължавайте напред! Разбирам те,въпреки, че знам колко въпроси започват да не ти дават мира и търсиш отговорите, защо и как... Мен ме крепи надеждата, че в някой момент ще стане чудото и ще забременея и ще родя, поне така се виждам в мечтите си и с нетърпение чакам следващия опит.  :)

*

meg4o

• 256
  • Бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей!!!
« Отговор #28 -: Ноември 14, 2008, 10:26:27 am »
Криска.....
наистина не ми идват толкова силни успокоителни думи,които да те накарат да се почувстваш по-добре....
мога само да те прегърна силно :bighug:

Успех миличка за напред!!!Успех!!!
/917/dsc02479_95737_6503375.jpg[/img][/url]
*

berry

• *
  • 34
  • Тези, които винаги гледат в земята изпускат дъгата
« Отговор #29 -: Ноември 14, 2008, 10:55:52 am »
Криска, стискам палци всичко да мине бързо и безболезнено за теб! Бъди силна, ще се справиш!!! Прегръщам те!
*

zyza

Re: >;O 40 :><5=B8@0B5 <>O =08AB8=0 AB@0=5= A;CG59 :
« Отговор #30 -: Ноември 14, 2008, 15:56:25 pm »
Asturiana,a sled tazi izvanmato4na zabremenq li nprmalno dez nikakvi yslojneniq?Davat mi 80% 4e 6e se povtori.             Kriska mn.salqvam i za teb,no znaq 4e 6e si silna kakto e silen vseki edin ot nas.S vqra o nadejda vsi4ko stava,ako ne e toz pat,6e e sledva6iq,ako ne e sledva6iq 6e e po~sledva6iq,no badi sigyrna 4e ysmivkata 6e doide i na na6ata ysta,i 6e po4yvstvame trepeta i v na6ite sarca.
*

!!!

• 1495
« Отговор #31 -: Ноември 18, 2008, 10:15:44 am »
Благодаря ви за подкрепата  :bighug:

Всичко мина при мене надявам се успешно. На преглед съм след около 30 дни. Док ми каза да се пазиме 3 цикъла, но аз честно казано мисля че този срок е твърде малко!?
Сега гледам емоционално да се крепя. Честно казано незнам къде се намирам - някъде между земята и небето...но надеждата в мен не умира и знам че всички в някой прекрасен ден ще бъдем щастливи майки!
« Отговор #32 -: Ноември 18, 2008, 11:33:56 am »
Криска ,съжалявам ,мила!И моята бременност приключи на 14 ноември,бях в 9 седмица,нямаше сърдечна дейност,а преди 10 дни така се тупаше това сърчице :balk_144:,лошото е ,че това ми се случва а 2-ри път и трябва да правя изследвания за да открием причината.И на мен ми казаха, че след 3-тия цикъл може пак да пробваме ,но ,аз мисля, че ще ми трябва повече време да се възтановя,тази година беше ужасна за мен :(.Наистина надеждата никога не умира и аз се надявам че и ние в един прекрасен ден ще станем Мами..

*

!!!

• 1495
« Отговор #33 -: Ноември 18, 2008, 12:23:24 pm »
Криска ,съжалявам ,мила!И моята бременност приключи на 14 ноември,бях в 9 седмица,нямаше сърдечна дейност,а преди 10 дни така се тупаше това сърчице :balk_144:,лошото е ,че това ми се случва а 2-ри път и трябва да правя изследвания за да открием причината.И на мен ми казаха, че след 3-тия цикъл може пак да пробваме ,но ,аз мисля, че ще ми трябва повече време да се възтановя,тази година беше ужасна за мен :(.Наистина надеждата никога не умира и аз се надявам че и ние в един прекрасен ден ще станем Мами..

Ох миличката...  :balk_21: Силно те  :bighug: и съм с теб! Бъди силна и имай вяра! И при мен се случи в 9 седмица т.е тогава видяха че му е спряло сърчицето и е спряло да се развива! Моята също приключи на 14-ти  :( Доктора каза че най-вероятно се е получило от настинка или инфекция?! Същотото каза и на още една жена която беше с мен в стаята... Звучи малко несериозно! Бях и при друг лекар на консултация - там ми казаха че може да е чиста случайност, или да е от кървенето и отлепването което получих и плода да е спрял да се храни от него, или нещо генетично. Казаха ми да пусна 3 изследвания в майчин дом - генетични, антифосфолипдни и тромбофилия и ако там всичко е наред да не се претиснявам. Но как можеш да не се претисняваш??? За мен тази година също беше кошмарна и с огромно нетърпение чакам тя да свърши... Дръж ме в течение как вървят при теб нещата! Какво ти казаха лекарите? Имат ли някакво обяснение?
« Отговор #34 -: Ноември 18, 2008, 13:23:02 pm »
И на мен са ми казали ,че може би от грипа ,които го имах на 2 пъти през това време.Ще правим генетични ,спермограма,листериоза.За антифосфолипидни и трмбофилия нищо не каза,но аз сама ще си ги изследвам,виждам че доста момичета с моя проблем са ги изследвали ,тромбофилия не беше ли свързана с генетичните изследвания?

*

Stela74

• **
  • 139
« Отговор #35 -: Ноември 18, 2008, 13:42:21 pm »
Лейла,Криска...много съжалявам че и при двете е станало така.Стискам ви палци след месеците на пазене,отново да видите 2-те чертички и този път всичко да мине нормално.Искренно ви го пожелавам.Пожелавам ви много късмет и ви  :bighug:
« Отговор #36 -: Ноември 18, 2008, 13:52:59 pm »
Лейла,Криска...много съжалявам че и при двете е станало така.Стискам ви палци след месеците на пазене,отново да видите 2-те чертички и този път всичко да мине нормално.Искренно ви го пожелавам.Пожелавам ви много късмет и ви  :bighug:
Мерси,Stela74! :bighug: след около 4 месеца започваме нанаово и дано всичко се получи :bighug:

« Отговор #37 -: Ноември 19, 2008, 18:56:17 pm »
И аз съжалявам момичета, че това се случва с нас....имам подозрения, че май при инвитрото е редовен "номер" мисед аборта, ако го прескочиш може и да стигнеш до края, като гледам ако направим тук една анкета и ще се окаже, че ако има "+"тест след инвитрото може би в 40% от случеите след това настъпват миседи в рамките на първите 3 месеца - така ми се струва, явно е характерно , но от какво се обуславя това вече е наистина въпрос. Задавам си и друг въпрос, дали пък не е от стимулацията, която да способства за по-ниско качествени и непълноценни яйцеклетки, или организма прави някаква негативна рекция....много въпроси без отговори?!

*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #38 -: Ноември 20, 2008, 10:29:27 am »
Лейла, Криска съжалявам, наистина много мъчно ми стана за вас - та ние заедно тръгнахме..сега се отърсете, колкото и да е трудно и смело напред!

« Отговор #39 -: Ноември 20, 2008, 10:59:38 am »
Лейла, Криска съжалявам, наистина много мъчно ми стана за вас - та ние заедно тръгнахме..сега се отърсете, колкото и да е трудно и смело напред!
Мреси Танче!!вече 6 дни изминаха от абразиото,а аз все още не мога да се съвзема от случилото се,всеки ден плача и нищо не мога да направя със себе си ,може би хормоните още си дават думата.Сега задължително ще правим генетични ,имунологични изследв.,спермограма и още няколко изследв.Според лекаря ,можем да започнем с опитите след 3-4 месеца.
Дано при вас,милички,бъде всичко наред  и да стигнете до финала без проблеми!

Аз още ще се похваля,само малко време ми трябва  :balk_600: