0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации през ноември и декември!
« Отговор #120 -: Декември 05, 2008, 12:08:25 pm »
Благодаря!
И на теб от все сърце ти го желая!
 :hug2:
« Отговор #121 -: Декември 17, 2008, 16:58:32 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!ТУК СЪМ ЗА ДА КАЖА НА ВСИЧКИ,ЧЕ КОЛЕДНОТО ЧУДО ПРИ МЕН СЕ СЛУЧИ.НАПРАВИХ ТЕСТ НА 11.12 И СЕ ОКАЗА :bfp:.НЕ МОЖЕХ ДА ПОВЯРВАМ,ЦЯЛАТА ТРЕПЕРЕХ ОТ ВЪЛНЕНИЕ.НА СЛЕДВАЩАТА СУТРИН ГО ПОВТОРИХ-НЯМАШЕ ГРЕШКА.ВЧЕРА С ДОКИ ВИДЯХМЕ И ПЛОДНИЯ САК,МАЛКА ЧЕРНА ТОЧИЦА.
 :bighug:ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ОЩЕ ТАЗИ КОЛЕДА ДА ИПИТАТЕ МОЕТО ЩАСТИЕ! :blowingdust:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #122 -: Декември 17, 2008, 17:23:12 pm »
Лидка,честито,много се радвам за теб.Желая ти лека и безпроблемна бременност,пази се,мила,и почивай,не се натоварвай с нищо.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #123 -: Декември 17, 2008, 17:55:48 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!ТУК СЪМ ЗА ДА КАЖА НА ВСИЧКИ,ЧЕ КОЛЕДНОТО ЧУДО ПРИ МЕН СЕ СЛУЧИ.НАПРАВИХ ТЕСТ НА 11.12 И СЕ ОКАЗА :bfp:.НЕ МОЖЕХ ДА ПОВЯРВАМ,ЦЯЛАТА ТРЕПЕРЕХ ОТ ВЪЛНЕНИЕ.НА СЛЕДВАЩАТА СУТРИН ГО ПОВТОРИХ-НЯМАШЕ ГРЕШКА.ВЧЕРА С ДОКИ ВИДЯХМЕ И ПЛОДНИЯ САК,МАЛКА ЧЕРНА ТОЧИЦА.
 :bighug

Толкова ме зарадва новината. Това е най-хубавия коледен подарък. Почивай си и не се тревожи. Беше крайно време и нашата темичка да почне да се пълни с добри новини. Честито!!!
*
« Отговор #124 -: Декември 18, 2008, 00:13:57 am »
Честито,Лидиа,успешна бременност ти пожелавам!Аз вече нямам търпение да дойде януари,че да започвам отново!Очаквам цялата процедура с доста смесени чувства,но нетърпението и надеждата надделяват!

« Отговор #125 -: Декември 18, 2008, 06:57:22 am »
Честито,Лидиа,успешна бременност ти пожелавам!Аз вече нямам търпение да дойде януари,че да започвам отново!Очаквам цялата процедура с доста смесени чувства,но нетърпението и надеждата надделяват!
Тини , този път наистина ще те доведе до щастливия финал! Вярвам го и ти го желая от сърце! Инсе ли ще е опита ви?
 Лидиа, честито!
*
« Отговор #126 -: Декември 18, 2008, 08:53:08 am »
lidia7674 Честито, това е най-хубавият коледен подарък за вашето семейство :) Лека бременност и успех до края!

До момичетата които още се борят като мен - не се предавайте, пожелайте си здраве за новата година и бъдете сигурни, че ще ни се случат и на нас хубави неща - 2-те така мечтани чертички :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #127 -: Декември 18, 2008, 16:16:00 pm »
Поздравления! Лека бременност и здраво бебе!
Дано и други да се похвалят.
*
« Отговор #128 -: Декември 18, 2008, 19:00:23 pm »
Да,Фаталче,инсе ще е  :wink:Александров смята ,че нямам нужда от самата процедура инсеминация,както винаги той смята,че ми е нужна само стимулацията.Но аз съм си дебела глава и си искам инсето :lol:А с теб какво става,твърдо ли преминавате към ин-витро?Аз тръгнах отзад напред-първо направих ин-витро,после инсе:)
« Последна редакция: Декември 18, 2008, 19:02:12 pm от TINI78 »

« Отговор #129 -: Декември 18, 2008, 19:16:03 pm »
Честито и безпроблемна бременост. :bighug:

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
« Отговор #130 -: Декември 18, 2008, 19:22:01 pm »
 До вчера имахме два варианта - инсеминация отново или ИКСИ. От днес варианта ни е само един - ИКСИ, заради много лошата последна спермограма. Няма и 5 % Крюгерчета... :?
 Започнах днес противозачатъчните. Ще е след два цикъла - февруари.
 Абе да питам и тук , че пуснах цяла тема и никой не ми отговаря... По време на прием на противозачатъчни(Регулон)мога ли да правя изследвания на хормони на щитовидната жлеза и инсулинова резистентност?
TINI78 , да знаеш , няма да си пусна палците , докато не се похвалиш!С теб съм !
*
« Отговор #131 -: Декември 18, 2008, 20:13:21 pm »
Момичета много се радвам за тези от вас, които след толкова чакане са достигнали до положителния резултат.На тези, които са все още в очакване искам да кажа да не се предават и нито за миг да не спират да вярват, защото чудеса наистина се случват и кой знае, следващото може би е вашето!!!! Аз съм с вас и ви подкрепям на 100%! :bighug: Весели празници и успех през Новата Година! Желая ви много положителни емоции и сбъдване на най-съкровенната ви мечта!
« Отговор #132 -: Декември 18, 2008, 21:07:59 pm »
Лидия, честито, мила!Много се радвам , желая ти лека бременност и да си гушнеш след 9 месеца едно сладичко и здравичко  ylinfant. На всички момичета, които дядо Коледа ги пропусна тази година, като мен,  :goodluck: :crossfingers: ! 2009 година ще е нашата вече, сигурна съм. И аз започвам януари 3-то инсе, последно.
*
« Отговор #133 -: Декември 18, 2008, 21:25:02 pm »
Благодаря ти,Фатал за стиснатите палци,връщам ти жеста и стискам палци,каквато и процедура да изберете :D

*
« Отговор #134 -: Декември 18, 2008, 22:03:47 pm »
Здравейте момичета писах в декемврииската, но ще пиша и тук, днес ми е 10-ти ден от трансфера. Бета чхг 4,2.  Много ми е мъчно и болно, целия свят се срути.
Много се радвам за всички успели, радвам ви се от сърце  :bighug:   и пожелавам леко и безпроблемно бременеене!
За всички останали се надявам и ние един ден да се усмихнем.
*
« Отговор #135 -: Декември 18, 2008, 22:11:16 pm »
май обърках темата  :oops:
« Отговор #136 -: Декември 19, 2008, 11:41:33 am »
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!
НЕКА НОВАТА ГОДИНА ДОНЕСЕ ПОВЕЧЕ УСМИВКИ И МНОГО БЕБЕТА В ТАЗИ ТЕМИЧКА. stork-boy stork-boy stork-boy
*
« Отговор #137 -: Декември 19, 2008, 15:41:34 pm »
ivetod, как си мила? Направи ли тестче?
Аз вчера го направих - категорично отрицателен! :(
Моето коледно чудо се отлага, надявам се не за дълго...

Надявам се и искрено ти желая при теб нещата да са успешни!  :goodluck:

lidia7674, ЧЕСТИТО! Зареди ме с толкова положителна емоция, след като прочетох вчера за твоя успех! Леко бременеене! :bighug:
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #138 -: Декември 19, 2008, 17:47:41 pm »
ivetod, как си мила? Направи ли тестче?
Аз вчера го направих - категорично отрицателен! :(
Моето коледно чудо се отлага, надявам се не за дълго...

Надявам се и искрено ти желая при теб нещата да са успешни!  :goodluck:

lidia7674, ЧЕСТИТО! Зареди ме с толкова положителна емоция, след като прочетох вчера за твоя успех! Леко бременеене! :bighug:
Много съжелявам, но нали знаеш докато няма лелището има надежда, не винаги отчита на първия ден закъснение, някои момичета казват че първите тестове са били отр., а след два-три дни - радост. Стискам палци! Горе главата!
Аз мислех да направя тест днес, ама ме беше страх да не се разочаровам. утре или в неделя ще го направя, разбира се, ако не ме изненада лелката. Интересното е че нямам никакви ПМС, нито гърдите са ми напрегнати. Просто отвреме на време имам леки боцкания ниско долу, все едно някой ме пощипва. Ама и аз го описах... :D
« Отговор #139 -: Декември 20, 2008, 09:05:56 am »
Аз мислех да направя тест днес, ама ме беше страх да не се разочаровам. утре или в неделя ще го направя, разбира се, ако не ме изненада лелката. Интересното е че нямам никакви ПМС, нито гърдите са ми напрегнати. Просто отвреме на време имам леки боцкания ниско долу, все едно някой ме пощипва. Ама и аз го описах... :D
[/quote]
ИВЕ, НЕКА ТИ РАЗКАЖА ЗА МЕН.СЪЩО КАКТО ПРИ ТЕБ ОТВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ИМАХ ЛЕКИ БОЦКАНИЯ НИСКО ДОЛУ,ТОЧНО КАКТО ГО ОПИСВАШ,ГЪРДИТЕ НЕ БЯХА НАПРЕГНАТИ ,А ВИНАГИ ПРЕДИ ЦИКЪЛ МЕ БОЛЯХА ДОРИ ОТ БОЛКАТА СЪМ СЕ БУДЕЛА НОЩЕМ ,НО ТОЗИ ПЪТ -НЕ.САМО ЗРЪНЦАТА БЯХА ПО -ЧУВСТВИТЕЛНИ.ИМАХ ДЪРПАНИЯ ЛЕКИ ТОЧНО ПОД ПЪПА И НЕЩО НАПОДОБЯВАЩО ГЪДЕЛИЧКАНЕ.ПРИЗНАЦИ НА ПМС ПОЛУЧИХ 2 ДНИ СЛЕД КАТО НАПРАВИХ ТЕСТА.ЛЕКИ БОЛКИ НИСКО ДОЛУ НАПОДОБЯВАЩИ ТЕЗИ ПИ М.НО ВЗЕХ НО-ШПА И ОТМИНА.
ИВЕНЦЕ,СТИСКАМ ПАЛЦИ :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:ЗА :bfp1:
 :bighug: