Момичета,
днес бях при Димитрова. Каза да почвам с Марвелон подготовка.
Много искам бързо да почна, но Марвелона подтискал до колкото схванах овулацията, а на мен този месец ми е трети от лапарото, в който овулирам от отпушената страна и ми се искаше да дам шанс на късмета и съдбата. В голямо чудене съм, а мъжа не може да ми помогне в решението, както и никой около мен.
Трябва да реша до утре дали да почна Марвелона този месец или другия. Заповедта ми от фонда е от 29 Юли. И все пак накрая може да се окаже фатално и да изпусна срока. Не си спомням, някъде имаше инфо май, дали започването на процедурата или самата процедура да е в рамките на 6 месеца. Днес платих 117 лева за изследване на два хормона, които имали отношения за яйчниковия резерв. Ще правя намазка и микробиология, а мъжа - спермограма, вирусология, кръвна група.
Много ми е важно да чуя какво мислите.
Надявам се да взема правилното решение. Така и така от първия път няма да стане, после може да има нужда да си почивам принудително от процедури и да дам пак шанс на естествения начин понататък. Въпреки пък, че веднъж почнала с тези хапчета, всичко ще ми се обарка в организма.
Благодаря предварително, от сърце.