Сладурки, хайде и аз сефтето след раждането,нямаме нет ж ножата къща и е много терсене,разбрах че имам много поздравления и сърдечно благодаря на жсички, ще ги прочета с кеф и ще разкажа повече като пуснем нета, но сега моля за спешна помощ, че нямам нет за сърч.
Първо, ако зърното ми леко кърви, мога ли да продължавам да кърмя, опасна ли е кръвта за бебето?
Второ, малко съм притеснена, Марти е на 7 дни, пълни към 8 памперса с изпражнения на ден, зеленикаво черни и редички, вчера цял ден не може да се успокои, спа 3 часа през деня само, в останалото време тамън го успокоим и като го сложим да спинка, се буди и иска да яде, яде, унася се, слагаме го да спинка, буди се, иска да яде и тн целия ден. В болницата ми казаха, че имам доста кърма, наддажа добре, пълни памперси, но нещо май го мъчи коремчето, много наакани памперси, и нещо, дето ме притесни - 2 пути повърна малко ж тумно кафяв цвят, от какво може да е? Да е погълнал кръв от зърното? Друго?
Кара жълтеница, от МД казаха, че е в рамките на нормалното и не иска специално внимание, може ли от нея да е така неразположен и да иска да яде толкова често?
Педиатърката го видя в петък и не намери нищо тревожно, но вчера беше толкова неспокоен, а и през нощта не можа да заспи до 4ч - унася е и скоро след това се буди и плаче, опитахме и с вода, по препоръка на педиатъра от МД и на неговата, обаче нещо пак не беше добре и даже му излизаше пяна от устичката, на мама сладкото зайче мило
Ошашкана съм, от 1 седмица ж новата къща, оказа се голям стрес местенето точно сега, така че помагайте с каквото можете като инфо по горните въпроси.
Целувки!
Извинявям се за грешките, измъчих се с фонетиката на ПЦто, от което пиша