rumibumy, ако не си с ИЯР ,моето мнение е ,че няма смисъл от опит с лека стимулация/на естествен цикъл както му казват/,защото той не е съсем на естествен ,а пак си има доста лекарства-говорим за при д-р Владимиров.
Аз правих такъв опит през 02,2009-имах уж два фоликула ,извадиха една яйцеклетка ,оплоди се ,но без резултат накрая.
Мисълта ми е ,че един такъв опит с лекичка стимулация ще излезе около 3 хил.Разбира се всичко е строго индивидуално и зависи ти как реагираш на ниските дози /може при теб да са многоооо ниски/.
Така, че за мен ,ако няма други индикации , налагащи такъв опит, по -добрия вариант е класическа стимулация- ще има много повече яйцеклетки,може да останат и за замразяване.
Поговори с лекаря - той ще се съобрази с вашето желание и решение,но се вслушай в това ,което той препоръчва -той има поглед върху хормоните ти и как реагираш.
Успех и дано следващия опит да е твоя.
Аз съм в очакване на моя резултат ,но съсем не мисля да бързам с теста.Т.к.кръвен няма как да направя и за да не пътувам за това до София ,спокойно си чакам уринарния .Май вече не много спокойно
-щом почнах да го мисля.