0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ИНВИТРО ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ
« Отговор #180 -: Април 27, 2009, 13:50:53 pm »
 Здравейте момичета,ами при нас е неостановен стерилитет,а по въпроса с процедурите ние бяхме до тука  :balk_145:,просто на моят мъж не му платиха това което обещаха и нямаме възможност за нищо,успех на всички ви ние ще пробваме по нормалния начин ,въпреки че щом почти 4 год. нестана едва ли сега ще стане така ама това ни е единствената опция за съжаление  :balk_145:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #181 -: Април 27, 2009, 21:54:22 pm »
Искра, не се отчайвай! Животът може да ти поднесе прекрасна изненада и по естествен път! Както и да изскочи шанс за още процедури. Имам познат, който с упорство след години стерилитет и без лекарска помощ успя и сега с жена му имат прекрасно бебе. Дано и теб съвсем скоро те споходи пълното щастие!
« Отговор #182 -: Май 12, 2009, 14:56:06 pm »
здравей те от мен.Имам проблем с стерилитет от13 год-----правила сам всичко +2 опита за инвитро.
,но...........Можете лида ми кажете как мога да си запиша час при д-р Владимиров,трябва да пробвам не мисля да се отказвам,ма времето тече.........
БЛАГОДАРЯ МНОГО. :oops:
*
« Отговор #183 -: Май 12, 2009, 15:18:43 pm »
amareto72 ето тук ще намериш повече инфо http://www.ivf.bg/?p=11
« Последна редакция: Май 12, 2009, 15:20:47 pm от tanj74 »
« Отговор #184 -: Май 12, 2009, 15:41:39 pm »
ШЕ СИ ЗАПИШЕ ЧАС И ШЕ ПИША ЗА ВСЯКА СТЪПКА.......
МНОГО МИ Е ТРУДНО КАТО НЕ ПРАВЯ НИШТО ПО ВЪПРОСА, НО ЗНАМ ЧЕ ТРЯБАТ ПАРИ..........
ЗА КОЛЕДА МИСЛЯ ДА СЕ ПРИБЕРА ШЕ ГЛЕДАМ ТОГАВА ДЕ СИ ЗАПИША ЧАС :?
ТУК В ЧУЖБИНА НЕ Е ЛЕСНО,ТРЯБВА ДА СПЕСТЯВАШ ВСЕКИ ЦЕНТ  :(
РАДВАМ СЕ ЧЕ ВИ ИМА МОМИЧЕТА,ТОЗИ САЙТ МИ ГО ДАДЕ ЕДНА ПРИЯТЕЛКА....ОТ АМЕРИКА ТЯ СЕГА ИМА БЛИЗНАЦИ  :D ЖЕЛАЯ МН.ЗДРАВЕ......
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #185 -: Май 12, 2009, 17:45:31 pm »
Здравейте момичета,ами при нас е неостановен стерилитет,а по въпроса с процедурите ние бяхме до тука  :balk_145:,просто на моят мъж не му платиха това което обещаха и нямаме възможност за нищо,успех на всички ви ние ще пробваме по нормалния начин ,въпреки че щом почти 4 год. нестана едва ли сега ще стане така ама това ни е единствената опция за съжаление  :balk_145:

а документи за фонда не може ли да подадете?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #186 -: Май 12, 2009, 18:49:30 pm »
 Ами за сега рещихме по нормален начин,а и като гледа другите с какво кандидатстват и че имат найстина проблеме едва ли ще оспееме там.Благодаря за загрижеността на всички ви  :flower:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #187 -: Май 12, 2009, 19:17:33 pm »
Защо да нямаш шансове за Фонда?Според мен трябва да си подготвиш документите и да кандидатстваш-има такава точка в Правилника-неизяснен стерилитет.Ако са ти направили необходимите изследвания и е доказано,че имаш неизяснен стерилитет единственият ти шанс е ин витро.Попитай в клиниката,в която ходиш дали не можеш да кандидатстваш и какви точно са изискванията.Успех!
