tanj74, не мисля, че има смисъл да скачаш така, аз уважавам правото ти да смяташ русото за чудесен човек, което не е моето мнение обаче. Съжалявам, ако те ядосвам, не съм казала, че не казваш твоята истина. Също така смятам обаче, че всеки има право да харесва или не харесва един лекар, рецепционист, лаборант и въобще целият персонал на една клиника или заведение. Зависи от много неща, при мен например имаше инциденти, които вероятно не са се случвали на никой друг и аз съм изключително разочарована от персонала на тази клиника - давам си сметка, че може да е въпрос на лош късмет, но за мен е факт и е повлияло мнението ми . При теб, явно, нещата са се развили по друг начин - няма проблем.
Етерна е права - ние имаме право да изискваме определено отношение и го правим. Ако ти си доволна от това, което получаваш, ок. Но тук влизат и други момичета, които тепърва ще правят своя избор. Смятам, че никой няма да пострада, ако прочете и отрицателни, и положителни мнения за една клиника - от там насетне може да направи своя информиран избор. Също така не смятам, че това е спам - обсъждаме темата "Ин витро при Владимиров" и всеки се изказва по нея.
Мое мнение, не само за тази клиника е, че не е работа на пациентките да си следят реда (да, наистина в някои от случаите рецепционистката ме викаше, но имаше и случаи, преди да започна стимулацията, в които се оказваше, че всеки сам си следи реда - нещо, за което не бях уведомена). Принципно имам и други забележки, пак така - по отношение не само на тази клиника и не виждам защо трябва да се примиряваме с това. Не става въпрос за неизбежното чакане. Става въпрос за случаите, в които очевидно времето на пациентите не се уважава и е въпрос на по-добра организация, за да ни се спестят някои часове в чакане - в крайна сметка някои от нас висят по клиники от години и ни е невъзможно за всяко нещо да взимаме отпуск. Има неща, които могат да бъдат направени по-добре, и не виждам защо пък да не се положи усилието.
Поздрави!
П.П.: Между другото, на всички записваха безплатен час за мамолог, било част от процедурата - дочух го, когато си правех кръвният тест за бременност; на мен никой не се сети да ми запише такъв час, нищо, че ми се е полагал.