Кристи, Руми ,
и от мен момичета!!!
И аз вчера бях при доктора ни.
На 2ри ден от цикъла и започнахме - *150 Гонал /за 4дни/ и понеделник пак на преглед.
Поради липса на Гонал ,ми дадоха Пурегон ,което малко ме притесни ,ама доктора знаел -така казаха...
Сутринта д-ра каза ,че според резултата от хормоните ще реши какво ще правим .Следобяд имах назначен Гонал * 150 и нищо друго ,което ме озадачи какъв ще е протокола .Но д-ра беше много зает с трансфери и чакащи за преглед от сутринта момичета и не го притесних.Както и не успях да видя резултатите от хормоните - преди ги даваха ежедневно ,но сега предполагам заради натовареността ,не са успяли да разпечатат за всички копия.
В клиниката е малка лудница -персонала е много натоварен ,пациентите сме много,всички чакащи и бързащи да си тръгнат.Сутринта - трима индивида от мъжки пол най-спокойно стояха седнали ,а ние прави .Пиша го като деликатно намекване ,макар че едва ли някоя от дамите тук би позволила съпруга й да стои седнал ,при условие ,че има прави жени ,ама да кажа все пак възмущението си.
Питане -този Пурегон много ме боли при поставянето -и вчера в клиниката ,и днес мъжът ми като я би -нормално ли е?
Преди съм била на Гонал и не болеше.
Уж съм гърмян заек ,ама сега почнах да се питам -това мога или не мога да правя -фитнеса разрешен ли е ?
Хубав уикенд от мен!