Момичета, бясна съм, място не мога да си намеря
Според свекърва ми детето ми е кожа и кости, и ще стане хипогликемичка и истеричка до пет годишна възраст. Представяте ли си, аз още не мога. Това е в резултат на направена забележка от страна на мъжа ми, който отива да вземе детето (нали тя я гледа докато е болна сега) и детето носи една торбичка и доволно обяснява, че има подарък от баба и дядо. Идват си в къщи, отваря торбичката и вътре близалка, пакетче жилирани бонбони и солети. Бонбоните отворени, близалката също и дори по косата имаше залепнала захар, тя си отваря наново и започва да я ближе
Ей вярвайте ми, идеше ми да удуша някой при вида на тая гледка. Баща й също се ядоса и се обади да обясни (това за 100-н път вече) да не се купуват такива неща на детето. Заформя се луд екшън, тя започва да реве и да му обяснява как детето ни е кожа и кости, как с тия наще храни дето сме я хранели то все било гладно, трябвало и сладки неща да му се дават и т.н. След 10 мин. се звъни на мен и едва ли не започва да ми се кара, как в учебниците за детски болести (за протокола тя е завършила соц.дейности) пишело че децата на който видиш ли не се дават сладки неща до пет годишна възраст развивали хипогликимия и хистерии, и ние много внимателно трябвало да си помислим какво правим.
Това вече преля чашата, много съм търпелива, в моето семейство скандали и кавги никога не е имало, затова аз не обичам да се карам, а кротко й казаха ако обича да не се притеснява толкова за моето дете и че аз и баща сме преценили какво, кога и по колко ще яде и ако обича да не ме обижда.
Ужас ви казвам, не се побирам в кожата си
който познава Деси му е ясно "горката" тя колко е слабичка.
Съжалявам че ви натоварвам с мойте глупости, но трябваше да споделя