0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ИНВИТРО ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ
« Отговор #960 -: Ноември 12, 2009, 16:48:53 pm »
nimika, Честито!
Лека бременност!  :grouphug: :ballons: :grouphug2:
Колко малко е нужно да живне темичката  :D. Куин, подранила си, но и на nimika скоро ще й честитим  :wink:.

queen_of_wind,от твоите уста/ респективно в случая /пръсти и клавиатура :lol:/ ,нека е  в божиите ръце -аз имам още да чакам  няколко дни!!!
пп:ясно, че си имала впредвид Mimili.

 :good_post:

Re: ИНВИТРО ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ
« Отговор #961 -: Ноември 12, 2009, 16:55:13 pm »
Благодаря ти,Ocean за информацията...надявах се ,че нещата няма да са толкова зле,но уви :(...да се надявам,че поне стойностите на ФСХ ще са добри.Тогава ще имам по-добри шансове за бебче,нали?...или се лъжа :(
Re: ИНВИТРО ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ
« Отговор #962 -: Ноември 12, 2009, 17:55:24 pm »
Стоп на черната статистика-десети ден от трансфера,резултата от кръвният тест  е 174,4.
Благодаря за подкрепата момичета,не знам какво щях да правя без вас-дано моят резултат да стане заразен-успех на всички.

Поздравления миличка  :balk_46:
Желая ти лека бременност!!
Re: ИНВИТРО ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ
« Отговор #963 -: Ноември 12, 2009, 18:04:29 pm »
mimili, ЧЕСТИТО! МНОГО КЪСМЕТ ОТ ТУК НАТАТЪК!  yahoo_17
Re: ИНВИТРО ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ
« Отговор #964 -: Ноември 12, 2009, 20:39:53 pm »
mimili  :balk_46: :balk_46: 4естито мили4ка леки и безпроблемни 9месеца.
*
Re: ИНВИТРО ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ
« Отговор #965 -: Ноември 12, 2009, 20:45:17 pm »
Момичета, отдавна не се бях включвала. Стимулацията беше по дълъг протокол, имах 12 яйцеклетки от 17 фоликула, оплодиха се 8. И от тук поне за нас започнаха проблемите. Не зная дали Владимиров беше много натоварен, но започнаха да ни мотат и то стабилно. Първо бяха 8 ембриона, в събота  31.10 на трансфер, там си почакахме около 3 часа, за да ни кажат че оставаме на бластоцист/ за понеделник 02.11 в 12 часа/ Идва понделеник и док започва ама нещо сме се объркали, ти си всъщност за утре, аз питам има ли проблем, всички ли се развиват. Отговор утре ще говорим. Отивам във вторник, казвам на рецепцията че сме за трансфер, а те ако въоще има такъв! Чакам си още два часа, само си представете колко си изнервен защото нищо не ти казват и всеки те подминава. Реших да си платя при Василева и да си ходим. Тя извика док и той ми каза плати си и слез долу. Там чакахме около час, и ембриоложката заявява един не се е развил още не пърият ден, други пет унижожени, ама защо без отговор. Два ще ти върнем. До тук добре, но аз не съм сигурно точно какво направиха с тях защото още на следващият ден има леко прокъвяване, а на четвъртият ден дойде и цикъла, които и до днес не спира!. А Владимиров казва ела на преглед, добре аз съм на 450км, и питам дали може в събота, а той ми отговаря ами ела, ако ме намериш!!! Как да се разкарвам за "ако ме намериш". Разбирам, че всеки греши добрите лекари също, но защо ни подложиха на всичко това, а не ни казаха - не се развиват, няма да има трансфер. Защо трябваше да бъде така. Освен това предварително питахме за цената и отговорът беше ще доплатите до 1500лв. Е доплатихме 3500лв! И разходите в София, разбира се отделно. Все пак имахме право на информация, но не я получхме, никой не ни попита дали сме съгласни за бластоцист, а закона го изисква!. Не си получих и  досието, още по-малко изследванията,а нали си ги плащам. Така, че ....
Не искам да разочаровам тези които са в процедура и дано имат по-добър късмет от нас и дано не се отнасят с тях по-този начин. Успех на всички!
*
Re: ИНВИТРО ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ
« Отговор #966 -: Ноември 12, 2009, 21:50:07 pm »
Момичета, отдавна не се бях включвала. Стимулацията беше по дълъг протокол, имах 12 яйцеклетки от 17 фоликула, оплодиха се 8. И от тук поне за нас започнаха проблемите. Не зная дали Владимиров беше много натоварен, но започнаха да ни мотат и то стабилно. Първо бяха 8 ембриона, в събота  31.10 на трансфер, там си почакахме около 3 часа, за да ни кажат че оставаме на бластоцист/ за понеделник 02.11 в 12 часа/ Идва понделеник и док започва ама нещо сме се объркали, ти си всъщност за утре, аз питам има ли проблем, всички ли се развиват. Отговор утре ще говорим. Отивам във вторник, казвам на рецепцията че сме за трансфер, а те ако въоще има такъв! Чакам си още два часа, само си представете колко си изнервен защото нищо не ти казват и всеки те подминава. Реших да си платя при Василева и да си ходим. Тя извика док и той ми каза плати си и слез долу. Там чакахме около час, и ембриоложката заявява един не се е развил още не пърият ден, други пет унижожени, ама защо без отговор. Два ще ти върнем. До тук добре, но аз не съм сигурно точно какво направиха с тях защото още на следващият ден има леко прокъвяване, а на четвъртият ден дойде и цикъла, които и до днес не спира!. А Владимиров казва ела на преглед, добре аз съм на 450км, и питам дали може в събота, а той ми отговаря ами ела, ако ме намериш!!! Как да се разкарвам за "ако ме намериш". Разбирам, че всеки греши добрите лекари също, но защо ни подложиха на всичко това, а не ни казаха - не се развиват, няма да има трансфер. Защо трябваше да бъде така. Освен това предварително питахме за цената и отговорът беше ще доплатите до 1500лв. Е доплатихме 3500лв! И разходите в София, разбира се отделно. Все пак имахме право на информация, но не я получхме, никой не ни попита дали сме съгласни за бластоцист, а закона го изисква!. Не си получих и  досието, още по-малко изследванията,а нали си ги плащам. Така, че ....
Не искам да разочаровам тези които са в процедура и дано имат по-добър късмет от нас и дано не се отнасят с тях по-този начин. Успех на всички!

