Момичета, отдавна не се бях включвала. Стимулацията беше по дълъг протокол, имах 12 яйцеклетки от 17 фоликула, оплодиха се 8. И от тук поне за нас започнаха проблемите. Не зная дали Владимиров беше много натоварен, но започнаха да ни мотат и то стабилно. Първо бяха 8 ембриона, в събота 31.10 на трансфер, там си почакахме около 3 часа, за да ни кажат че оставаме на бластоцист/ за понеделник 02.11 в 12 часа/ Идва понделеник и док започва ама нещо сме се объркали, ти си всъщност за утре, аз питам има ли проблем, всички ли се развиват. Отговор утре ще говорим. Отивам във вторник, казвам на рецепцията че сме за трансфер, а те ако въоще има такъв! Чакам си още два часа, само си представете колко си изнервен защото нищо не ти казват и всеки те подминава. Реших да си платя при Василева и да си ходим. Тя извика док и той ми каза плати си и слез долу. Там чакахме около час, и ембриоложката заявява един не се е развил още не пърият ден, други пет унижожени, ама защо без отговор. Два ще ти върнем. До тук добре, но аз не съм сигурно точно какво направиха с тях защото още на следващият ден има леко прокъвяване, а на четвъртият ден дойде и цикъла, които и до днес не спира!. А Владимиров казва ела на преглед, добре аз съм на 450км, и питам дали може в събота, а той ми отговаря ами ела, ако ме намериш!!! Как да се разкарвам за "ако ме намериш". Разбирам, че всеки греши добрите лекари също, но защо ни подложиха на всичко това, а не ни казаха - не се развиват, няма да има трансфер. Защо трябваше да бъде така. Освен това предварително питахме за цената и отговорът беше ще доплатите до 1500лв. Е доплатихме 3500лв! И разходите в София, разбира се отделно. Все пак имахме право на информация, но не я получхме, никой не ни попита дали сме съгласни за бластоцист, а закона го изисква!. Не си получих и досието, още по-малко изследванията,а нали си ги плащам. Така, че ....
Не искам да разочаровам тези които са в процедура и дано имат по-добър късмет от нас и дано не се отнасят с тях по-този начин. Успех на всички!