0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации през ноември и декември!
« Отговор #100 -: Ноември 30, 2008, 10:11:15 am »
Успех и дано този път,да е успешно инсето,успех и да всички други.

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
*
« Отговор #101 -: Ноември 30, 2008, 10:46:02 am »
Момичета, след 2 часа ми е инсето, стискайте палци този път да се е спукал фоликула, че предния път не се спука.Боцнах си оветрил, ама...Притеснено ми е.
Успех Силве!Това е твоят месец,ще видиш :wink:
« Отговор #102 -: Ноември 30, 2008, 16:32:57 pm »
Момичета, след 2 часа ми е инсето, стискайте палци този път да се е спукал фоликула, че предния път не се спука.Боцнах си оветрил, ама...Притеснено ми е.
УСПЕХ!ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ ДА ПОСРЕЩНЕШ КОЛЕДА preggo
« Отговор #103 -: Ноември 30, 2008, 20:23:40 pm »
Докладвам: отново не ми се беше спукал фоликула  8O  :(, незнам какво да мисля вече...Нали овитрила е за това? Все пак направихме инсето и във вторник съм на преглед, ако дотогава не се спука, ще се сбогувам с коледното си чудо и тази година  :( Късмет на всички!
*
« Отговор #104 -: Ноември 30, 2008, 21:33:20 pm »
Докладвам: отново не ми се беше спукал фоликула  8O  :(, незнам какво да мисля вече...Нали овитрила е за това? Все пак направихме инсето и във вторник съм на преглед, ако дотогава не се спука, ще се сбогувам с коледното си чудо и тази година  :( Късмет на всички!
Силве,прави коремни преси,мила!При мен имаше ефект и фоликула се спука :wink:
Учудвам се само,защо те викат чак във вторник,да не би за реинсеминация?
« Отговор #105 -: Ноември 30, 2008, 21:39:35 pm »
 За Оветрила не зная , но Прегнила , например , се бие 36 часа  преди инсето. Така таймира овулацията и ако има незряли яйцеклитки подпомага узряването им.
 Странно ми стана ...от написаното оставам с впечатление , че днес си сложила Оветрила.Колко мм е фоликула?До вторник трябва да се спука.
 Прави коремни преси, може пък да помогнат. :balk_186:
 И аз отивам след малко да правя , че имам 3 задържани.
« Отговор #106 -: Декември 01, 2008, 15:25:38 pm »
Овитрила го бих в петък в 19ч, тоест около 44 часа преди инсето.Фоликула ми беше 2.34см по време на инсето. Нали около тая големина трябва да се спука? Дали пък количеството на лекарството е било малко - 1 инжекция е 6500 ед. , докато за прегнила знам че се бият 10000 ед. Но пък прегнил никъде няма. Док ме вика утре да видим дали се е спукал, щото ако не е, значи няма повече шанс да се спука, превръща се в киста. Няма да правим реинсе. Благодаря ви за подкрепата, момичета, и за съветите, днес сутринта правих коремни преси, дано се е спукал.
« Отговор #107 -: Декември 01, 2008, 17:44:11 pm »
marina75 какво става с теб
не си писала отдовна /дано не съм изпуснала нещо/
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #108 -: Декември 01, 2008, 21:06:09 pm »
marykol ,нищо интересно не си изпуснала,мила,и втория ми опит завърши с неуспех.Днес бях на док.-втори ден ми е от цикъла,нямам задържани фоликули за щастие и започвам стимулации за третата инсеминация,надявам се вече да е успешна и да завърши с бременност.Това е при мен.Не писах понеже ми беше много гадно и си поплаквах от време на време,но днес след прегледа се почувствах по-добре,заредена с нова енергия,вяра и надежда,че този път ще се получи.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #109 -: Декември 01, 2008, 21:06:34 pm »
daikini , какъв е проблема на спермограмата?