Направо замлъкнах след това!Не го заслужаваме!Но бъди оптимист,не е бил твоя опит!
« Последна редакция: Ноември 12, 2009, 21:53:17 pm от motek »
*
Re: ИНВИТРО ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ
« Отговор #967 -: Ноември 12, 2009, 22:00:01 pm »
Да не е бил моят опит! Вярно е motek, бил е опита на някой друг, все пак 4 яйцеклетки изчезнаха мистериозно, един ембрион и 5 бластоциста. Е дано, на тая жена на която са и ги върнали има късмет! Но нервите и обида са за мен. Не смятам че е редно да ни превръщат в животни за разплод и да им плащаме за това!. Е нека вярваме, че има една сила там на небето която ще им върне стократно за това което направиха. Можеха просто да излъжат, че не са оплодени, да си приберат материала, а ние да си търсим вината в нас самите за неуспешният опит. Тогава само щяхме да кажем отрицателен тест, да си поплачем и пак да се върнем да им пълним джобовете с пари, които взимаме назаем, защото всяка от нас мечтае чудото да се появи в нейният дом. Но чудо няма да има, докато стават тези неща и всички мълчим. Това е момичета, повече няма да коментирам. Въпреки всичко дано вие да имате скоро в домовете си едно истинско коледно чудо. Късмет!
Re: ИНВИТРО ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ
« Отговор #968 -: Ноември 12, 2009, 22:08:21 pm »
...а той ми отговаря ами ела, ако ме намериш!!!

stoeka71, съжалявам за случилото се, но не мога да проумея, че Владимиров ще си позволи да ти каже такова нещо :(. С мен така не се е държал, не знам какво да ти кажа...
*
Re: ИНВИТРО ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ
« Отговор #969 -: Ноември 12, 2009, 22:11:52 pm »
stoeka71, съжалявам много за това, което ти се е наложило да преживееш. Не знам какво се е случило с теб, с вас и с вашите ембриони, но мисля, че имаш право да търсиш и да изискваш отговори на въпросите си. Съчувствам ти много, защото съм от твоята страна. Но познавам д-р Владимиров и д-р Тачева от 2000 година и за това време мнението ми за тях не се е променило - прекалено са честни и принципни. Така че според мен, ембрионите ти не са дадени на друга двойка. Най-вероятно е станало някакво объркване или не знам точно какво... Не съм адвокат на доктора и не го защитавам. Знам колко средства, нерви, здраве и какво ли не още ни коства всеки един опит на нас и на всички, около нас. Търси отговор на въпросите си и дано да е било само нещастно стечение на обстоятелствата. Най-искрено ти желая да се изправиш бързо и да намериш правилния път за себе си. Сигурна съм, че следващ опит ще има и той ще е успешен. Прегръщам те.

