Здравейте и от мен!
Противно на указанията на Д-р Димитрова, аз не почнах да пия Марвелона, както вече писах по-горе. Но пак отидох на преглед на 11тия ден, фоликулометрия, по собствена инициатива. Представете си какво беше разочарованието ми, когато Д-р Димитрова ми каза че овулиращия яйчник е десния, а по моите сметки беше ред на левия, този с отворената тръба. Много се натъжих, защото по този начин изпуснах месеца.
Пак по собствена инициатива и защото до сега не ми е проследявана овулацията, отидох за преглед и на 18тия ден, т.е. вчера. Прегледа ме Д-р Владимиров. Погледна ме на услтразвука, фоликула от дясно се беше пукнал, и най-вероятно тъй като всичко е било наред, не съм имала кисти, той каза че започваме стимулация веднага щом ми дойде цикъла. Каза да му се обадя на първия ден като ми дойде, записах час на мъжа за изследвания в очаквания 1ви ден, а аз отидох да ми направят цитонамазка и микробиология, които да станат готови до тогава. Каза ми че няма нужда от Марвелона. Може би е намислил някой индивидуален протокол, не зная. Някох бил ли е стимулиран без марвелон? Само ми каза, че стимулацията ще е силна.
Така че сега съм в радостна превъзбуда и чакам с нетърпение.