0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ИНВИТРО ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ
« Отговор #720 -: Октомври 19, 2009, 14:57:54 pm »
  тъй като съм решила да си купувам медикаментите от клиниката та ако може да ме ориентирате какви пари са тези лекарства долу горе.
цени на клиника  пуригон 300-216лв
пуригон 900-648
пуригон пен 300 доза-254.48
гонал300-261.26
гонал450-378.7
гонал900-757.44
гонал75-65
мерионал75-26.09
мерионал150-50.78
менагон 75-17.41
цитротайд 0.25-82.8
декапептил 0.1-14.56
прегнил 5000-16.6
утрогестан-11.51лв
оветрил 250-72.38лв
орголутран 0.25-76.88
синарел 2мг 4 мл.-126.66
фраксипарин 0.3-5.63
« Отговор #721 -: Октомври 19, 2009, 14:59:57 pm »
tanj74 много благодаря за изчерпателния отговор.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #722 -: Октомври 19, 2009, 15:37:39 pm »
Кики за фраксипарина мога да кажа, че аз си купих миналата седчида 0.3 за 4.50 лв., а после разбрах за аптека от момичетата където е 4.20 лв. :wink:
никога не отстъпвай на принципите си!
*

mimili

• **
  • 67
  • чакаме ви бебчета
« Отговор #723 -: Октомври 19, 2009, 16:12:37 pm »
здравейте,аз искам да попитам следното нещо-днес ми е четвърти ден от същинската стимулация-декапептил и гонал-225,това силна стимулация ли е и какъв е протокола-къс или дълъг.съжалявам,сигурно задавам глупави въпроси,но искам най-вече да се ориентирам във времето за да мога да си уредя болничният,пункцията към 14-ят ден ли ще се падне.благодаря.
Baby Gaga <team@baby-gaga.com>
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #724 -: Октомври 19, 2009, 18:59:32 pm »
Не е силна стимулация, никак даже. Декапептила от кога си го започнала? Ако е заедно с Гонала - протокола е къс.
Успех!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #725 -: Октомври 19, 2009, 19:49:52 pm »
kiki79 ти от фонда ли ще правиш процедура малко е неудобен въпроса ми но моля да ме извиниш ако има нещо защото аз мисля 4е ако си от фонда от клиниката си дават лекарствата или греша много успех ти пожелавам и краен резултат  :bfp1: 
« Отговор #726 -: Октомври 19, 2009, 22:25:37 pm »
Момичета,забравила съм как беше първия път ако може помагайте!Сега 3-5 ден ще отида да се уговоря с доктора.Аз ще съм по дълъг протокол сигурно пак.Ще ми изпише противозачатъчни,но не си спомням сега пускаше ли някакви хормони за да се подготвя финансово?Ако има някой по дълъг протокол само да ми каже кои хормони и колко пари горе долу са необходими.

*

mimili

• **
  • 67
  • чакаме ви бебчета
« Отговор #727 -: Октомври 19, 2009, 22:32:42 pm »
аз пусках хормони на 2-ри ден,не помня точната сума,но беше около 220 лв,но при мен имаше и контрола за хламидия.
evro,благодаря за пояснението,декапептила ми е от 20-ти ден на предишният цикъл,т.т. вече 14 ден декапептил и 4-ти ден гонал,това значи дълъг ли.
*

evro

• 5167
« Отговор #728 -: Октомври 20, 2009, 08:54:53 am »
аз пусках хормони на 2-ри ден,не помня точната сума,но беше около 220 лв,но при мен имаше и контрола за хламидия.
evro,благодаря за пояснението,декапептила ми е от 20-ти ден на предишният цикъл,т.т. вече 14 ден декапептил и 4-ти ден гонал,това значи дълъг ли.

Да, дълъг с микродози. Идеята на този протокол е да блокира отделянето на половите ти хормони и да се разчита само на добавените такива от вън, този протоко е по-контролирания от към хиперстимулация. :crossfingers:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

sneki97

• *
  • 36
  • това което не ме убива , ме прави по силна
« Отговор #729 -: Октомври 20, 2009, 09:43:41 am »
Здравейте момичета,вчера бях на преглед фоликулите вече са 18мм само,че са 8 на брой.Днес ми е 14ден от стимулацията,док ми каза,че пункцията ще е в петък или събота.Утре съм пак на преглед и ще уточним тогава.С нетърпение чакам вече този ден ..... :pleasantry:  :crossfingers:
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #730 -: Октомври 20, 2009, 10:55:47 am »
Дези ,не се притеснявай  ,ако не си подготвена  финансово на момента ,може да те запишат и платиш следващия път.

sneki97, успех  на пункцията - 8 е чудесна бройка :wink: Стискам палци!

