Kristi,благодаря ти за съпричастността:-)
Tanita7, абсолютно права си. Това беше написано по-скоро с усмивка и за разведряване, отколкото със страх. Опитвам се да предам ведрото си настроение на всички, с които контактувам. Всичко, което се случва си има причина. И е въпрос на зрялост, човек да си направи верния извод и ако трябва да обърне посоката. Казвам го по принцип.
Вчера на трансфера си лежах и си мислех: "Сега мило мое дете, с твоя татко сме направили основен ремонт на тази мъничка стая (имайки предвид собственото си тяло), сменили сме тапетите и сме ти подредили най-удобното легълце. Вярвай, че много те чакаме, много ще те обичаме, затова се надяваме да ти хареса тук и да останеш следващите 9 месеца на това уютно местенце"
Не се притеснявам и съм уверена, че това, че се отнасям с респект и уважение към тялото си и осъзнато му правя добро затова, че не пуша, спортувам и се храня здравословно, ще ми помогне до положителен резултат.
Да ме извинят всички дами от клиниката, които с часове чакат за назначенията, но докато чакат ходят и на полуетажа и палят цигара. Дали наистина си заслужава...
Дълъг пост стана, ще ме извините милички!
Хубав и спокоен ден от мен!