Fatalwoman, здравей,всъщност проблема е, че спермата не излиза навън, а отива в пикочния мехур. С това лекарство според лекарят "клапичката" би следвало да спира да се отваря погрешно, за което страшно много се надявам.
*
« Отговор #110 -: Декември 04, 2008, 11:35:38 am »
еххооо...
Защо никой не пише в тази темчика? Нещо много тъжна ми се струва, предвид съседните...
Хайде да се пораздвижим малко. Идва Коледа и е време и в тази темичка чудесата да започнат да се случват.
Мноооого положителни емоции и успех желая на всички!
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #111 -: Декември 04, 2008, 17:30:42 pm »
Здравейте! Мина и моята инсеминация. В понеделник на прегледа имах в дясно фол.18мм, а в ляво два 24мм и 20мм. лиг.9мм. Биха ми 10 000е Прегнил и в сряда инсе, за щастие на спукани фоликули. Сега нищо друго не ми става освен да чакам. Какво ще стане това е Божия работа, но много ми се иска да получа коледен подарък, най-мечтания. От сърце ви го желая и на вас!

И още нещо в понеделник, докато чаках за прегледа едно момиче разбра, че ще става майка. Не мога да ви опиша момента, по вълнуващо нещо не съм виждала.  на всички в чакалнята им се порсълзиха очите. Стахотно е! Дано всички преживеем тази радост!
*
« Отговор #112 -: Декември 04, 2008, 18:17:17 pm »
Иве успех мила!  :crossfingers:
Аз също чакам, дано този месец да няма лелка.
Даже съм настинала и много ме е страх.
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #113 -: Декември 04, 2008, 18:19:52 pm »
Иве успех мила!  :crossfingers:
Аз също чакам, дано този месец да няма лелка.
Даже съм настинала и много ме е страх.
Благодаря! Стискам палци и на теб. А ти се пази да не се разболееш наистина, пий чайчета с лимон и си почивай повече!
« Отговор #114 -: Декември 04, 2008, 21:33:53 pm »
ИВЕ,ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ!МОЕТО ИНСЕ БЕШЕ ПРЕДИ 10 ДНИ-ЗА ТРЕТИ ПЪТ.ТАКА СЕ НАДЯВАМ ДА ПОЛУЧА НАИ-ПРЕКРАСНИЯ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК.
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ СЪРЦЕ :bfp:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #115 -: Декември 05, 2008, 06:08:47 am »
Иве,Лидия,и на двете желая от сърце инсетата ви да завършат с така мечтаните две чертички и след 9 мес.да гушнете своите бебчета.
И аз започнах стимулации за трета инсеминация,пък дано и моето Коледно желание най-сетне да се сбъдне.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #116 -: Декември 05, 2008, 08:41:36 am »
Момичета желая ви късмет и положителни резултати. Дано Коледата е благосклонна към всички чакащи мечтаните две чертички.
никога не отстъпвай на принципите си!
*

Ani;)

« Отговор #117 -: Декември 05, 2008, 10:41:12 am »
Здравейте на всички  :wink:
На мен днес ми е 11 ден от последната (трета) инсеминация - НАДЯВАМ СЕ УСПЕШНА  :P
Стискам палци на всички чакащи като мен (много е гадно това чакане, но ще чакам и 3 пъти по толкова само да знам че крайния резултат е желания).
Аз нямам никакви симптоми на нищо освен на грипчо май - изобщо не знам вече какво трябва да чувствам, но се опитвам да не се шашкам.

Успех на всички и горе главите  :)

*
« Отговор #118 -: Декември 05, 2008, 11:49:29 am »
 :goodluck: :goodluck: :goodluck:
Стиснати палци на всички чакащи!
ivetod, със теб ще правим тест на един ден! :wink:
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #119 -: Декември 05, 2008, 12:06:31 pm »
:goodluck: :goodluck: :goodluck:
Стиснати палци на всички чакащи!
ivetod, със теб ще правим тест на един ден! :wink:

Е, супер! Тъкмо ще ме побутваш за тестчето, че миналия път ме беше страх и направих след 4-5 дни :D Желая ти най-прекрасния коледен подарък!