0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Инсеминации през ноември и декември!
« -: Ноември 01, 2008, 21:01:05 pm »
Здравейте на всички какво става с вас,никой не пише вече в тази тема,аз реших да пусна новата тема за новите месеци,дано новите месеци донесе успехи на всички в тази тема.УСПЕХ  :P

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
*
Re: Инсеминации през ноември и декември!
« Отговор #1 -: Ноември 01, 2008, 22:22:25 pm »
Успешна нова темичка и много нови бременелки!Само успешни процедури и щастливи мами!
Даката,какво стана с вашето инсе?Стискам палци за положитени тезултати!
*
« Отговор #2 -: Ноември 01, 2008, 23:15:32 pm »
Аз следя тази тема, макар и да не пиша, защото съм минала през инсеминация, а може би скоро ще ми и предстои такава, така 4е мн ме вълнува вси4ко което се пише тук,
успех на вси4ки  :D
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #3 -: Ноември 02, 2008, 03:56:05 am »
 Ние през ноември ще продължим с нова инсеминация. Този път ще включим и Имуновенин и се надявам да бъде последната и успешната!
 Успех на всички!
 Даката , кога трябва да направи тест жена ти?
« Отговор #4 -: Ноември 02, 2008, 10:33:29 am »
Здравейте днес е 9 ден от нашата инсеминация,тест в петък или събота,и дано този път да е :bfp: иначе минаваме в другата тема.Успех на всички. :P

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #5 -: Ноември 02, 2008, 10:35:33 am »
искрено се надявам, щом даката е започнал нова тема жена му да има положителен резултат.
нека тази тема е успешна са всички, които ще започнат, чакат резултат и да изпълним мечтите си.
късмет и не се предавайте - дорото предтои. :)
никога не отстъпвай на принципите си!
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #6 -: Ноември 02, 2008, 11:06:24 am »
И аз се включвам в темата с пожелание само за положителни резултати през последните месеци от годината-какви хубави подаръци само, а? На мен ми е 9 ден от реинсеминацията, така че и аз съм в очакване на  :bfp:
*
« Отговор #7 -: Ноември 02, 2008, 19:38:04 pm »
Здравейте!

Днес беше първата ми инсеминация, в клиника "Надежда".
Терзаят ме някои въпроси и реших да се регистрирам и да питам.
Инсеминацията беше без стимулация, в петък (31.10.) се виждаха два фоликула на левия яйчник - 17 и 19мм, ЛХ точно беше почнал да се качва.
Определиха ми инсеминацията за неделя (02.10.). Аз си правих уринен тест за овулация в събота вечерта и беше положителен.
Инсеминацията беше около 15 часа в неделя. Д-р Стаменов каза, че са се пукнали фоликулите - според него през нощта (веднага след положителния ми тест за овулация).
Та, след цялото това обяснение - ако са се пукнали през нощта, оцеляла ли е яйцеклетка до днес следобед, която да бъде оплодена?
Това са си все пак повече от 12 часа, а бях чела, че оплождането можело да стане до 3-5 часа след пукането на фоликулите?

Ще ви бъда много благодарна, ако споделите нещо по въпроса, че това смятане на часове цяла вечер ще ме побърка. :)

И успех на всички! :)

PS А лигавицата при инсеминацията беше 9 мм - това май не е много, а?
« Последна редакция: Ноември 02, 2008, 19:54:42 pm от jp »
*
« Отговор #8 -: Ноември 02, 2008, 19:42:08 pm »
Здравейте, да се включа и аз. Днес ми е десети ден от инсеминацията.
Имам един въпрос към вас, момичета ходите ли на работа докато чакате денят на теста? Даката, а твоята съпруга?
Аз си бях взела 7 дни и вече свършиха.
Успех на всички.
« Отговор #9 -: Ноември 02, 2008, 20:00:13 pm »
Здравейте, и на нас ни предстои първа инсеменация вероятно през ноември или декември. Искам да питам след като се направи тест за проходимост на тръби и всичко е наред инсеменацията в същия цикъл ли се прави или най-рано на следващия.
Пожелавам успех на всички и мнооого положителни тестове.
*
« Отговор #10 -: Ноември 02, 2008, 20:13:27 pm »
Здравей jeni_baleva.
Вероятно инсеминацията ти няма да бъде в същия цикъл, защото теста за проходимост се прави в първите чисти дни,а ще е минало времето за започване на стимулация, освен ако не е на естествен цикъл.
Успех. 
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #11 -: Ноември 02, 2008, 20:34:13 pm »
Имам един въпрос към вас, момичета ходите ли на работа докато чакате денят на теста? Даката, а твоята съпруга?
Успех на всички.