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #188 -: Май 12, 2009, 20:52:44 pm »
Защо да нямаш шансове за Фонда?Според мен трябва да си подготвиш документите и да кандидатстваш-има такава точка в Правилника-неизяснен стерилитет.Ако са ти направили необходимите изследвания и е доказано,че имаш неизяснен стерилитет единственият ти шанс е ин витро.Попитай в клиниката,в която ходиш дали не можеш да кандидатстваш и какви точно са изискванията.Успех!
Ако не се лъжа при неизяснен стерилитет са необходими четири инсеминации, но все пак Искре провери. Успех!
« Отговор #189 -: Май 12, 2009, 21:08:05 pm »
Да,права си ivetod!Току що прочетох Правилника.При кандидатстване с неизяснен стерилитет трябва да представи "данни за безплодие в период най-малко 2 години,лекувано чрез конвенционални методи,включително с реализирани минимум 4 цикъла с вътрематочни инсеминации/IUI/."
Искра,не съм запозната с твоя случай,но ако имаш тези 4 инсеминации мисля,че отговаряш.
« Отговор #190 -: Май 12, 2009, 21:20:33 pm »
 Не нямам имам само една инсеминация.Еми ще го измислим смъжа  :lol:
*
« Отговор #191 -: Май 14, 2009, 11:08:12 am »
iskra.p.dimitrova Няма какво да го мислите ,вървете при д-р Владимиров(нали сте при него)той ще ви подготви документите ,не губете време,нашите документи ги подготвиха за един ден ,ние също сме с неизяснен стерилитет.Желая ви мнооого успех,и скоро да се похвалиш с  :bfp1:
« Отговор #192 -: Май 14, 2009, 11:30:40 am »
 :bighug:
*
« Отговор #193 -: Май 14, 2009, 20:33:33 pm »
Само с една инсеминация май няма как да се кандидатства. Трябва да са четири.
Съжалявам. И аз имам същия проблем - неизяснен стерилитет. И дори една инсеминация нямам. Тъй че май трябва да се пробваме с инсета и тогава да кандидатстваме.
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #194 -: Май 14, 2009, 22:43:26 pm »
Само с една инсеминация май няма как да се кандидатства. Трябва да са четири.
Съжалявам. И аз имам същия проблем - неизяснен стерилитет. И дори една инсеминация нямам. Тъй че май трябва да се пробваме с инсета и тогава да кандидатстваме.
Да но за мене инсетата са загуба на време и излишна стимулация,пшредпочитам да си направя когато имам възможност едно инвитро и да се надявам,поне тогава шансовете са ми доста по голями(нека няма обидили се това си е само мойто мнение  :wink:))
 А до тогава малко повечко  :bed: няма да ми се отрази зле  :wink: :D
 Успех сладурковци  :bighug:
*
« Отговор #195 -: Май 14, 2009, 23:42:47 pm »
Искре, а какви изследвания си правила?
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
« Отговор #196 -: Май 15, 2009, 00:49:46 am »
Ами най различни,тва което е било необходимо преди да стигнеме до инсе е направено,хормони,цветна снимка,и още куп на който незнам имената ,но в крайна сметка накрая док.каза немога да си обясня защо при положение че всичко ви е наред и на тебе и на мъжа ти не се получава(да не кажа че той самия беше почти на 100 процента сигорен че от инсето трябва да стане,ама уви),сега ще направя и всички задължителни преди инвитро процедурите пък да видиме там как ще сме :wink:
« Отговор #197 -: Май 16, 2009, 16:12:37 pm »
Искра, нали знаеш, че инсеминацията не е задължително да е стимулирана? То никога не пречи да опитвате по традиционния начин, лошото е, че Фондът не го признава като доказателство.
Поздрави и успех!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #198 -: Май 16, 2009, 16:47:42 pm »
 Да знам ,може да пробваме и така :wink:
*
« Отговор #199 -: Май 18, 2009, 14:12:51 pm »
Искре, не бързай да се хвърляш на ин витро, млада си още, пробвайте още 3 инсеминации. Неслучайно от Фонда искат 4 опита, 3 и 4 опит са с най-големи шансове за успех. Не бързай да се тъпчеш с хормони за ин витро, имаш време. А докато събирате парите за нови опити, работете по естествен път, щом нямате открит проблем, може би ви трябва малко време и спокойствие. :balk_177: