0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ИНВИТРО ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ
« Отговор #20 -: Ноември 05, 2008, 20:21:37 pm »
Mishanta, желая ти тази сбъдната мечта да е трамплин към много много щастие и любов. Желая ти, с годините, да изпиташ всички онези майчински чувства за които си мечтала!
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
*
« Отговор #21 -: Ноември 06, 2008, 15:14:21 pm »
Здравей,
аз също бях при доктора преди няколко дни на първи4ен преглед, мн ми хареса, ето друга тема, където може да 4етеш за него http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=10665.0
успех
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #22 -: Ноември 07, 2008, 12:59:40 pm »
Момичета, а д-р Владимиров прави ли инвитро на спонтанен цикъл? И още един въпрос имам за цената на процедурата при него. В сайта няма цени за специализираните процедури.
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
*
« Отговор #23 -: Ноември 07, 2008, 13:05:56 pm »
за естествен цикъл не съм сигурна, но предполагам, че прави. Иначе цената на стандартно ин-витро е 2580лв., които включват всички прегледи от доктора, пункцията и трансфера. Инжекциите зависи на мен ми излязоха около 2300лв. Отделно всялко изследване на трите хормона е 57.30лв. и първоначалните изследвания май и за двамата бяха около 700лв.
*
« Отговор #24 -: Ноември 07, 2008, 14:45:41 pm »
Да, д-р Владимиров прави инвитро на ЕЦ ако прецени, че може. Цените не ги зная с точност.

Д-р Владимиров е страхотен лекар! Уважавам го и го ценя не само заради това, че сбъдна и нашата мечта... 8)

*

Lotus

• *
  • 10
  • Вярваме в чудеса!
« Отговор #25 -: Ноември 07, 2008, 16:41:50 pm »
Етерна,
д-р Владимиров е невероятен човек и лекар.
Благодарение на него гушкаме малкото юначе, което се роди през септември.
Успех!
*
« Отговор #26 -: Ноември 07, 2008, 17:58:03 pm »
Етерна,
д-р Владимиров е чудесен човек и отличен професионалист, както и целият му екип. Добър избор си направила.
И за мен той беше лекарят, който осъществи мечтата ми.
На естествен цикъл, с лека стимулация.
« Отговор #27 -: Ноември 08, 2008, 11:38:48 am »
Д-р Владимиров е много добър професионалист и човек. Много сме доволни от него и отношението на целия екип.
Д-р Владимиров сбъдна нашата мечта. Благодарение на него през март очакваме нашата бебка  :babyflips:

*
« Отговор #28 -: Ноември 08, 2008, 22:43:22 pm »
Радвам се за всички сбъднати мечти. Желая много здраве на бебчетата ви и на вас всички. Nadejdi4ka, на теб ти желая да гушнеш желаната и чакана рожба през март и да се почувстваш най-щастливата жена на света. Заслужаваш го!
*
« Отговор #29 -: Ноември 15, 2008, 14:43:11 pm »
Здравейте момичета,
в понеделник сме на преглед при д-р владимиров - да видим точката/ите. Тогава ще е 22-ри ден от трансфера. Въпроса ми е : плаща ли се вече този преглед или все още е включен към ин-витрото? Досега откакто започнахме процедурата не сме плащали за преглед. Моля ви, ако някоя от вас се сеща да ми пише. Благодаря! :D
*
« Отговор #30 -: Ноември 15, 2008, 15:07:41 pm »
Плаща се.
*
« Отговор #31 -: Ноември 15, 2008, 21:20:17 pm »
Miriam, поздравления! Пожелавам ти страхотни мигове от тук нататък и 2 точици, които да станат 2 прекрасни сина!
*
« Отговор #32 -: Ноември 16, 2008, 08:43:12 am »
eterna бблагодаря ти за хубавите пожелания и на теб ти пожелашам успешна процедура! :D
tanj74, каква е цената?
*
« Отговор #33 -: Ноември 16, 2008, 11:34:10 am »
Мириам не се притеснявай,цената е като за обикновен преглед. :)
*
« Отговор #34 -: Ноември 16, 2008, 14:59:03 pm »
на мен първият преглед ми струваше 60лв.(30 за първичен преглед и 30 ултразвук) и много се надявам сега да е по-малко, затова ме интересуваше като цена.
« Отговор #35 -: Ноември 16, 2008, 20:21:09 pm »
Аз платих 30 лв за ултразвук  :wink:

*
« Отговор #36 -: Ноември 16, 2008, 20:33:59 pm »
Miriam, аз лично бих платила даже и 1000 лв за такъв преглед, като твоя!  :wink: :lol: Успех!

*
« Отговор #37 -: Ноември 16, 2008, 20:59:12 pm »
Душе, ще ти го напомня. Да знаеш!  :lol:

*
« Отговор #38 -: Ноември 16, 2008, 21:46:01 pm »
благодаря ви момичета - 30 лв. е доста по-добре от 60! дано да не съм засегнала някоя от вас с въпросите ми, но наистина сме много зле финансово в момента. а като знам как ненадейно може да набъбне сумата ако съм пропуснала някоя подробност и изтръпвам, за да не се окаже така, че не можем да си платим сметките. УСПЕХ на всички! :D
*
« Отговор #39 -: Ноември 26, 2008, 08:39:22 am »
Е и моята среща с доктора е факт. Консултира ме около 1 час, разгледа подробно всички изследвания и документи. Аз отидох с идеята да започвам инвитро, но той ме разочарова, че сега по празниците не ставало, имал и много работа - та чак на пролет. Е да си надявам, че до тогава няма да съм за донорска яйцеклетка!!!За него идват празници и почивка - за мен безвъзвратно отминало време! Това е! :( :( :( :(