*
Re: ИНВИТРО ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ
« Отговор #970 -: Ноември 12, 2009, 22:28:25 pm »
stoeka71,не звучи окуражително,но на моята пункция доктора каза,че от 4 фоликула няма нито една годна яйцеклетка и всичко приключи.Първо дойде шока,после съмнението,че може да не е така.Как да съм сигурна ,че няма нищо за оплождане.Но вече разсъждавам трезво ,че е абсурд да си правят експеримент с мен/с нас/.Не мисля,че доктора би си заложил името и да си играе с тези неща.Знам,че те боли,но ще има СЛЪНЧИЦЕ и за теб.Вярвай го!
Re: ИНВИТРО ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ
« Отговор #971 -: Ноември 12, 2009, 23:50:43 pm »
...и ембриоложката заявява един не се е развил още не пърият ден, други пет унижожени, ама защо без отговор. Два ще ти върнем. До тук добре, но аз не съм сигурно точно какво направиха с тях защото още на следващият ден има леко прокъвяване, а на четвъртият ден дойде и цикъла, които и до днес не спира!. А Владимиров казва ела на преглед, добре аз съм на 450км, и питам дали може в събота, а той ми отговаря ами ела, ако ме намериш!!! Как да се разкарвам за "ако ме намериш". Разбирам, че всеки греши добрите лекари също, но защо ни подложиха на всичко това, а не ни казаха - не се развиват, няма да има трансфер...
... бил е опита на някой друг, все пак 4 яйцеклетки изчезнаха мистериозно, един ембрион и 5 бластоциста...
Не, че се опитвам да защитавам някой, но от написаното разбирам, че не са изчезнали, а са унищожени, върнати са ти тези, които са смятани за добри, но за съжаление, опита е бил неуспешен, не са се развили.
Ако решиш да прекратиш взаимоотношенията си с клиниката и да не си вече техен пациент, те ще ти дадат папката с всички документи, иначе ксерокопие на изследване, никога не са отказвали.
Много съжалявам за това, което преживяваш, но се стегни и не си вливай лоши мисли. Щом ти е казал така за съботата, по всяка вероятност има излизане и ще поеме само спешните случай (пункции, трансфери, стимулации). Мисли позитивно и ще стане, просто този път не е станало по някаква причина. Преживява се и това гадно чувство, трудно, но трябва за да продължи борбата.
Вярвам, че си силна и че ще успееш!

*
Re: ИНВИТРО ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ
« Отговор #972 -: Ноември 13, 2009, 10:35:17 am »
Здравей stoeka71, искрено ти съчуствам защото какъвто и да е резултата накрая, човек трябва да остава с впечатление, че от страна на лекарския екип е направено абсолютно всичко възможно за постигане на успех. Всякакви съмнения за безотговорност, несаинтересованост или липса на лично отношение, които се промъкват в съзнанието към пациента говорят за това, че някой не си е свършил както трябва работата...
Що се отнася до унищожените ембриони - Преди да се унищожат поради каквато и да е основателна медицинска причина, те са задължени да ти предоставят декларация за подпис, че ти и съпруга ти сте съгласни да бъдат унищожени като предварително са ви обяснили причината за всеки един от тях защо това се налага...
Вие подписахте ли такъв документ?
Ако смяташ, че има нещо нередно - потърси правата си...още повече че става въпрос за много пари, за емоционалните загуби да не говорим...Кураж и успех ти желая!
*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Re: ИНВИТРО ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ
« Отговор #973 -: Ноември 13, 2009, 12:38:00 pm »
stoeka71, най -напред да ти кажа ,че съжалявам за неуспеха на процедурата и желая повече късмет следващия път.
 :bighug:
Разбирам обезверението и отчаянието ,които са те обзели и ти съчуствам  ,но просто го приеми като една неуспешна процедура и толкова.Замисли се колко момичета имат по няколко  неуспешни опита зад гърба  ,с  какви ли  не неуспехи и проблеми.Логично е да търсим вината в лекаря ,но  никой не е  безгрешен.Ако не можем да им се доверим ,то тогава въобще няма смисъл да пристъпваме прага на клиниките.
Но представяте ли  си  на тепърва започващите процедура,  как биха им се отразили   евентуални съмнения ,какво се случва с ембриончетата и  яйцеклетките им? Няма как да проследим и да знаем какво става с нашите яйцеклетки и ембрионни .
Навярно всеки от нас понякога си задава част от въпросите ,които ти имаш сега  ;имаме съмнения  ,но просто трябва да вярваме .Аз имах момент ,в които не  бях съгласна с лекаря ,бях готова да го отхвърля и после осъзнах ,че просто трябва да се доверя -той е специалиста,не аз.

Всички знаем ,че става въпрос за много  пари -нашите пари  ,за нашите емоции и надежди и сме в правото да изискваме  и получим пълна информация за всичко   ставащо  с нас.Така че  задай въпросите си при следващата среща и чакаме отговорите.  
Пожелавам ти да намериш своята вяра  ,ако не в тази клиника  ,то на друго място и се сбъдне мечтата ви.
« Последна редакция: Ноември 13, 2009, 12:40:46 pm от nimika »


Re: ИНВИТРО ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ
« Отговор #974 -: Ноември 13, 2009, 17:49:16 pm »
stoeka71, съжалявам! С мен Владимиров не се е държал така, а копия от изследванията никога не са ми отказвани. Ембриолозите ми се обаха в деня след пункцията, за да ми кажат какъв е резултата. На 2-ри ден имах среща с Владимиров, за да обсъдим кога ще е трансферът и на колко ембриона. В деня на трансфера подписах документ - за броя емриони, които ще се трансферират и тези които ще се унищожат.
При теб обаче явно е настъпил някакъв хаос в организацията им. Ако смяташ че има нещо нередно - търси си правата, настоявай за обяснение и за папката, която ще ти е полезна за евентуална консултация с друг доктор.
За съжаление това почти никой не го прави -  тези клиники са малко и съответно няма кой знае каква конкуренция. От друга страна ние сме притиснати от обстоятелствата и се примиряваме с много неща ... чакаме с часове, но казваме "Докторът е много натоварен", прегледите се правят за рекордно късо време и често не успяваме да зададем всичките си въпроси - е нищо..задаваме си ги във форума и получаваме отговор и т.н.
Успех!
*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Re: ИНВИТРО ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ
« Отговор #975 -: Ноември 14, 2009, 09:33:27 am »
Мацки,моя опит приключи- ЕТ  беше на  2.11 .
Отново черна статистика.

Този път дори не стигнах до тест -имах намерение в понеделник или най-рано утре да го правя .
Вчера вечерта се появи едва забележими розово  зацапване  по хартията след изхождане.
Снощи и днес сутринта имах няколко  отделени съсирека.Все още не е дошъл цикъла  ,но предполагам ще стане.

Успех на чакащите тест и да имат късмета да видят две чертички !!!


*

    Velka

  • ***
  • 315
  • Това е моето Чудо!
Re: ИНВИТРО ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ
« Отговор #976 -: Ноември 14, 2009, 09:51:38 am »
nimika,не отписвай опита още,направи си кръвен и тогава.Знам че е трудно, но трябва да имаме вяра.На мен от клиниката, ми казаха че ако имам кървене, това не означава че няма бременност.Успех мила, и дано ни зарадваш!
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!





http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
Re: ИНВИТРО ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ
« Отговор #977 -: Ноември 14, 2009, 10:16:33 am »
Хайде и аз в черната статистика- на десети ден от трансфера резултат от кръвния тест 0,8 .Дано следващия път да имам повече късмет и дано при вас момичета резултата е положителен!
*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Re: ИНВИТРО ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ
« Отговор #978 -: Ноември 14, 2009, 11:05:44 am »
nikkita, :balk_133: :balk_134: ,съжалявам и за теб  :bighug:.

Velka,за съжаление  в града ми няма къде да направя кръвен  тест,а съм на 250  км от София.Направих  уринарен  тест "куча марка" ,които намерих у дома -отрицателен е .
Не съм спряла утригестана ,макар да ми е ясно ,че няма смисъл.
Миналия път по същия начин ,със същите симптоми ми дойде ,но на по-късен етап.
« Последна редакция: Ноември 14, 2009, 11:07:36 am от nimika »


Re: ИНВИТРО ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ
« Отговор #979 -: Ноември 14, 2009, 11:07:39 am »
Момичета  :bighug:.