Здравейте момичета,
рядко пиша във форума, малко съм от пасивните участници.
В последно време дори и не влизам - причината за по-малко от четири месеца направих две процедури ИКСи при любимият ми доктор Владимиров. за съжаление неуспешни.
По време на процедурите и подготовката сумарно съм изкарала стотици часове в чакалнята. Много неща са ми направили впечатление, но съм доволна, че съм в неговата чакалня, че ще вляза при него, ще говорим, ще се усмихне накрая на вратата и ще ми пожелае приятен път до Бургас / защото съм от там и не знам как но го е запомнил/. Това че не ми помни името, не ми се отразява, важното е , че като види папката и я разгърне - тя започва да му говори.
За мъжете в чакалнята, въпрос на възпитание и досетливост. Всеки път като съм в София съм със съпруга ми, но той стои долу в колата или на близкото кафе, с мен вътре в чакалнята е чакал само за първоначалния ни преглед преди 2 години. Сега в чакалнята стои когато съм на пункция и чака да изляза и да ме прехвърят в другата стая. Дори на трансфер - знае че се лежи час и слиза долу, като мине времето се качва.
За персонала - страхотни хора и професионалисти. Не искам да ме познават и да ми се усмихват всеки път. Искам да ми обърнат нужното внимание, каквото не знам да ги питам.
Не мога да ви разбера момичета, може и аз да съм нещо крива, но темата е за ин-витро при Владимиров, не какъв е реда, как си чакал, Светла дали се е усмихнала и т.н.
Важното за мене е ,че съм избрала тази клиника и знам че те ще ми помогнат да сбъдна моята мечта, да стана майка.
В навечерието на хубави празници сме, забравете лошото, усмихнете се и помнете, че на Коледа стават чудеса. Дано и моето и Вашето коледно чудо настъпи скоро / естествено и с помощта на д-р Владимиров/
Весели празници и приемете написаното най-чистосърдечно, не искам да обидя никого и няма да се разсърдя на никой за изказано различно от моето мнение.
Приятен ден
Мира