Предварително се извинявам за дългия пост, но той е провокиран от изречението "И без това на всички, които сме в процедури не са ни необходими такива отрицателни факти...." Той е предназначен единствено и само за тези, които биха искали да го прочетат...останалите могат да го прескочат...
В никакъв случай не съм искала да обезкуражавам или отказвам KRISTI или когото и да било включително и себе си! Аз по принцип съм човек реалист и разказах част от моята история за да помогна с тази инфорция на тези, които се интересуват и биха искали да я прочетат... Естествено всеки сам прави своя избор и след резултата или се радва и иска да сподели радостта си с останалите, или остава отново сам с мъката си... И аз като много от вас които сега започват, преди процедурата бях неориентирана, имах много въпроси и търсех техните отговори... четях мненията и си правех собствените изводи...радостните новини ме окуражаваха...лошите ме караха да се замисля, но в никакъв случай не ме отказаха! През цялото време бях много позитивно настроена и почти 100% вярвах в моя успех, тъй като нямам сериозна причина за неуспех! Моят съвет е - Не губете вяра в успеха, разчитайте на късмета си, но все пак бъдете реалисти! Най-лесно е да си сложиш розовите очила и да тръгнеш с голямата кошница. Но повярвайте ми - колкото по-голяма е тя на отиване - толкова по-празна е тя на връщане ако си от отбора на неуспелите, и мъката и разочарованието са в пъти повече!
Не случайно преди процедура се подписвт документи, в които е описано, че вероятността за успешен край е едва 20% и възможните негативни последствия, които биха могли да последват от подобна интервенция...?! Честно казано, когато разбрах за тях много се изненадах и съвсем спонтатно попитах доктора "Има ли нещо страшно, написано там?" - Той ме погледна в очите и съвсем сериозно и откровено ми каза: "Има, прочети го и ако имаш въпроси питай." Когато прочетохме тези документи вкъщи леко се стресирахме, но вече бях решила и когато се хвана на хорото го играя до край. Замисляли ли сте се, че реално от 100 момичета минали по този път за 80 от тях нещата не са толкова розови, колкото им се е искало в началото..?! За тях Неуспеха е 100%, сега са потънали в собствената си мъка и дори не им се пише тук...!?
Да, останали 20 са сбъднали мечтата си, при тях Успеха е 100% и това само може да ни радва и да ни дава кураж, че рано или късно и ние ще се изпитаме тяхното щастие...
Благодаря на всички момичета, които ми помогнаха с предварителна информация тук и на лични, което ме направи по-подготвена за неизвестността която ме очакваше и по-силна да посрещна личния си неуспех! Борбата продължава...Успех!