Аз си вземах боничен цяла седмица по време на прегледите и инсеминацията, като си правех сметката , че ще ми останат няколко дни за да си почина в къщи пред телевизора. Да, ама не дойдохме си даже в събота и н понеделник отново на работа.Вече съжелявам, че не поисках от джипито още седмица, толкова язове имах в работата. За това питах докторката след инсеминацията и тя каза да продължа с обичайната натовареност на деня.
« Отговор #12 -: Ноември 02, 2008, 23:48:54 pm »
Публикувана от: madlen 
Вмъкни Цитат

Жена ми продължава да ходи на работа. Според нашия д-р трябва да се продължи с обичайните занимания. Като е на работа тя се чувства по-добре и немисли само за тестове  :D

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #13 -: Ноември 03, 2008, 16:33:15 pm »
Здравейте момечета и едно момче :D Тъкмо "идвам" от темата за инвитрото - да знаете колко бременелки този месец, страхотно. Та си помислих, че вече е време и в нашата тема е време за подобни новини. Е, а дано...
*
« Отговор #14 -: Ноември 03, 2008, 16:59:54 pm »
Успех на всички.

Аз няма как да не ходя, а и си се чуствам съвсем нормално.
Така или иначе, съм се приготвила за няколко инсеминации и после инвитро, ако се наложи - не става всеки месец да изчезвам за по две седмици.  8O
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #15 -: Ноември 04, 2008, 16:43:31 pm »
Здравейте момичета :) Исках да попитам тези, които вече са минали инсеминацията имате ли някакви усещания, На мен ми е 11 ден и от няколко дни имам киселини, започнаха тежеста в корема и тежестта в гърдите. Днес ме боли и кръста. Много се страхувам да не "тръгне"целият списък за ПМС. Как е при при вас?
*
« Отговор #16 -: Ноември 04, 2008, 21:51:48 pm »
Ивето, нали знаеш, че симптомите на цикъла и на бременността си приличат?! Особено с тези киселини ми се струва, че работата отива към две чертички. Много е съмнително. Дано изляза права!  :wink:

*
« Отговор #17 -: Ноември 05, 2008, 08:14:19 am »
Здравейте момичета и момче :)
Искам да ви пожелая успешни процедури, които да завършат с 2-те така мечтани чертички :)
Ние ще почиваме и психически и финансово. Започнах един режим на хранене, започнахме да се "обичаме" повече, дано да се получи. Ако ли не - напролет пак :)

Искам да кажа на всички, да не спирате работата си след инсеминацията (освен ако не е тежка физическа де). Все едно след секс по време на овулация да не ходите на работа :)) Знам, че инсето е свързано с много пътувания, разходи и напрежение, но е по-добре да се върнете на работа, от колкото да сте си у дома, да сте цял ден пред компа, да се шашкате и да мислите постоянно за резултата.

Успех на всички и чакаме хубави подаръци за коледа - много бременни коремчета :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #18 -: Ноември 05, 2008, 16:45:07 pm »
Това, което казваш е вярно. Когато съм на работа не мисля изобщо за това, а като си дойда започват да се появяват разни мисли и шашкания. Аз мислех да вземам болничен след инсето, но не стана и сега не съжелявам.
Успех момичета и момче :D
« Отговор #19 -: Ноември 05, 2008, 18:51:58 pm »
 ivetod, какво е СС , което си отбелязала в графиката си?
 Малко остава. Ще чакам с нетърпение да се похвалиш!