Да се отчета  -вчера бях на преглед - утре пак .Увеличи ми дозата   pen  от 150 на  300 .
Д-ра каза, че има  и от ляво ,и от дясно  фоликулчета ,ама още са дребосъци.В началото и  е рано  да се каже  -дано утре има повече яснота.

Момичета  :oops:, имам вече пробем с изхождането/ и миналия път ми се случи /  -запекала съм се  :oops: -ям смокини,ябълки,сушени сливи  ,но от пътуването и промяна на режима ,ми се отразява и няма резултат.Мога ли да хапна от шоколадчетата "комфорт" или  не се препоръчва?

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #731 -: Октомври 20, 2009, 10:58:46 am »
Нищо съдържащо сена не се препоръчва. Пробвай с киви на гладно сутрин.
« Отговор #732 -: Октомври 20, 2009, 12:09:34 pm »
kiki79 ти от фонда ли ще правиш процедура малко е неудобен въпроса ми но моля да ме извиниш ако има нещо защото аз мисля 4е ако си от фонда от клиниката си дават лекарствата или греша много успех ти пожелавам и краен резултат  :bfp1: 
Не съм от фонда, за съжаление всичко ще си плащаме.
Само пак да попитам за инжекциите, ако не си ги слагате сами в клиниката ли ходите и да ми кажете кой лекрства кога като часове се бият през деня?
*
« Отговор #733 -: Октомври 20, 2009, 12:23:14 pm »
kiki79, аз ходих да ми ги поставят в най-близката поликлиника сутрин и следобяд към 14 часа тъй като ходенето и чакането в клиниката ми отнемаше много време.
« Отговор #734 -: Октомври 20, 2009, 14:00:10 pm »

Момичета  :oops:, имам вече пробем с изхождането/ и миналия път ми се случи /  -запекала съм се  :oops: -ям смокини,ябълки,сушени сливи  ,но от пътуването и промяна на режима ,ми се отразява и няма резултат.Мога ли да хапна от шоколадчетата "комфорт" или  не се препоръчва?
Освен плодовете, които ядеш може да си купиш Лактофлор от аптеката, пробиотик за черевната флора, би трябвало да ти оправи стомахчето и да стане по-редовно. Не пий никакви чайове за разхлабване или шоколадчета, защото те са вредни не само когато си в процедура, а и по принцип. Развалят микрофлората на червата и унищожават някакви власинки там, което още повече задълбочава проблема.
« Отговор #735 -: Октомври 20, 2009, 14:18:29 pm »
Сега видях че клиниката си имат нов сайт с форум вътре!

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #736 -: Октомври 20, 2009, 14:52:53 pm »
[Освен плодовете, които ядеш може да си купиш Лактофлор от аптеката, пробиотик за черевната флора, би трябвало да ти оправи стомахчето и да стане по-редовно. Не пий никакви чайове за разхлабване или шоколадчета, защото те са вредни не само когато си в процедура, а и по принцип. Развалят микрофлората на червата и унищожават някакви власинки там, което още повече задълбочава проблема.
Нищо съдържащо сена не се препоръчва. Пробвай с киви на гладно сутрин.

Благодаря!Няма да приемам нищо  ,освен плодове .Просто пътуването  ,  смяната на обстановката,/ предполагам  и спирането на фитнеса-коремните преси /  ми се отразяват.

« Отговор #737 -: Октомври 20, 2009, 17:33:07 pm »
Момичета, имам следния проблем, ве4е съм на Гонал 300 и Мерионал 300 от в4ера. Но от днес сутринта имам проблем с малката работа, адско парене, болка като ток през цялото тяло и леко зацапване в розово и ръждиво. Звънях на док, а той каза само но-шпа, но не разбрах по колко таблетки, вече изпих една но паренето и болката си остава. Някой от вас имал ли е такъв проблем, на мен ми се струва като цистит, ама като никога не съм имала такова нещо не мога да преценя.
Иначе евро според теб на какъв протокол съм, предният цикъл бях на противозачатачни, от 19 ден декапетил /14дни/, след това от 2 ден на МЦ 300 Гонал /4дни/ и синарел, а от в4ера съм на 300 Пурегон и 300 Менорал и синарел 2х2. И кога е горе-долу пункцията. Ние започнахме на 15 октомври.
*

evro

• 5167
« Отговор #738 -: Октомври 20, 2009, 18:46:30 pm »
И ти си на дълъг. Стимулацията е редно да бъде в границите на 10-14 дни.
Успех!

Те осмислят живота ни!

*

mimili

• **
  • 67
  • чакаме ви бебчета
« Отговор #739 -: Октомври 20, 2009, 20:43:59 pm »
evro,много ти благодаря за поясненията,от днес вече съм с по-големи дози-гонал-225 и мерионал 225,много исках да разбера колко са тръгнали но доктора каза" малко са" и нищо повече,и сега само ме притесни повече.